Regulament forum sectiunea vanzari

CITITI cu atentie si RESPECTATI REGULILE de postare in aceasta sectiune !!!
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Observam ca pt. unii colegi singurul loc pe care il frecventeaza este sectiunea de vanzari a forumului CLUBRV-RO , chiar sarind peste prezentare ( ma refer la cei noi ) .
In ultima vreme tot mai multi colegi folosesc diverse metode de improspatare , singura metoda corecta fiind cea in care se adauga detalii , foto sau se mofica pretul ....

Regulamentul pt. sectiunea vanzari se poate gasi aici :
viewtopic.php?f=146&t=3269

Eliminarea mesajelor de tip "up " sau improspatare se va face fara comentarii si explicatii ale moderatorilor , asta in cazul in care observati ca aceste mesaje v-au disparut din anunturi ..

Pt. cei care nu au timp sa citeasca aceste lucruri pe aici va reamintesc faptul ca numai membrii asociati CLUBRV-RO , care platesc cotizatia anuala , pot posta mai mult de 1 anunt pe sectiune anual , in cadrul topicurilor de vanzari !

Am facut aceasta precizare intr-un topic dedicat pt. ca zilnic avem raportari de mesaje de la colegi care reclama aceste abuzuri facute in cadrul sectiunilor de vanzari... de catre unii " rulotisti " mai noi , care nici nu s-au prezentat , dar au postat in 48 de ore 6-7 anunturi .

Pt. cei care totusi au cateva obiecte ce le prisosesc si pot fi utile rulotistilor , mai ales s. h . ( folosite) , exista posibilitatea de a le posta intr-un singur anunt ,la " vanzari accesorii RV " , enumerate descrise , cu poze si preturi ... Acesta nu va fi considerat un abuz fiind in folosul comunitatii CLUBRV-RO !

P.S. Intregul regulament al forumului http://www.clubrv.ro/forum
poate fi gasit aici :
viewforum.php?f=22

cum devin membru cotizant ?
viewtopic.php?f=97&t=4475
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Propuneri modificari regulamemt sectiunea vanzari

La aces moment regula ese urmatoarea :
- membrii forum pot posta in fiecare sectiune 1 anunt anual
- membrii asociati (cotizanti ) pot posta oricate anunturi doresc

Societatile comerciale trebuie sa aiba un acord scris cu asociatia pt a putea comercialzia , sponsoriza sau desfasura alt gen de aciviati la evenimene sau in mediul inernaut detinut de As. Clubrv.

M-am gandit ca cei care au o vechime mai mare de 2 ani sau au postat informatii de interes larg utile rulotistilor nu trebuiesc neaparat blocati daca au 2 butelii inloc de una si au si o rulota de vanzare ( NU 5 ! ;) ) deci sa se poata face exceptie catre 2 sau max 3 anunturi in aces caz ori alte privilegii pe forum ca de ex sa poata sa voteze la lucruri ce tin de forum nu de asociatie ...

Daca mai sunt si alte sugestii le putem trece aici

Am preluat discutia din anuntul lui Stanescu Geo de la Ploiesti .... daca sunt doritori de a continua pe aceasta tema ...

--------------------------

Re: Vand accesorii
Edit Delete post Report this post Warn user Information Quote
Post by Romeo Stoica » 30 Jan 2018 00:07

... frumos anunt ... daca o facea oricare dintre membrii forum ... era deja exclus , banat , si renegat pana la moarte ... daca membrul este asociat , se permite orice ... Ciprian , eu am fost raportat anul trecut ca am incercat ( neadevarat ) sa incarc doua anunturi pe acest forum si chiar tu mi-ai scris in privat ca am facut acest lucru , dar sa dovedit ca nu a fost adevarat ... in anuntul de mai sus , vanzatorul , nici macar nu s-a fortat sa stearga pretul dupa amaratele alea de oglinzi ... si mai cere si 100 lei pe ele , pe cand pretul lor este trecut cu marker 2 euro !!!... , dragi rulotisti : Cumparati !
Imi cer scuze de off topic , dar nu m-am putut abtine ...
Va salut cu stima si abia astept primavara sa ne revedem .

Daca am deranjat , rog un moderator , ca dupa 24 ore sa stearga acest mesaj .

Multumesc ,
Romeo Stoica
0753010726
Dacia Logan 1,4 MPI si Chateau Touring 320 Grand Elite
0753010726
George Stanescu
Membru asociat
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963
Post by George Stanescu » 30 Jan 2018 00:59

Sorry,cred ca nu ati inteles ca tot setul de oglinzi este 100 lei. Perechea este formata din cele doua grupuri! (pe fond negru).
Hobby 440 SFe
Vito
0740 067 308
Romeo Stoica
membru forum
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Jul 1974
Post by Romeo Stoica » 30 Jan 2018 01:07

Adica 4 oglinzi ?
Pentru ce sunt folositoare ?

2 pentru masina si doua pentru ce ?

Sincer , eu , ca si (incepator ), daca as dori niste oglinzi suplimentare , nu cred ca as pune si la rulota ...

...

Sorry for dellay ..

Romeo
0753010726
George Stanescu
Membru asociat
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963
Post by George Stanescu » 30 Jan 2018 01:10

Adica....., sunt vreo 7 oglinzi.
Last edited by George Stanescu on 30 Jan 2018 01:22, edited 1 time in total.
Hobby 440 SFe
Vito
0740 067 308
Romeo Stoica
membru forum
Post by Romeo Stoica » 30 Jan 2018 01:19

Aha , adica 7 seturi de oglinzi , costa 100 lei ?

Ieftin ...
0753010726
Florin Smolnicki
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Jan 1917
Post by Florin Smolnicki » 30 Jan 2018 07:44

@Romeo Stoica,

nu vreau să fiu off topic. Dar aș vrea să intervin în această discuție.
Ar fi două puncte de discuție.

Romeo, cu tot respectul,

1. Sincer, nu prea înțeleg supărarea ta.
Dacă vrei să postezi anunțuri, poți să te înscrii și să devii membru asociat ClubRV - Ro.
Sunt convins că nu vei sarăci și nici nu vei fi mai bogat cu sau fără cei 100 de lei pe care îi vei plăti pentru această asociație.

2. Acum doi ani am cumpărat de la DOMNUL STĂNESCU niște oglinzi, niște cale, un nivelator și o treaptă de intrare în rulotă. Nu îl cunosc personal pe domnul Stănescu, dar îți pot spune că este un om cu foarte, foarte mult bun simț, un om foarte, foarte respectuos. Nu cred că ar trebui să fii supărat pe el.
Pentru domnul Stănescu și din respect pentru dumnealui am făcut această intervenție.

Sper că nu am supărat pe nimeni.

Vă rog să nu interveniți în acest topic, nu ștergeți nimic, nu modificați nimic. Lăsați totul așa cum este.

PS. DâRomeo, dacă nu te deranjează, aș dori să te sun astăzi.

O zi frumoasă tuturor!
+40 749 233 299 (Orange)

Vand accesorii
Edit Delete post Report this post Information Quote
Post by Lupu Ciprian » 30 Jan 2018 13:44

@Romeo Stoica

Iti raspund eu care administrez forumul , daca moderatorii n-o fac ...

Membrii asociati pot posta mai multe anunturi , iar membrii forum doar 1 pe an .

Ca le vinde cu 2 sau cu 20 eur nu pot eu sa apreciez ... face ce vrea ...omul.

Daca ai de pus 3 accesorii si nu 1 poti sa le pui " LA OALA //sh second hand /mana a doua ;) " chiar daca nu esti membru asociat, dar ca sa pui mai multe anunuri nu pt ca multi ar vrea sa se foloseasca de noi numai ca sa-si faca treaba...

NU vrem sa fim absurzi ...
Pe mine ma deranjeaza in general acei membrii forum care pun 5 anunuri SI NIMIC NICIODATA TURISTIC .

Daca as vedea ca cei care pun anunturi ar pune si excursii zau ca as cere sa modificam si regulamentul sa puna cate anunturi vor.... dar daca vei urmarii o sa observi cu ochiul liber ca si pe facebook pe grupurile de rulotisti nu doar aici sunt unii cu 10-20 de anunturi si distribuiri de afaceri in 2 luni , dar nici o excursie in 2 ani ...

Daca ai fi in locul meu ai fi nevoit sa faci curatenie... sau sa bagi astfel de filtre ....

N -am nimic cu nimeni ... ma cunosti...
NU i am sers mesajul p ca ai o opinie si nu sun omul sa cenzurez... daca esi de acord si cu ce ai citit aici ..stergem ...
evenual ne si vedem la Ciocanesti :)
daca nu
o sa - ti intep rotile la Loganul rosu :))
Autorulota Cristall Luxus pe Fiat 1.9 TD
Lupu Ciprian & Irina , tel. 0722227048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com

Florin Herciu
Membru asociat
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Jan 1969
Post by Florin Herciu » 30 Jan 2018 16:19

George Stanescu wrote: ↑30 Jan 2018 00:59
Sorry,cred ca nu ati inteles ca tot setul de oglinzi este 100 lei. Perechea este formata din cele doua grupuri! (pe fond negru).
Sa ma ierti, nea Georgica, dar eu nu m-am dumirit asupra pretului.

M-ar interesa oglinzile cu fixare pe aripa, daca-s in stare buna (nu se vede mare lucru in poza, dar se vede ca-s doua bucati), si/sau oglinzile cu brat din aluminiu (eu vad patru bucati, dar nu vad daca-s ok si complete); cele din mijloc, cu brate din plastic (cred ca-s trei, asa e?) nu ma emotioneaza pentru ca am deja o pereche (sau set? nu vreau sa derutez: am doua bucati!) si nu stau foarte bine pe masina pe care o folosesc acuma.

Prin urmare, daca setul/perechea ar include oglinzile de pus pe aripa si pe cele cu brat simplu, din aluminiu, care ar fi pretul (si anume: separat, pe fiecare pereche/set/bucata ori pe toate impreuna, insemnand 4 sau 6 bucati; ori, daca este asa cum absurd a reiesit din raspunsul cuiva, toate cele noua bucati sunt la 100 RON!).

Pana la clarificare, considerati ca m-am inscris la oglinzile mentionate.

(iar pt conducerea forumului: hai sa facem cumva sa fie la vedere starea actualizata a obiectelor oferite spre vanzare - adica doar daca s-a vandut sau nu, nu si detaliile negocierilor. Anul trecut m-am trezit de vreo trei ori ca fac oferte pe obiecte vandute si rasvandute)
Audi A4 + Avento Royal 395 TL

0721-299-111
Lupu Ciprian
membru CD
Data nasterii: 06 Jun 1979
Edit Delete post Report this post Information Quote
Post by Lupu Ciprian » 30 Jan 2018 18:11

Nu conducerea forumului e de vina ci vanzatorul in siuatia in care nu scrie " vandut.. multumesc ! " ca sa le inchida moderatorii... topicul .

Dragos Marin dupa ce a vandut acumulatorul a scris.... Niki Radu la rulota sau altul, deci nu e greu ... n-avem cu sa facem sa-i intrebam lunar daca mai e valabil si nici nu sunt permise-n regulament mesaje de tip "up" sau valabil...

Regulamentul nu l-am facut eu si nici nu cred ca trebuie schimbat pt. ca unora le e lene sa anunte ca s-a dat produsul...
Autorulota Cristall Luxus pe Fiat 1.9 TD
Lupu Ciprian & Irina , tel. 0722227048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Romeo Stoica
membru forum
Post by Romeo Stoica » 31 Jan 2018 01:15

@ Lupu Ciprian ,

Cunosc regulamentul si de aceea am scris acel comment .

Ca membru , al acestui forum , am considerat sa reactionez la aceasta postare ( chiar daca nu il cunosc personal pe Dl. George Stanescu ) , deoarece , m-a deranjat ca , anuntul colegului George Stanescu , nu era coerent si nu se incadra in regulile acestui forum ( care sunt comune pentru toti ) .

Nu sunt singurul care a sesizat asta ( vezi postarea colegului Florin Herciu )

Asa cum am spus in mesajul initial , chiar tu mi-ai scris in privat si apoi a vorbit la telefon , cum ca am fost raportat , ca am incercat sa postez doua anunturi de vanzari in acelasi an ( dupa discutia dintre noi , ai acceptat ca am fost raportat aiurea .. ) ... si apoi am primit pe Facebook mesaje in privat ca sunt prea scumpe si ca nu o sa fie cumparate de nimeni , si ca aici pe forum nu prea se accepta bisnitareala , ca aici este un forum serios ( sunt de acord cu asta #forumserios ) ...atunci incercam sa vand pentru pasionatii de rulotism , asa cum suntem cu totii , niste machete de rulote si campere pe acest forum ...

Am fost dispus sa le pun la bataie cand am fost in parcul Izvor , la Romexpo , etc ...
Am facut un discount de 40% , cand mi-ai spus ca vrei sa cumperi din partea Asociatiei 2 bucati pentru a le oferi membrilor asociati ...

Ma stii , chiar nu sunt baiat carcotas , am postat de la iesiri , am fost sufletul unor intalniri , am adus membri asociati in acest Club , dar m-am suparat pe faptul ca un anunt evaziv ( din puctul meu de vedere ) a trecut de voi ( moderatorii ) si a ajuns sa inflameze un pic acest forum , deoarece nu doar eu nu am inteles nimic din acel anunt ...( vezi postarea lui @Florin Herciu )

"Daca ai fi in locul meu ai fi nevoit sa faci curatenie... sau sa bagi astfel de filtre ...."

Nu vreau sa ma pun in locul tau , intr-adevar ai o pozitie ingrata si uneori blamata , dar mie , personal , imi place cum administrezi acest forum si cum il faci sa fie in top dupa atatia ani . ;-)
Chiar vreau sa te felicit pe aceasta cale , cunosc acest forum si sunt membrul lui de cand colegul Gigi Catalin mi-a oferit stickerul ClubRV , la iesirea de la Iepuresti din 2012 . Bravo , esti tare !

Te informez pe cale oficiala , ca deja pentru iesirea de la Ciocanesti , la care GASKA din Berceni va spune prezent , am pregatit deja lemnele pentru focul de tabara :-)

Tot pe aceasta cale il rog pe colegul @Viorel Grosu , sa aiba mila/grija de mine si anul asta ( stie Dansul de ce ... :-) ) , adica sa imi arate care este rulota mea ... :-)

P. S. imi pare rau ca de aici ( dupa telefon ) nu pot reposta anumite poze , de la intalnirile pe unde am fost prezent .... nu vreau sa par un "...................", chiar nu sunt tipul care este recalcitrant si are chef de scandal .

@Florin Smolniki

Asa cu i-am scris si colegului George Stanescu , intr-un mesaj privat , nu am nimic personal cu dansul .

Faza cu a deveni membru cotizant , momentan , pentru mine , nu este un must too doo !

Nu spun ca faptul de a fi membru asociat , nu este un lucru bun , benefic , pentru noi rulotistii ( doar anul trecut am adus / convins 2 prieteni sa devina membri asociati ) , dar pentru mine , si familia mea , pentru moment , nu este necesara .

P.S. ma poti suna oricand , numarul meu este trecut in semnatura .

@Florin Herciu

... bine punctat ! :-)

Dragi colegi ,

Aici imi inchei pledoaria ,

Cei care au avut ce asculta / invata din ceea ce am scris eu aici , va multumesc pentru timpul acordat

Cei care m-au injurat / blamat pentru ceea ce am scris aici , va transmit ca abia astept ca la prima iesire ( la Ciocanesti ? ) sa ma invitati la un vin / tuica fiarta . :-)

Al vostru Rulotist ,

Romeo Stoica
0753010726
0753010726
Lupu Ciprian
membru CD

Vand accesorii
Post by Lupu Ciprian » 31 Jan 2018 11:42

F. bine, ti-am inteles punctul de vedere si tocmai de aceea am insistat sa dezbatem putin pt. ca nu -mi place sa dau omului peste nas... e bine pe un forum sa fie expuse si unele nemulumiri nu doar lapte si miere...
In urma criticilor constructive , poate vom imbunatati ceva pe viitor... exemplu .. cei cu vechime min. 2 ani si cu informatii de larg interes postate in forum sa nu mai fie considerati care oricare altul care a postat doar o prezentare si un anunt....
Facem o evaluare si pot sa propun o modificare de regulament in acest fel ..
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Regulament forum sectiunea vanzari

Mesaj de Panait Valentin »

Lupu Ciprian scrie: 31 Ian 2018, 13:32 Propuneri modificari regulamemt sectiunea vanzari

M-am gandit ca cei care au o vechime mai mare de 2 ani sau au postat informatii de interes larg utile rulotistilor nu trebuiesc neaparat blocati daca au 2 butelii inloc de una si au si o rulota de vanzare ( NU 5 ! ;) ) deci sa se poata face exceptie catre 2 sau max 3 anunturi in aces caz ori alte privilegii pe forum ca de ex sa poata sa voteze la lucruri ce tin de forum nu de asociatie ...

Daca mai sunt si alte sugestii le putem trece aici
Ca si parere personala, nu sunt de acord cu modificarea actualei prevederi a regulamentului, pentru vanzari exista site-uri specializate, facebok, alte forumuri, etc.
Daca totusi conducerea ajunge sa permita aceste anunturi(este dreptul ei), va intreb cum le contorizati in asa fel ca sa nu se ajunga la raportari de mesaje, polemici,banari...chestii placute noua, romanilor :clapping: am o idee in privinta asta da' sunt curios cu ce idei vin colegii !
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Salutam initiativa asta! este foarte ok si in spiritul de comunitate (oameni care ne mai stim, ne mai vedem, ne mai sunam de vreo onomastica ori alt prilej) sa dam un strop de libertate in plus unui membru vechi si activ fata de un necunocut care nu s-a alaturat grupului decat ca sa-si vanda niste lucrusoare - acesta din urma nu se va integra (aproape sigur) ca rulotist si/sau forumist, deci nu merita sprijin si facilitati. Un singur anunt (in care necunoscutul poate pune o lista cat Rrrussia de lunga, nu?) moca pe an este suficient.

Panait Valentin - eu vad partea pozitiva a anunturilor de vanzare: poate imi foloseste si mie sa stiu ca X vinde ceva (un fleac la care poate nici nu m-am gandit ca mi-ar trebui, deci nu mi-a trecut prin minte sa-l caut pe saituri diverse). Pentru supravegheat forumul sunt oameni care intra zilnic si vad tot ce misca (nu se da functia de moderare/administrare decat cuiva care stie, poate si vrea sa modereze/administreze).

In plus, eu as propune obligatia (ar fi de bun simt, n-ar trebui sa facem pravila! dar poate omului nu-i trece prin cap ca e politicos sa informeze pana la capat) ca vanzatorul sa anunte la vreme ca produsele oferite sunt vandute/retrase/retinute. In avantajul "necunoscutului" ar fi ca fiecare actualizare a informatiilor despre stoc ar deveni un "up" regulamentar, nu? avantaj pentru toata lumea.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Panait Valentin
Membru asociat
15
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Dupa cum spuneam, este doar parerea mea personala...
Florin Herciu scrie: 31 Ian 2018, 18:56
Un singur anunt (in care necunoscutul poate pune o lista cat Rrrussia de lunga, nu?) moca pe an este suficient.
La asta ma gandeam...da' nu cat rusia...
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Regulament forum actualizat:

Conf. deciziei prin vot unanim de la AGA 3 iun 2017 se vor adauga 2 puncte in regulament si anume :

Nu vor putea fi propuse pe forum simultan intalniri care sa concureze intalnirile traditionale din calendarul Clubrv-Ro de Paste , Rusalii, Delta (sept ) si respectiv 1 dec . Topicurile respective vor fi sterse de moderatori . Acest lcuru se poate face numai cu acordul CD-ului sau cu implicarea acestuia intr-o intalnire paralela . Forumul apartine Asociatiei ClubRV-RO.

Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare si minim in alte 4 topicuri adica la sectiunea vanzari va fi a 5 -a postare a unui membru nou ... acest lucru hotarandu-se pt ca s-a ajuns la activarea unor mebrii noi care vizeaza numai vanzarile . De asemenea pt a posta la vanzari va trebui sa aveti un nume real de utilizator si profilul completat pt ca incercam sa protejam membrii forumului si ai asociatiei de eventualii vanzatori de rea credinta ...

Ca si pana acum membrii asociati ( cotizanti ) pot posta un nr. nelimitat de anunturi , iar membrii forumului maxim 1 anunt pe an la vanzari .

Cele scrise de mai sus vor fi inglobate in regulament cu nr de articol in urmatoarele zile... la art 3 literele R si S .
Autorulota Dethleffs Just 90
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Putin 4 postari. Prima e prezentarea, a doua e ...ce misto poze ai facut, a treia...bine ai venit pe forum, adresare catre nou venit, a patra...se mai poate negocia ceva la pretul pompei de apa sh ? Am dat cateva exemple, romanul este inventiv, scapa repede de povara si trece direct la anunturi. Propun cel putin participarea la o intalnire si un topic dedicat prezentat cu rv-ul in concediu. Minimul sa fie 10 postari !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Romeo Stoica
Membru forum
12
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Salutare tuturor ,

Ciprian , a copiat aici comentariile mele dintr-un anunt de vanzari si le-a urcat aici .

Dragilor , nu vreau sa par un baiat lipsit de caracter , ma cunoasteti , dar cred ca o mica schimbare in regulamentul acestui forum este binevenita .

Din punctul meu de vedere , asa cu am scris si in postarile mele din anuntul de vanzari al lui George Stanescu , nu vreau ca anunturile unor membri asociati sa treaca asa , puse la misto , ei ar trebui sa fie mai responsabili , sa fie mai coerenti , sa fie ... mai buni decat noi , astia forumistii .

De aceea , am tras un semnal de alarma prin postarile noastre .

Va multumesc ,

Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Romeo Stoica
Membru forum
12
Data nasterii: 29 Iul 1974

Mesaj de Romeo Stoica »

Niky Radu scrie: 31 Ian 2018, 22:38 Putin 4 postari. Prima e prezentarea, a doua e ...ce misto poze ai facut, a treia...bine ai venit pe forum, adresare catre nou venit, a patra...se mai poate negocia ceva la pretul pompei de apa sh ? Am dat cateva exemple, romanul este inventiv, scapa repede de povara si trece direct la anunturi. Propun cel putin participarea la o intalnire si un topic dedicat prezentat cu rv-ul in concediu. Minimul sa fie 10 postari !
Intradevar Niky ,

Poate ar trebui inventat sau creat si un altfel de status al membrilor cu vechime de pe acest forum , adica ceva genul " membru forum senior " sau altceva , care sa fie atribuit membrilor forumisti care au ceva vechime , membrii asociati il cunosc persoanal si il recomanda ca un membru de incredere , au ceva postari de la intalniri , au creat o intalnire , au adus beneficii acestui forum de rulotisti .. etc .

CD-ul , dupa discutiile de aici si dupa discutiile din anuntul de vanzari evocat mai sus , cred ca va veni cu o propunere in acest sens .

Ne vedem la AGA ( chiar daca nu sunt asociat :crazy_girl: ) , si atunci , cred ca se va hotara daca ceea ce am scris eu mai sus si in alte postari , va fi un element benefic pentru acest club .

Multumesc ,

Romeo
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Salut Romeo... esti binevenit de Rusalii la intalnire , insa la AGA nu poti paricipa nefiind membru ClubRV .

Anul trecut nu pot sa nu recunosc faptul ca grupul din fata "Berceni" ai fost sufletul concursurilor la mare la C. Meduza si am si sesizat faptul ca esti unul din cei care au adus in plus pt clubRv chiar si-n calitatea de membru forum nu neaparat asociat. .. ai atras mai multi catre asociatie si catre activitati... te -ai si implicat in/la activitati cu jocurile pt copii .... l-ai si antrenat pe Radoveneanu ... :) sa inre-n ring :)

Lasand gluma la o parte eu as propune sa fie lasati liberi pe forum cu drepturi de "senior member" nu doar membri asociati.. adica sa aiba aceste drepturi si cei care au vechime de 2 ani si minim 2 excursii postate sau info turistice.. ( ex... descriere camping, locatie , ori tehnic) ...
Eu nu le iau in cosdierare mesajele de tip cat costa "aia " sau "LA MULTI ANI !"

E simplu ...in momentul in care unu' exagereaza la vanzari , il verific ( sau e raportat ) si daca n- a postat nimic turistic si are mai multe anunturi l-am ras/ sters pt ca e interesat doar de vanzari... daca are si alte postari TURISTICE si 2 ani... vechime , il las... ( sau modificam la 1 an ) .
Il las dar nu la infinit pot sa l las sa aiba pana la 3 anunturi .. nu 10 -20.....

Voi face exceptie doar daca respectivul si-a pus cateva marunstisuri , insa daca e chitit pe bussiness l-am anuntat imediat si fara sa- l dau afara il anunt cum sta treaba daca nu s-a informat .
E simplu.
Pot eu sa fac asa fara evidente ... "contabile " grele ...
Dau clik pe numele lui cand vad ca pune mai multe anunturi... si il evaluez pe loc .

NU uitati ca acest forum are si cheltuieli nu doar hosting si server ... s-a platit om care sa rezolve multe chestii Ciprian Rosca stie mai bine ...pt ca a ajutat si el iar banii sunt de la membrii cotizanti care NU POT FI EGALI IN DREPTURI cu cei care nu contribuie cu nimic ...

Drept de vot la decizii vor avea numai membrii cotizanti inclusiv asupra modificarilor de ROI sau de forum .... ori de statut ...

Membrii forum pot insa lansa propuneri ...sugestii de aceea am lasat aici la liber... la vedere pe public...

Se poate dezbate subiectul in continuare....

@NIKI RADU ... personal cred ca pariciparea la intalniri nu poate fi un criteriu pe forum ...
Exemplu ....participarea la evenimente acum nu poate fi facuta de ex de RUSU care la ora acuala e in Germania... dar a postat cele mai valoroase info turstice in 10 ani ...
sau Sandu Toma... nu mai e membru asociat
dar a scris la tehnic 2007-2011 cat au scris alti 100 toata viata ... chiar daca acum nu se mai regaseste in grup...
Criteriul de baza din punctul meu de vedere e postarea de info utile turistice , tehnice , ori de interes general utile noua rulotistilor...

Am sa centralizez propunerile si le votam ... peste 2 saptamani ....
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Ciprian Rosca scrie: 31 Ian 2018, 19:32 Regulament forum actualizat:

Conf. deciziei prin vot unanim de la AGA 3 iun 2017 se vor adauga 2 puncte in regulament si anume :

Nu vor putea fi propuse pe forum simultan intalniri care sa concureze intalnirile traditionale din calendarul Clubrv-Ro de Paste , Rusalii, Delta (sept ) si respectiv 1 dec . Topicurile respective vor fi sterse de moderatori . Acest lcuru se poate face numai cu acordul CD-ului sau cu implicarea acestuia intr-o intalnire paralela . Forumul apartine Asociatiei ClubRV-RO.

Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare si minim in alte 4 topicuri adica la sectiunea vanzari va fi a 5 -a postare a unui membru nou ... acest lucru hotarandu-se pt ca s-a ajuns la activarea unor mebrii noi care vizeaza numai vanzarile . De asemenea pt a posta la vanzari va trebui sa aveti un nume real de utilizator si profilul completat pt ca incercam sa protejam membrii forumului si ai asociatiei de eventualii vanzatori de rea credinta ...

Ca si pana acum membrii asociati ( cotizanti ) pot posta un nr. nelimitat de anunturi , iar membrii forumului maxim 1 anunt pe an la vanzari .

Cele scrise de mai sus vor fi inglobate in regulament cu nr de articol in urmatoarele zile... la art 3 literele R si S .
Propunerea mea a venit dedicata celor noi inscrisi pe forum. in urma postarii lui @Ciprian Rosca, adica...
Niky Radu scrie: 31 Ian 2018, 22:38 Putin 4 postari. Prima e prezentarea, a doua e ...ce misto poze ai facut, a treia...bine ai venit pe forum, adresare catre nou venit, a patra...se mai poate negocia ceva la pretul pompei de apa sh ? Am dat cateva exemple, romanul este inventiv, scapa repede de povara si trece direct la anunturi. Propun cel putin participarea la o intalnire si un topic dedicat prezentat cu rv-ul in concediu. Minimul sa fie 10 postari !

@Lupu Ciprian , @Romeo Stoica...nu m-am referit la membrii cu vechime si care au postari facute. Chiar si un cotizant daca nu are postari facute si trece direct la vanzari trebuie limitat...Vand un camper cu 80000 de euro, cat costa cotizatia?... 100 lei, merita sa pun anunt pe forum !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
George Moraru
Membru asociat
10
Data nasterii: 28 Mai 1970

Mesaj de George Moraru »

Corect. Sa omoram orice concurenta. Fair enough.
George & Co
Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004
Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4

geo2005@gmail.com
Scrie răspuns