Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca acolo ni se pregateste si o surpriza: amenajarea unui umbrar/foisor dedicat noua, rulotistilor, ce se vrea gata pana la 1 decembrie, astfel incat sa nu mai umblam cu inchirieri de corturi pe la alte firme, armata sau mai stiu eu de unde.
Asadar, intre 10 si 15 octombrie va invit sa petrecem impreuna zile de voie buna si sa sarbatorim tot ce ne trece prin cap.
Conform intelegerii cu prietenul Iancu, proprietarul locatiei preturile sunt urmatoarele:
- 30 lei/zi/echipaj + consumul de curent contorizat la tariful ultimei facturi ENEL.
- 20 lei/zi/echipaj + consumul de curent contorizat la tariful ultimei facturi ENEL, in cazul in care vom fi mai multi de 10 rulote/campere.
- 100 lei/zi camera pt 2 persoane, pentru care doritorii vor suna direct la tel 0729104029- Iancu Soiu.
- pentru cei interesati sa-si lase rulotele acolo pentru o perioada mai lunga, pretul este de 50 lei/luna.
Facilitati:
- loc pentru golirea toaletelor
- alimentare apa
- spalator vase
- la cerere se pot inchiria cabine de toalete ecologice.
Pana acum si-au anuntat prezenta :
Vali Panait
Liviu Adrian
Gabi Serban
Aurelian Zarnescu
Augustin Munteanu
Gigi Catalin
Daniel Mihai
Catalin Popescu
Gabi Popa
Cristi Steriopol
Nelu Predonu
Bogdan Ionita +echipaj nou
Lungu Marian

Aici se construieste foisorul....conform traditiei...vom da si noi o mana de ajutor.