Daca as putea m-as intoarce in Asociatie ! Da.... dar in cea din 2007-2009 !Nelu Predonu scrie:.....Referitor la Sandu Toma, cred ca acesta putea da dovada dupa ce nu a mai participat la moderare ca este in continuare un om care isi pune cunostintele in folosul Asociatiei.
Din pacate, nu a facut acest lucru, ba din contra, a fost ranchiunos ori de cate ori a avut ocazia, a inrosit butonul de "raporteaza mesaje" cu sau fara motiv. Moderatorii actuali stiu foarte bine acest lucru.
Eu, ca sa fiu sincer pana la capat, nu-i simt lipsa. Sau mai bine zis, ii percep lipsa ca fiind un lucru benefic pentru Asociatie.
Sunt in continuare un om care isi pune cunostintele in folosul RULOTISTILOR (Asociatia pentru mine nu mai reprezinta nimic) , atat pe PM, e-mail sau telefonic. Primesc zilnic intrebari de ordin tehnic si raspund cu solicitudine oricui.
Nu aveam intentia sa raspund "atacului la persoana" lansat de Nelu Predonu, dar mi se pare nedrept sa fiu terfelit de unul ca el si moderatorii sa stea pasivi.
Raportarea mesajelor este un drept al fiecarui membru al forumului si nu vad de ce s-ar plange noderatorii. Mi se pare normal sa indrepte greselile, atunci cand sint semnalate.
In ceea ce priveste "lipsa" pe care o simti, sau nu, iti pot spune ca nici tie nu ti-a simtit nimeni lipsa in cele 3-4 randuri cand te-ai retras, dar te-ai intors repede si te-ai bagat in seama, fiindca nu iti atinsesei inca scopul.
Acesta este un drept la replica si nu astept raspuns sau alte polemici pe marginea lui !