Campinguri recomandate

Sectiune rezervata discutiilor legate de campinguri
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mihai Pop
Membru forum
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1974

Campinguri recomandate

Mesaj de Mihai Pop »

Salut , sunt probabil cel mai nou membru pe acest forum . Din acest motiv am nevoie de cat mai multe informatii despre rulotism . Am cumparat recent o rulota superba cu care vreau sa fac cat mai multe iesiri . Rulota mea nu are instalatie de 12 v cu baterie proprie , deci probabil va trebuii sa campez pentru inceput numai in locuri unde ma pot conecta la 220 v si unde sa am grup sanitar ( am wc si dus in rulota ...dar parca nu as vrea sa-l folosesc decat in caz de " forta majora ") . Vreau sa ii fac " safteaua " intr-o locatie recomandata din Romania pentru un week-end sa vedem cum ne adaptam si ce necesar avem pentru o calatorie in luna Iunie pentru 15-20 zile prin Europa . Orice sfat e binevenit . Va multumesc anticipat
Mihai Pop
Rulota Fendt Platin (an fabricatie 2000)+ VW Touareg V6 TDI
Tel : 0727.841.467
Email: popmihaitmga@icloud.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Campinguri recomandate

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Ca sa putem recomanda campinguri, ar trebui sa ghicim unde vrei sa mergi in Europa? Noi te ajutam cu drag daca ne spui un traseu, ar fi bine cat mai detaliat.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Mihaitmga scrie:Vreau sa ii fac " safteaua " intr-o locatie recomandata din Romania pentru un week-end sa vedem cum ne adaptam si ce necesar avem pentru o calatorie in luna Iunie pentru 15-20 zile prin Europa
La avatar scrie ca sunteti din Voluntari - Ilfov; Pentru o locatie de weekend, ce preferinte aveti? La mare? La munte?
Noi (clubul!) tocmai ne-am intors de la mare, din camping Palace Venus, unde ne-am simtit extraordinar de bine: vremea a fost perfecta, nu stiu cum mai e acum.
Spre munte aveti o multime de posibilitati, prin Valea Prahovei si pe langa Brasov sunt o multime de variante.
Foarte aproape de Bucuresti sa va spuna Bucurestenii, eu stiu un singur camping: Casa Alba. In rest sunt locatii off-camping. Daca nu era limitarea cu bateria la rulota o destinatie foarte buna era locatia de la Manastirea Pasarea, unde v-ati fi intalnit cu colegi.

Intrati la noi pe Wiki pentru a vedea o harta cu camping-uri din Romania: http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia - alegeti un camping si eventual solicitati ceva detalii.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Mihai Pop
Membru forum
11

Mesaj de Mihai Pop »

Pentru început as vrea sa merg undeva la munte pentru ca si noi am fost la mare acum de Paște (fără rulota pentru ca deja platisem aceasta iesire înainte sa cumpar rulota) ,iar in Iunie am un traseu destul de lung : Ungaria -la baile termale 2 nopți , Budapesta 2 nopți , Viena 2 nopți , Rust -Germania (Europa Park ) 3-4 nopți , Rimini -Italia 3-4 nopți ( sau pe langa Mirabilandia Park ) , dupa asta as trece cu feribotul din Ancona-Italia in Zadar-Croația (cred ca e posibil dar nu stiu costuri ) unde cred ca vom rămâne prin zona 2 -3 nopți ,parcul natural Plivice 1 noapte si apoi nu știu exact pe care drum spre București e mai bine si unde sa mai fac o oprire intermediara . Daca mai știți oarecum in drumul nostru si alte parcuri de distracție ( fără Gardaland -Verona pe care il avem bifat deja ) copii mei va multumesc anticipat . Repet ...ma interesează numai campinguri cu racordare la 220 v si condiții bunicele la grupul sanitar . In principiu vom fi plecati din camping cât e ziua de mare si numai seara vom revenii la rulota , de aceia vrem recomandari ca sa nu avem surprize neplacute încă de la inceputurile mele de rulotist .
Mihai Pop
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Pentru inceput si acomodare va recomand 😉 Vampire Camping Bran
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Pentru liniste si calitatea serviciilor recomand camping Vampire Bran!De aici puteti evada si vizita o multime de obiective turistice precum si cercetarea unor posibile viitoare locatii de campare cum ar fi Camping Darste, locul de campare de la Pensiunea Rasnov, locul de recreere de la Cincis, locul de campare de la baza cetatii Rasnov, eventual(pentru trasee mai lungi) puteti ajunge si pina la Camping Laguna Albastra Fagaras sau locul de campare de la Lacul Sfanta Ana sau Campingul de la Ozunca Bai.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cosmin Prund
Membru forum
12

Mesaj de Cosmin Prund »

@Mihaitmga
Apropos de grupurile sanitare: Mi se pare mie sau ati prefera sa nu folositi WC-ul din dotarea rulotei? Daca-i asa... poate va razganditi. Si noi am ezitat la inceput dar momentul de ezitare a fost scurt. Acum nici nu ma mai intereseaza cum arata grupurile sanitare, ca nici unul nu-i mai curat decat al meu. Cred ca majoritatea rulotistilor romani folosesc "facilitatile" de la rulota, din motive de igiena, intimitate, comoditate.

Mihai Pop
Membru forum
11

Mesaj de Mihai Pop »

Sincer ... cand am cautat sa cumpar rulota am fost obsedat de anti mucegai sau mirosuri neplacute .... conform recomandarilor din forum . Intradevar Am vazut multe "wc-uri " pe roti . Wc -ul din rulota mea nu este o problema , in schimb dusul din rulota imi da fiori mai ales ca am doi copii care nu stiu cat de atenti vor fi cu apa ....
Mihai Pop
Cosmin Prund
Membru forum
12

Mesaj de Cosmin Prund »

Pentru camping-uri in Europa:

La camping-urile de aici puteti obtine reduceri folosind cardul de membru CLUBRV: http://www.campingcardinternational.com ... te-search/
Acest site da si note camping-urilor si este oarecum o referinta pentru tot ce inseamna camping-uri de calitate: http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/

dumitru popescu
Membru forum
12
Data nasterii: 26 Feb 1955

Mesaj de dumitru popescu »

Pentru Italia va recomand la Venetia Camping Rialto (http://www.campingrialto.com/it/, 10% reducere cu card) si Costa Verde (la Marea Adriatica chiar pe plaja, langa San Salvo, http://www.costaverde.it/home.htm). Curate si destul de ieftine.
Scrie răspuns