E nevoie de 2 moderatori

Dupa aceste reguli functionam. Inainte de a solicita crearea unui user va rugam sa cititi cu atentie. TOTI userii sunt rugati sa-si insuseasca aceste reguli ! Multumim !
NECUNOASTEREA ACESTOR REGULI NU POATE FI FOLOSITA CA SCUZA !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: E nevoie de 2 moderatori

Mesaj de Sandu Toma »

Nelu Predonu scrie:.....Referitor la Sandu Toma, cred ca acesta putea da dovada dupa ce nu a mai participat la moderare ca este in continuare un om care isi pune cunostintele in folosul Asociatiei.
Din pacate, nu a facut acest lucru, ba din contra, a fost ranchiunos ori de cate ori a avut ocazia, a inrosit butonul de "raporteaza mesaje" cu sau fara motiv. Moderatorii actuali stiu foarte bine acest lucru.
Eu, ca sa fiu sincer pana la capat, nu-i simt lipsa. Sau mai bine zis, ii percep lipsa ca fiind un lucru benefic pentru Asociatie.
Daca as putea m-as intoarce in Asociatie ! Da.... dar in cea din 2007-2009 !
Sunt in continuare un om care isi pune cunostintele in folosul RULOTISTILOR (Asociatia pentru mine nu mai reprezinta nimic) , atat pe PM, e-mail sau telefonic. Primesc zilnic intrebari de ordin tehnic si raspund cu solicitudine oricui.
Nu aveam intentia sa raspund "atacului la persoana" lansat de Nelu Predonu, dar mi se pare nedrept sa fiu terfelit de unul ca el si moderatorii sa stea pasivi.
Raportarea mesajelor este un drept al fiecarui membru al forumului si nu vad de ce s-ar plange noderatorii. Mi se pare normal sa indrepte greselile, atunci cand sint semnalate.
In ceea ce priveste "lipsa" pe care o simti, sau nu, iti pot spune ca nici tie nu ti-a simtit nimeni lipsa in cele 3-4 randuri cand te-ai retras, dar te-ai intors repede si te-ai bagat in seama, fiindca nu iti atinsesei inca scopul.
Acesta este un drept la replica si nu astept raspuns sau alte polemici pe marginea lui !
Orice problema are o rezolvare practica
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Moderatori forumului au fost totdeauna membri asociati sau fondatori.
Exista o apartenenta la asociatie.
Administrarea este pur o problema tehnica, pe baza de contract.
Daca considerati ca si moderarea, in situatia noastra, poate fi contractuala, atunci nu vor mai exista polemici pe acest subiect.
Abilitatea sau nonabilitatea de moderare a fost si va fi apreciata de forumisti.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Pro Sandu Toma !
Cat despre "moderare extrema" ?!....oare cine nu greseste ??
Sa fim corecti !!...era "geana" la tot ce se posta .
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Ninel Gavanescu scrie:Doresc sa ma inscriu in aceasta ,, cursa de moderatori" , nu am experienta in domeniul dar sunt convis ca pot fi un punct de echilibru si echidistanta intre membrii forumului ...
Moderatorul trebuie supus unui vot ...
O decizie foarte buna Ninel. Sunt convins ca vei trece peste lipsa de experienta si cu ajutorul lui Rolland si al altor colegi priceputi la butoane, vei realiza ce ne dorim cu totii. nimeni nu s-a nascut moderator, toate au un inceput.
Supunerea la vot a moderatorilor este o solutie in situatia in care exista mai multe cereri decat necesarul.

@ Ionut
Sandu a precizat cateva randuri mai sus: "Asociatia pentru mine nu mai reprezinta nimic" E tardiv sa mai iei in calcul acest nume.

@ Sandu Toma
Nu era vorba de un atac la persoana, era vorba de o parere personala. Nu-mi dai voia sa mi-o exprim ? Ca ea coincide cu cea a lui Niky, a lui Mihai Rusu si a multor altora, ia-o ca atare, ca pe o coincidenta :D
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Tardiv sau ne-tardiv...este o parere a mea.
Multumesc pentru intelegere ! 😉
Sunt convins, ca aceasta parere a mea, nu va impiedica alegerea unor moderatori dintre randurile dumneavoastra....carora le urez succes in noua activitate !
Si mai ales...NERVI DE OTEL !
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Eu pot in continuare sa raman sa ajut ca admin si moderare sa mai mut topicurile sa mai fac categorii subforumuri etc , imi face placere si intru zilnic pe forum ( de la munca ) , iar daca acesti 2 moderatori dl. Roland si Ninel pot impreuna cu Viorel Grosu sa tina forumul si sa nu dea voie la derapaje ... eu usor usor ma retrag .
Sau daca e nevoie de mine aici la forum langa ei , la 1 iun 2014 ma retrag din CD , dupa ce termnin ceea ce am inceput anu' trecut impreuna cu oamenii astia 6-7 cati suntem si raman membru asociat si la moderare , numai ca ambele " functii " de multe ori se mai si ciocnesc ....

exemplu : tot eu, administrez , moderez tot eu organizez , tot eu votez.... in CD ... devine monopol tot eu sunt vice-presedinte .... CRED CA TREBUIESC IMPARTITE ASTEA CA SI RESPONSABILITATI ....

Concluzia : Cei 2 moderatori propusi Ninel si Roland , sunt ambii buni ( in opinia mea ) , iar Sandu Toma oricum nu si-a depus nici o condidatura in acest sens ... Sandu poate modera pe facebook in continuare unde da apa la moara la atacuri catre actualul CD .

Cei 2 moderatori ajutati de mine si Viorel vor trebui sa inceapa si cu stergerea definitiva a conturilor tuturor persoanelor care afecteaza imaginea acestei asociatii prin exprimarea lor aici si in exteriorul forumului .

Eu pot sa-i sustin , numai daca-si asuma si aceasta responsabilitate !... pe care mi-o asum si eu .
Curatenie , stop si de la capat .. o luam de la zero cu cine vrea sa construim nu sa arunce cu pietre !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Foarte buna solutia cu 2 moderatori din afara CD-ului.
Corecta afirmatia d-lui Curelea, moderatorii trebuie sa fie membri Asociati: cum altfel pot fi prezenti in toate zonele forumului?
Foarte corect si ce spune d-l Predonu: avem o candidatura din partea unui om cu experienta in rulotism si prezent de ani de zile pe forum.

Propunere:

Avand in vedere munca prestata de moderatori in folosul acestei comunitati, avand in vedere responsabilitatea asociata activitatii de moderare, propun ca toti moderatorii forumului sa devina automat membri cotizanti cu cotizatie anuala ZERO, altfel spus, discount 100%. Aceasta ar fi o retributie simbolica din partea asociatiei: munca de moderare tot voluntariat ramane.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Corect ! Buna ideea si intelgenta!
Pot ramane sa ajut si eu cu ceva la moderare / si treaba mai mult de admin cu observatia ca vreau , la fel ca si cei 2-3 fondatori gen Iliescu ( care ne ajuta permanent ) , Rusu ..... Curelea sa platesc in continuare 120 ron !... daca nu- i platesc cotizatie-i fac cu chitanta donatie !

Pot fi si 4 GLOBALI !

Grosu , Gavanescu , Roland , iar eu sa ajut pe parte de topicuri si categorii , mutari etc .. asa cum ma ajuta Rusu pe mine fara sa intervina la regulament ....

Membrii CD pot sa -si exprime optiunea aici , daca nu vor sa facem votul separat pe skype intre noi ....

Repet , ideea mi se pare f buna! M-am si consultat cu Cosmin la tel pe tema asta acum 2 h si el a venit cu ideea !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Discutia aceasta nu isi are sensul cel putin intr-o sectiunie cu acces general.Domnilor membrii asociati va rog inainte sa va lansati in astfel de discutii si propuneri sa cititi inca o data statutul asociatiei si regulamentul forum.Resectati in litera si in spirit statutul,desigur este nevoie si de nervi tari,se pare ca se cedeaza prea usor un presiuni psihologice.
Marian Serban
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am citit tot si ma minunez, cum a venit toamna, cum a inceput activitatea pe forum :) Se pare ca asa este, vara sint suficienti 2-3 moderatori , iar iarna chiar trebuiesc 4-5.
Deci scurt, schema care o vad sr fi : Viorel G, Rolland B, Ninel G. moderatori activi, Rusu in cazuri deosebite, ca are vechime, iar Ciprian admin, toti in strinsa colaborare !
Deocamdata forumistii care scriu efectiv nu-s multi, dar trag speranta ca incet incet numarul membrilor va fi din ce in ce mai mare, in special cel a cotizantilor ce e in crestere
Personal nu vad ok critica dlui Serban M. deoarece aceasta problema a moderatorilor e de ordin general in interesul tuturor forumistilor, pt ca moderatorii "modereaza forumul"
Daca Cipi nu punea aici topicul, o parte din cei care s-au oferit la moderare nu si-ar fi depus "candidatura". Personal, nu vad ce secret(e) sa fie in cazul problemelor moderarii..
Imi place si sint de acord cu tot ce a scris si propus dl Cosmin Prund. Bine am facut cind l-am propus si i-am predat cu drag acestui coleg capabil scaunul meu din in actualul CD.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Forumul este proprietatea asociatiei ,doar membrii asociati pot hotari cine mentine ordinea in asociatie, in familia fiecaruia oare cum este, vine cineva din afara si urecheaza copilul?
Marian Serban
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Deja sunt propusi 2 moderatori... plus Rusu, toti sunt membrii asociati. Deci, mai lungim topicul sau votam sau ii alege cd-ul, sau cum vreti ? Hai sa ne mai si relaxam, mai bine postam poze si schimbam impresii din iesirile de anul acesta.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Scrie răspuns