Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie ( propunere - intalnire )

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie ( propunere - intalnire )

Mesaj de Panait Valentin »

Pentru ca perioada concediilor a cam trecut, dar cheful de intalniri rulotistice nu l-am astamparat, am decis ca al doilea week-end din octombrie sa ne revedem in gradina Pensiunii Rasnov.
Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca acolo ni se pregateste si o surpriza: amenajarea unui umbrar/foisor dedicat noua, rulotistilor, ce se vrea gata pana la 1 decembrie, astfel incat sa nu mai umblam cu inchirieri de corturi pe la alte firme, armata sau mai stiu eu de unde.

Asadar, intre 10 si 15 octombrie va invit sa petrecem impreuna zile de voie buna si sa sarbatorim tot ce ne trece prin cap.
Conform intelegerii cu prietenul Iancu, proprietarul locatiei preturile sunt urmatoarele:
- 30 lei/zi/echipaj + consumul de curent contorizat la tariful ultimei facturi ENEL.
- 20 lei/zi/echipaj + consumul de curent contorizat la tariful ultimei facturi ENEL, in cazul in care vom fi mai multi de 10 rulote/campere.
- 100 lei/zi camera pt 2 persoane, pentru care doritorii vor suna direct la tel 0729104029- Iancu Soiu.
- pentru cei interesati sa-si lase rulotele acolo pentru o perioada mai lunga, pretul este de 50 lei/luna.

Facilitati:
- loc pentru golirea toaletelor
- alimentare apa
- spalator vase
- la cerere se pot inchiria cabine de toalete ecologice.

Pana acum si-au anuntat prezenta :

Vali Panait
Liviu Adrian
Gabi Serban
Aurelian Zarnescu
Augustin Munteanu
Gigi Catalin
Daniel Mihai
Catalin Popescu
Gabi Popa
Cristi Steriopol
Nelu Predonu
Bogdan Ionita +echipaj nou
Lungu Marian

Imagine
Imagine
Imagine

Aici se construieste foisorul....conform traditiei...vom da si noi o mana de ajutor.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Pensiunea Rasnov 10-15 octombrie

Mesaj de Popa Violeta »

Foarte frumoasa invitatie si "la obiect" d-le Panait. Sunt sigura ca, la fel ca la Murighiol, vor raspunde prezent colegii amatori de distractie si voie buna. Noi, din pacate, nu putem onora aceasta invitatie deoarece in acea perioada este Sfanta Parascheva si sarbatorim si "Zilele Iasului", evenimente la care s-au anuntat mai multi mufasiri. Asa ca, de data aceasta vom lipsi "motivat" dar speram sa ne vedem sanatosi de "1 Decembrie".
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Daca tot e vorba de a da o mana de ajutor la construirea acelui foisor, voi fi si eu prezent ... daca nu deranjez.
In situatia in care exista materialele necesare, voi aduce tot ce e nevoie (scule - drujba, circular, rindea electrica, bormasini, etc.) pentru a ajuta impreuna cu cei amatori la construirea acelui foisor.
Daca ai mai multe detalii referitoare la constructie Vali, poti sa-mi dai amanunte pe PM.
Daca ne implicam mai multi, am putea ca in cele cateva zile sa imbinam placutul cu utilul si sa apropiem finalizarea acelei constructii.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Sper ca o sa fim si noi prezenti alaturi de un echipaj nou.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Nelu cred ca ai inteles gresit . Eu stiu ca cei de la Pensiunea Rasnov construiesc foisorul , NU rulotistii si cred ca va fi si gata pana atunci .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Nu stiu Ciprian daca am inteles ceva gresit din postarea lui Vali, dar vazand ca pe parcursul timpului au fost cativa rulotisti care au ajutat cu ce au putut si cum au putut proprietarul acelei locatii la diverse amenajari pentru rulotisti, am zis ca as putea sa ma alatur lor avand ceva experienta in domeniu.

De cca. 2 ani de cand Asociatia are o relatie de parteneriat cu patronul locatiei s-au facut cateva mici amenajari. Raportat la timpul scurs acestea sunt destul de reduse datorita in principal, din ce am inteles, lipsei de fonduri de care proprietarul sufera. Cum pentru o astfel de constructie pe langa cheltuielile cu materialele mai intervine si cheltuiala aferenta mainii de lucru, am zis ca prin aportul nostru il putem scuti de acesta cheltuiala cu manopera care nu e de loc de neglijat.

Iti dau Ciprian un exemplu concret legat chiar de aceasta constructie:
Din amanuntele discutate cu Liviu A. care tine legatura cu proprietarul locatiei, am inteles ca suprafata fundatiei este de 8 x 8 = 64 mp. Datorita lipsei de fonduri cum spuneam, dl. Iancu doreste sa faca un foisor pe doar cca. jumatate din aceasta suprafata, respectiv, pe doar 34 mp. Se intinde omu' ... cat ii este plapuma.
In situatia unei intalniri Rv de mai mare amploare aceasta suprafata acoperita ar fi insuficienta, ori daca tot fundatia e aproape dubla ca suprafata, poate eliminandu-i costurile cu manopera il putem convinge ca suprafata construita sa fie mai mare.

In fond, o astfel de constructie nu ridica probleme deosebite, in 5-6 zile, ajutat doar de fiul meu am construit un foisor, cei drept mai mic ca dimensiuni, dar mult mai complex ca executie (forma octogonala).
La urma urmei, poti sa nu iei in considerare propunerea mea, disponibilitatea oferita. Incep sa ma obisnuiesc din ce in ce mai mult cu vechiul proverb romanesc ... cel cu ... facerea de bine ...
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

sper sa fim si noi pezenti.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Conform prognozei meteo, va propun sa mutam intalnirea cu o saptamana mai tarziu.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cred ca ne bagam si noi , asteptam data exacta pt. ca venim doar pe wekend gen vineri seara pana duminica , mai ales ca ne place locatia !
Ne face placere sa revedem prietenii , sa bem un vin fiert etc ... :)
Poate mergem si un pic pe munte pe acolo ... si la oaca maca , asa cum zicea VAli . :) .. la baie la BV.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Radu Pascu scrie:Conform prognozei meteo, va propun sa mutam intalnirea cu o saptamana mai tarziu.
Conform prognozelor pe care le vad eu...docamdata nu pare necesar sa schimbam data...daca intervine ceva...va anunt...
http://www.accuweather.com/ro/ro/rasnov ... 499?day=11
http://www.vremea-meteo.com/ro/1/vremea ... v&U=rasnov

Va asteptam cu drag...indiferent de ''culoarea'' cu care va este scris numele pe forumuri... :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

va rog sa-mi spuneti exact, unde este locatia in RASNOV.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Încuiat