Propuneri modificari regulamemt sectiunea vanzari
La aces moment regula ese urmatoarea :
- membrii forum pot posta in fiecare sectiune 1 anunt anual
- membrii asociati (cotizanti ) pot posta oricate anunturi doresc
Societatile comerciale trebuie sa aiba un acord scris cu asociatia pt a putea comercialzia , sponsoriza sau desfasura alt gen de aciviati la evenimene sau in mediul inernaut detinut de As. Clubrv.
M-am gandit ca cei care au o vechime mai mare de 2 ani sau au postat informatii de interes larg utile rulotistilor nu trebuiesc neaparat blocati daca au 2 butelii inloc de una si au si o rulota de vanzare ( NU 5 ! ;) ) deci sa se poata face exceptie catre 2 sau max 3 anunturi in aces caz ori alte privilegii pe forum ca de ex sa poata sa voteze la lucruri ce tin de forum nu de asociatie ...
Daca mai sunt si alte sugestii le putem trece aici
Am preluat discutia din anuntul lui Stanescu Geo de la Ploiesti .... daca sunt doritori de a continua pe aceasta tema ...
--------------------------
Re: Vand accesorii
Edit Delete post Report this post Warn user Information Quote
Post by Romeo Stoica » 30 Jan 2018 00:07
... frumos anunt ... daca o facea oricare dintre membrii forum ... era deja exclus , banat , si renegat pana la moarte ... daca membrul este asociat , se permite orice ... Ciprian , eu am fost raportat anul trecut ca am incercat ( neadevarat ) sa incarc doua anunturi pe acest forum si chiar tu mi-ai scris in privat ca am facut acest lucru , dar sa dovedit ca nu a fost adevarat ... in anuntul de mai sus , vanzatorul , nici macar nu s-a fortat sa stearga pretul dupa amaratele alea de oglinzi ... si mai cere si 100 lei pe ele , pe cand pretul lor este trecut cu marker 2 euro !!!... , dragi rulotisti : Cumparati !
Imi cer scuze de off topic , dar nu m-am putut abtine ...
Va salut cu stima si abia astept primavara sa ne revedem .
Daca am deranjat , rog un moderator , ca dupa 24 ore sa stearga acest mesaj .
Multumesc ,
Romeo Stoica
0753010726
Dacia Logan 1,4 MPI si Chateau Touring 320 Grand Elite
0753010726
George Stanescu
Membru asociat
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963
Post by George Stanescu » 30 Jan 2018 00:59
Sorry,cred ca nu ati inteles ca tot setul de oglinzi este 100 lei. Perechea este formata din cele doua grupuri! (pe fond negru).
Hobby 440 SFe
Vito
0740 067 308
Romeo Stoica
membru forum
Oras: Bucuresti , Berceni
Data nasterii: 29 Jul 1974
Post by Romeo Stoica » 30 Jan 2018 01:07
Adica 4 oglinzi ?
Pentru ce sunt folositoare ?
2 pentru masina si doua pentru ce ?
Sincer , eu , ca si (incepator ), daca as dori niste oglinzi suplimentare , nu cred ca as pune si la rulota ...
...
Sorry for dellay ..
Romeo
0753010726
George Stanescu
Membru asociat
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 14 Dec 1963
Post by George Stanescu » 30 Jan 2018 01:10
Adica....., sunt vreo 7 oglinzi.
Last edited by George Stanescu on 30 Jan 2018 01:22, edited 1 time in total.
Hobby 440 SFe
Vito
0740 067 308
Romeo Stoica
membru forum
Post by Romeo Stoica » 30 Jan 2018 01:19
Aha , adica 7 seturi de oglinzi , costa 100 lei ?
Ieftin ...
0753010726
Florin Smolnicki
Membru asociat
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Jan 1917
Post by Florin Smolnicki » 30 Jan 2018 07:44
@Romeo Stoica,
nu vreau să fiu off topic. Dar aș vrea să intervin în această discuție.
Ar fi două puncte de discuție.
Romeo, cu tot respectul,
1. Sincer, nu prea înțeleg supărarea ta.
Dacă vrei să postezi anunțuri, poți să te înscrii și să devii membru asociat ClubRV - Ro.
Sunt convins că nu vei sarăci și nici nu vei fi mai bogat cu sau fără cei 100 de lei pe care îi vei plăti pentru această asociație.
2. Acum doi ani am cumpărat de la DOMNUL STĂNESCU niște oglinzi, niște cale, un nivelator și o treaptă de intrare în rulotă. Nu îl cunosc personal pe domnul Stănescu, dar îți pot spune că este un om cu foarte, foarte mult bun simț, un om foarte, foarte respectuos. Nu cred că ar trebui să fii supărat pe el.
Pentru domnul Stănescu și din respect pentru dumnealui am făcut această intervenție.
Sper că nu am supărat pe nimeni.
Vă rog să nu interveniți în acest topic, nu ștergeți nimic, nu modificați nimic. Lăsați totul așa cum este.
PS. DâRomeo, dacă nu te deranjează, aș dori să te sun astăzi.
O zi frumoasă tuturor!
+40 749 233 299 (Orange)
Vand accesorii
Edit Delete post Report this post Information Quote
Post by Lupu Ciprian » 30 Jan 2018 13:44
@Romeo Stoica
Iti raspund eu care administrez forumul , daca moderatorii n-o fac ...
Membrii asociati pot posta mai multe anunturi , iar membrii forum doar 1 pe an .
Ca le vinde cu 2 sau cu 20 eur nu pot eu sa apreciez ... face ce vrea ...omul.
Daca ai de pus 3 accesorii si nu 1 poti sa le pui " LA OALA //sh second hand /mana a doua ;) " chiar daca nu esti membru asociat, dar ca sa pui mai multe anunuri nu pt ca multi ar vrea sa se foloseasca de noi numai ca sa-si faca treaba...
NU vrem sa fim absurzi ...
Pe mine ma deranjeaza in general acei membrii forum care pun 5 anunuri SI NIMIC NICIODATA TURISTIC .
Daca as vedea ca cei care pun anunturi ar pune si excursii zau ca as cere sa modificam si regulamentul sa puna cate anunturi vor.... dar daca vei urmarii o sa observi cu ochiul liber ca si pe facebook pe grupurile de rulotisti nu doar aici sunt unii cu 10-20 de anunturi si distribuiri de afaceri in 2 luni , dar nici o excursie in 2 ani ...
Daca ai fi in locul meu ai fi nevoit sa faci curatenie... sau sa bagi astfel de filtre ....
N -am nimic cu nimeni ... ma cunosti...
NU i am sers mesajul p ca ai o opinie si nu sun omul sa cenzurez... daca esi de acord si cu ce ai citit aici ..stergem ...
evenual ne si vedem la Ciocanesti :)
daca nu
o sa - ti intep rotile la Loganul rosu :))
Autorulota Cristall Luxus pe Fiat 1.9 TD
Lupu Ciprian & Irina , tel. 0722227048 e-mail:
lupucipriann@yahoo.com
Florin Herciu
Membru asociat
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Jan 1969
Post by Florin Herciu » 30 Jan 2018 16:19
George Stanescu wrote: ↑30 Jan 2018 00:59
Sorry,cred ca nu ati inteles ca tot setul de oglinzi este 100 lei. Perechea este formata din cele doua grupuri! (pe fond negru).
Sa ma ierti, nea Georgica, dar eu nu m-am dumirit asupra pretului.
M-ar interesa oglinzile cu fixare pe aripa, daca-s in stare buna (nu se vede mare lucru in poza, dar se vede ca-s doua bucati), si/sau oglinzile cu brat din aluminiu (eu vad patru bucati, dar nu vad daca-s ok si complete); cele din mijloc, cu brate din plastic (cred ca-s trei, asa e?) nu ma emotioneaza pentru ca am deja o pereche (sau set? nu vreau sa derutez: am doua bucati!) si nu stau foarte bine pe masina pe care o folosesc acuma.
Prin urmare, daca setul/perechea ar include oglinzile de pus pe aripa si pe cele cu brat simplu, din aluminiu, care ar fi pretul (si anume: separat, pe fiecare pereche/set/bucata ori pe toate impreuna, insemnand 4 sau 6 bucati; ori, daca este asa cum absurd a reiesit din raspunsul cuiva, toate cele noua bucati sunt la 100 RON!).
Pana la clarificare, considerati ca m-am inscris la oglinzile mentionate.
(iar pt conducerea forumului: hai sa facem cumva sa fie la vedere starea actualizata a obiectelor oferite spre vanzare - adica doar daca s-a vandut sau nu, nu si detaliile negocierilor. Anul trecut m-am trezit de vreo trei ori ca fac oferte pe obiecte vandute si rasvandute)
Audi A4 + Avento Royal 395 TL
0721-299-111
Lupu Ciprian
membru CD
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Jun 1979
Edit Delete post Report this post Information Quote
Post by Lupu Ciprian » 30 Jan 2018 18:11
Nu conducerea forumului e de vina ci vanzatorul in siuatia in care nu scrie " vandut.. multumesc ! " ca sa le inchida moderatorii... topicul .
Dragos Marin dupa ce a vandut acumulatorul a scris.... Niki Radu la rulota sau altul, deci nu e greu ... n-avem cu sa facem sa-i intrebam lunar daca mai e valabil si nici nu sunt permise-n regulament mesaje de tip "up" sau valabil...
Regulamentul nu l-am facut eu si nici nu cred ca trebuie schimbat pt. ca unora le e lene sa anunte ca s-a dat produsul...
Autorulota Cristall Luxus pe Fiat 1.9 TD
Lupu Ciprian & Irina , tel. 0722227048 e-mail:
lupucipriann@yahoo.com
Romeo Stoica
membru forum
Post by Romeo Stoica » 31 Jan 2018 01:15
@ Lupu Ciprian ,
Cunosc regulamentul si de aceea am scris acel comment .
Ca membru , al acestui forum , am considerat sa reactionez la aceasta postare ( chiar daca nu il cunosc personal pe Dl. George Stanescu ) , deoarece , m-a deranjat ca , anuntul colegului George Stanescu , nu era coerent si nu se incadra in regulile acestui forum ( care sunt comune pentru toti ) .
Nu sunt singurul care a sesizat asta ( vezi postarea colegului Florin Herciu )
Asa cum am spus in mesajul initial , chiar tu mi-ai scris in privat si apoi a vorbit la telefon , cum ca am fost raportat , ca am incercat sa postez doua anunturi de vanzari in acelasi an ( dupa discutia dintre noi , ai acceptat ca am fost raportat aiurea .. ) ... si apoi am primit pe Facebook mesaje in privat ca sunt prea scumpe si ca nu o sa fie cumparate de nimeni , si ca aici pe forum nu prea se accepta bisnitareala , ca aici este un forum serios ( sunt de acord cu asta #forumserios ) ...atunci incercam sa vand pentru pasionatii de rulotism , asa cum suntem cu totii , niste machete de rulote si campere pe acest forum ...
Am fost dispus sa le pun la bataie cand am fost in parcul Izvor , la Romexpo , etc ...
Am facut un discount de 40% , cand mi-ai spus ca vrei sa cumperi din partea Asociatiei 2 bucati pentru a le oferi membrilor asociati ...
Ma stii , chiar nu sunt baiat carcotas , am postat de la iesiri , am fost sufletul unor intalniri , am adus membri asociati in acest Club , dar m-am suparat pe faptul ca un anunt evaziv ( din puctul meu de vedere ) a trecut de voi ( moderatorii ) si a ajuns sa inflameze un pic acest forum , deoarece nu doar eu nu am inteles nimic din acel anunt ...( vezi postarea lui @Florin Herciu )
"Daca ai fi in locul meu ai fi nevoit sa faci curatenie... sau sa bagi astfel de filtre ...."
Nu vreau sa ma pun in locul tau , intr-adevar ai o pozitie ingrata si uneori blamata , dar mie , personal , imi place cum administrezi acest forum si cum il faci sa fie in top dupa atatia ani . ;-)
Chiar vreau sa te felicit pe aceasta cale , cunosc acest forum si sunt membrul lui de cand colegul Gigi Catalin mi-a oferit stickerul ClubRV , la iesirea de la Iepuresti din 2012 . Bravo , esti tare !
Te informez pe cale oficiala , ca deja pentru iesirea de la Ciocanesti , la care GASKA din Berceni va spune prezent , am pregatit deja lemnele pentru focul de tabara :-)
Tot pe aceasta cale il rog pe colegul @Viorel Grosu , sa aiba mila/grija de mine si anul asta ( stie Dansul de ce ... :-) ) , adica sa imi arate care este rulota mea ... :-)
P. S. imi pare rau ca de aici ( dupa telefon ) nu pot reposta anumite poze , de la intalnirile pe unde am fost prezent .... nu vreau sa par un "...................", chiar nu sunt tipul care este recalcitrant si are chef de scandal .
@Florin Smolniki
Asa cu i-am scris si colegului George Stanescu , intr-un mesaj privat , nu am nimic personal cu dansul .
Faza cu a deveni membru cotizant , momentan , pentru mine , nu este un must too doo !
Nu spun ca faptul de a fi membru asociat , nu este un lucru bun , benefic , pentru noi rulotistii ( doar anul trecut am adus / convins 2 prieteni sa devina membri asociati ) , dar pentru mine , si familia mea , pentru moment , nu este necesara .
P.S. ma poti suna oricand , numarul meu este trecut in semnatura .
@Florin Herciu
... bine punctat ! :-)
Dragi colegi ,
Aici imi inchei pledoaria ,
Cei care au avut ce asculta / invata din ceea ce am scris eu aici , va multumesc pentru timpul acordat
Cei care m-au injurat / blamat pentru ceea ce am scris aici , va transmit ca abia astept ca la prima iesire ( la Ciocanesti ? ) sa ma invitati la un vin / tuica fiarta . :-)
Al vostru Rulotist ,
Romeo Stoica
0753010726
0753010726
Lupu Ciprian
membru CD
Oras: Bucuresti
Vand accesorii
Post by Lupu Ciprian » 31 Jan 2018 11:42
F. bine, ti-am inteles punctul de vedere si tocmai de aceea am insistat sa dezbatem putin pt. ca nu -mi place sa dau omului peste nas... e bine pe un forum sa fie expuse si unele nemulumiri nu doar lapte si miere...
In urma criticilor constructive , poate vom imbunatati ceva pe viitor... exemplu .. cei cu vechime min. 2 ani si cu informatii de larg interes postate in forum sa nu mai fie considerati care oricare altul care a postat doar o prezentare si un anunt....
Facem o evaluare si pot sa propun o modificare de regulament in acest fel ..