Fara sa-l contrazic pe Doru, completez. Luati cu dvs. inca un amic care a schimbat deja 2-3-4 rulote sau 2-3 autorulote.. si in plus, 8 ochi inseamna dublu fata de 4 ochi..
Daca nu doriti sa faceti curse pe autostrada, puteti lua si diesel simplu asa cum am luat noi ultima dihanie din 92, care daca a facut Transalpina, a dat examenul cu brio.
Tavanul cit si peretii trebuie sa fie impecabili, ca si podeaua. Chiar daca e un an vechi si a fost intretinuta, tapiteria trebuie sa fie tare, ceva de genul aprox. ca si noua.
Exista masini cu an vechi intr-o stare impecabila, cele ce au fost tinute in garaj, etc. Un motor de ducato la 150-170 mii e ca si sa-i zicem, nou, tre' sa nu scoata fum alb
Uzarile si problemele tehnice le auziti numai la " probe " care ideal a fi facute in 5 minute pe drum cu piatra cubica sau denivelari, nu pe asfalt, acolo veti auzi orice hiba..
Urcati-va cu o scara pe acoperis si priviti cu atentie toate incheieturile. Gasisem acum 3 luni un LT 31 impecabil care stiam ca e 8-9 mii de euro si cerea 5 mii, era putred
De unde luati masina, de la cine ? Daca e din Germania veti gasi pe cartea Veche ( Briful mare ) citi proprietari a avut si anul lor de nastere, iar dupa nume veti sti si natia
Sint foarte multe de scris, am zis ca intr-o zi voi deschide un topic de genul "cit de simplu e sa iti cauti un camper" tocmai pentru ca e foarte dificil sa-l gasesti din prima..
Nu e de neglijat ca pentru acest camper, am vazut alte 14 care nu au corespuns. Rezultatul a fost satisfacator dar asta dupa aproximativ 3-4 zile in care am facut 3000 km
Bafta, iar daca mai aveti nelamuriri imi puteti da un mail, sau ma puteti suna la numarul din semnatura. Aveti si pe facebook pagina mea cu cite ceva despre campere.. :)
https://www.facebook.com/pages/Camperer ... 245?ref=hl
Succes !