Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Urmeaza sa plec de la 1 Octombrie in Copenhaga pt o perioada de 3 luni, la un training. Problema e ca ei nu prea deconteaza cazarea, adica foarte putin raportat la pretul/luna a cazarilor la hosteluri. Transportul pana acolo oricum il fac cu masina, deci mi-ar fi la indemana sa agat si rulota doar daca gasesc ceva mai ieftin.
Intrebarea mea e: Gasesc vrun camping in zona respectiva la pret mai omenesc? Avand in vedere ca stau pe o perioada mai lunga in extrasezon ? Poate a fost cineva din colegii de pe forum si poate sa-mi dea un sfat. Pana acum, cel mai ieftin "pe net" am gasit la aprox 400 Euro/luna, ceea ce m-i se pare foarte mult avand in vedere ca la hotel e cam acelasi pret, dar macar nu consum butelia la saptamana pt caldura.
Nu cunosc nivelul de preturi in DK,dar fiind extrasezon va puteti pune de acord,dat fiind ca stati 3 luni,sunt convins ca neavind clienti in perioada aceea,sigur gasiti un acord favorabil pentru campare si curent sau variante....De amintit si faptul ca o rulota utilata va salveaza bani comparativ cu cazarea in hostel sau alternative,amintind facilitatile-gatitul,spalatul,etc....Engleza si dorinta de comunicare cred ca sunt necesare...
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
incercati aici... http://www.koegesydstrandcamping.dk/
Puteti ajunge in Copenhaga foarte rapid cu metroul. eu am stat acum 12-13 ani intr-o casuta si nu a fost foarte scump. (am preferat varianta asta fata de hotel).
Buna,vara asta am stat si eu o saptamana la Copenhaga,sunt multe campinguri,dar iarna este grea aici,
nu cred ca este o solutie.Hostel uri sunt foarte multe in conditii de cazare destul de bune.V-a trebui sa te duci cu coroane daneze
la tine adica sa le schimbi de aici unde paritatea este mai buna.Ca preturi este cea mai ieftina dintre tarile scandinave.
Cred ca va fi o experienta unica pentru tine.Asteptam un maraton de foto uri din Conpenhaga.
Cristi si Rodica
BMW X3 + Rimor Sailer 670
0745260105,c_acatrinei@yahoo.com
Multam de sfaturi. Am gasit intr-un final, langa aeroport, aprox 130 euro/luna, cheltuielile suplimenare le plaesc la sfarsit de luna (curent, apa,..). Ce m-i sa parut ciudat, e ca trebuie sa platesc in avans suma de 5000 coroane (aprox 700 euro) pt tot sezonul rece de 6 luni, indiferent daca stau acolo toata perioada sau doar 1 luna. Oricum ies mai ieftin ca pe oriunde, doar ca asa-i romanul...vesnic nemultumit :p.
Daca stau sa ma gandesc bine, parca vad ca o sa stau toata perioada si in restul de 3 luni ma angajez undeva. Si concediu si venit cu bani acasa :))
Engleza este buna, dorinta de comunicare la fel de buna. Cu frigul... Avand in vedere ca am lucrat si ca alpinist utilitar pe timp de iarna, ce poate fi mai rau decat sa lucrez la -20 de grade pe un acoperis sau pe vreoun releu telecom :) Acolo am auzit ca iarna sunt intre -5 si +5 grade. Un fel de Martie-Aprilie moldovenesc.
Am vazut ca sunt colegi care au mai fost. Ce altceva ar mai trebui sa stiu?
Foto cu siguranta vor fi.
De frig nu trebuie sa va faceti griji, ca iernile nu sunt deloc ca ale noastre.Sunt temperaturi modice.Din ce stiu eu clima este chiar mai blanda in partea de este, comparativ cu partea de Vest,
(Julland), asa cum sun ei.
De ce trebuie sa va pregatiti foarte temeinic si riguros: vreme foarte schimbatoare: puteti intalni 2-3 manifestari meteorologice intr-o singura zi( ploaie, vant, soare si iar ploaie).Foarte multa ploaie si vant aproape in permamenta.In partea de Vest unde am fost eu mai demult, pomii cresc strambi pe directia vantului :)
Zapada este posibil sa nu vedeti deloc,poate doar sa fulguiasca.
Inca ceva:dupa o anumita ora , seara, trenurile nu mai circula, si chiar si garile se inchid,asta daca va planificati o calatorie si cu trenul.
In 2011 am campat la un camping la aprox 8 km de centrul capitalei Copenhaga, in localitatea Naerum. Unul din cele mai frumoase campinguri in care am stat vreodata. gazdele foarte amabile, locuri de joaca pentru copii si multe alte facilitati.
Da, frumos din poze si cred ca in realitate e si mai si. Numai ca... " Saison: 22.03.2013 - 20.10.2013" Deci, prind doar 10-15 zile :) Ramane varianta cu campingul din Dragor care din putinele poze si din satelit arata bine. Mai greu cu doamna de le receptie care la telefon stia engleza cum stiu eu daneza, dar o sa o dam noi la pace, prin semne.
Azi am izolat rezervorul de apa, maine peretele de la portbagaj-rulota ca nu pare sa aibe izolatie, doar o coala de tabla simpla. Daca ma gandeam ca avea sa plec cu rulota din vara, aveam timp sa ma combin si de un webasto diesel. Eh, noi sa fim sanatosi, ca doar arde si gazul din butelie. Chiar, ce fel de butelie au rulotistii pe acolo ? Se poate umple cu GPL (eu am Petrom), sau o sa trebuiasca sa cumpar una de-a lor pe care sa o tot schimb ?
Multam ! Promit sa va cinstesc cu poze, impresii, sugestii, cateva beri :D