Imi incep relatarea prin a multumi celor care au avut placerea de a participa alaturi de noi , la intalnirea anuala din Delta Dunarii organizata de Asociatia ClubRV-RO !
Intre 5 si 9 sept. au participat un nr aprox. de 15 echipaje R.V.-uri + cateva familii cazate la Ponton Diadema Murighiol .
Joi , dupa ce ne-am intalnit cu Viorel Grosu la Tulcea , am continuat drumul pana la Murighol .
La locul de campare am fost intampinati de colegii veniti cu o zi inainte, care ne-au servit cu peste proaspat prins cu cateva ore in urma …
A urmat organizarea taberei si o seara placuta alaturi de prietenii pe care abia asteptam sa-i revedem . NU a lipsit focul , sau sunetul corzilor de chitara …
Vineri am pescuit de pe mal pe bratul Sf. Gheorghe in dreptul acelui vas esuat din dreapta pontonului si dupa cateva ore aveam , ceva rosioara , albitura si biban dar numai “ bucati” de 200-gr “ palmieri “ ca dimensiune…
La pranz am prajit ceva din ei , la fel si seara.. cu o mamaliguta facuta de nea’ Puiu de la Iasi .
Sambata a urmat plimbarea mult asteptata cu nea’ Vasile care ne-a dus in lacurile Uzlina , Isac si pe 2-3 canale spre ghiolul Chiril unde am pescuit cca 2h din barca , dar captura nu a fost pe masura asteptarilor noastre… Am prins decat tot asa “palmasi “ cam 10-15 buc de fiecare .
Am pescuit 3 pers din barca , la undita , iar ca momeala am folosit rama sau porumb dulce .
Cu toate astea s-a strans ceva , asa ca Dana Predonu a avut ceva de munca la curatat , iar noi l-am prajit …a ajuns pt toata lumea , iar la dimensiunea asta e f. gustos la tigaie mai ales “ tavalit” un pic prin faina … ;) e un deliciu .
Plimbarea cu barca ne-a costat 50 ron de pers . Am fost 5 + nea’ Vasile si a durat cca 1,5 h dus - 1,5 h intors + 2h stationare pt. pescuit in 2 locuri din care 1 nu prea a fost "productiv" in zona de intrare pe un canal spre Uzlina…
In cealalta parte spre tot pe un canal la intrare spre Chiril a fost mai bine in sensul ca am avut permanent activitate .
Plimbarea pe canale spre aceste lacuri este o adevarata experienta de neuitat … am vazut de la nuferi pana la cormorani , berze si alte specii de pasari .
Pe ici pe colo e pe canale sunt mai multe pensiuni frumoase unele cu acoperist de stuf , unde se poate manca peste si nu numai …
Flora si fauna sunt la ele acasa aici facandu-te sa te bucuri ca toate astea –s in Romania si la indemana ta ! Pacat ca am stat doar 3-4 zile .
Am mai fost la Dunare , dar ca aici nu e nicaieri de salbatic si de nepoluat … mai ales ca nu sunt cai rutiere deloc .
… voi continua maine ... pun si cateva poze pt inceput