Participare la 1 dec 2013 ( 29 nov- 1 dec )

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Propuneri pt. 1 dec 2013 ( 29 nov- 1 dec )

Mesaj de Lupu Ciprian »

Corect , hai sa incepem ! Rog sa scrie numai membrii asociati club RV care sunt siguri ca rezerva ori camera , ori rulota !
1-Lupu Ciprian - rulota - daca nu e loc o scot si pe drumul spre Valea Neagra numai de ar fi bine ! oricum la masa avem loc 60 de pers!
2.
3 ? camera sau rulota

Rog sa scrie cei care vin chiar daca plua sau ninge! Pot fi aduse si cu 2 sapt inainte!
deci cine vine 99 % nu ... poate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

eu particip cu 2 rulote(fratele Hary), fie zapada ,fie ploaie, cu participare la masa festiva
Ultima oară modificat 25 Sep 2013, 21:19 de către Niky Radu, modificat 1 dată în total.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Popa Violeta - camera, 2 persoane, cu participare la masa festiva. Vom sta la camera deoarece nu stim cum va fi vremea si daca vom putea traversa muntii cu rulota dupa noi.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@NIKI
OK , numai ca pe Harry il poti inscrie in limita locurilor disponibile dupa ce se inscriu cei cotizanti ca si tine ... vedem :)
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Grosu Viorel, rulota, 2 persoane, participare masa festiva.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Inca ceva @ toata lumea.
Intanirea este negociata cu meniu festiv pt. toata lumea pt. ca toata lumea sa poata beneficia de salon in celelalte zile nu doar cei care au fost la masa...

Se poate face si fara cina festiva , situatie in care facem insa in alta parte intalnirea , ne gandim unde , daca vreti .... cautam locatii .

Ar fi o surpriza neplacuta pt gazda sa vada ca ne place zilnic la caldurica in salon , seara , dar la cina festiva venim doar 25 din 60 ... ( s-a mai intamplat ) .
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Fam. Dragomir- camera-3 persoane.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Imi pare rau de ce ce vad abia acum, postarea tendentioasa de mai sus. Acum e prea tirziu si nu pot sari peste decizia lui Ciprian. Daca asa stau lucrurile, asa am si o intrebare:
Domnule Marius Beldiman, e cazul sa NE spundeti, Locatia pe care o propuneti dvs, cu 35 lei / noapte si cu un meniu de 65 lei/pers, locatie centrala, in care sa incapem si multi.
Cititi bine postarile mele anterioare si vedti ce locatii am propus noi cei din gasca care intradevar facem excursii si iesiri nu una pe an si ne numim rulotisti. Asteptam raspunsul.
Cei nemultumiti de propunere sa vina cu o oferta concrteta. Mergem oriunde e mai bine.
PS
Ciprian, daca constatam ca mai sint si alte pareri tendentioase "a la Beldiman", mergem la Gura Diham, cu meniul stabilit si cu un Avans, sau in alta, care nu o stim.. deocamdata.
Asta e rezultatul implicarii. Dupa cum vezi , nu se merita nimic. Pacat de ce-am realizat, chiar imi pare rau. Ti-am zis ca locatia Cheia trebuie pastrata pentru cei de buna credinta
Oricum, eu m-am amarit bine de tot, cred ca excursiile "in gasca" sint cele mai reusite...
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pai asta e ca pana la urma interesati de problema sau cu referire la topic au scris doar Ninel G. , P. Violeta , Niki R. , Radu P. , Parvu H. , Sibiceanu , Dragomir , Bodeanu , B Ionita , Zaharia M , C Prund , Rusu ... ceilalti 2 au scris doar ca ce vrem sa facem nu e bine ! fara alternativa si cu atacuri.... declarandu-se adversari ai Clubului sau marginalizati aici si pe facebook .....

NU i-am vazut nici la Laguna nici in Delta , nici anul trecut la 1 dec unde nu a fost obligatorie cina.
NU i-am vazut nici sa descrie anu' asta sau anul trecut ceva excursii , poze, preturi , campinguri , concedii ...
NU i-am vazut nici la Pasarea sau la alte initiative ale rulotistilor , unde mai punem si bani si osul la treaba .
NU i-am vazut sa organizeze intalniri in tara ca sa venim si noi la intalniri organizate ...
NU i-am vazut sa-si aduca rulotele nici macar la 2-3 intalniri din ultimele 25 la care am participat 2009-2013 pe aici....

I-am vazut facand doar scandal , CAN CAN aici si -n " feisbuc " alaturi de alti frustrati carora clar le trebuiesc sterse definitiv conturile de pe acest forum pt. ca incearca sa strice imaginea clubului prin atutudinea lor .
Va incepe si curatenia in curand ... ( eliminarea definitiva din forum a celor care afecteaza nociv imaginea clubului )

P.S.- Rectificare ( later edit ) Sandu Matei a venit o data si a ajutat la Pasarea la munca ! (imi cer scuze )
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Fam. Cibotaru-camera dubla in cabana noua cu baie proprie, 2 persoane,cu participare la masa festiva. Daca ramane acesta locatie voi da avansul doamnei Popa Violeta.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Eu nu am mai trecut masa festiva deoarece mi se pare normal sa particip la cina cu toti colegii rulotisti.
Si am vazut ce mancaruri fac proprietarii pensiunii... :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
pirvuhoratiu
Membru forum
11
Data nasterii: 16 Apr 1964

Mesaj de pirvuhoratiu »

Dle Rusu, nu mai puneti la suflet parerile carcotasilor. "Gasca" ClubRV trebuie sa mearga inainte! Nu se va schimba locatia propusa doar pentru ca un membru forum are impresia ca nu va fi primit in comunitate sau ca trebuie sa plateasca o cotizatie ca sa fie primit. Nimanui nu i s=a ingradit vreun drept, doar ca este normal ca membrii cotizanti sa aiba prioritate in tot ceeace organizeaza asociatia. Si nici putina discriminare fata de unii nu strica!
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Încuiat