topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Discutia despre acest camping a fost mutata pt. a fi continuata aici si devine , cu acrodul dvs. sper , Camping " La Machedoni" - Costa , subiect ce "deriva " din alt topic " Sf. Maria la Camping Enache " .
Incercam sa dezvoltam aici , intentia colegului nostru nea' Nelu Iasdraila de a realiza un parteneriat cu acest camping, care sincer este superior ca dotari si este situat exact langa Camping Enache .
Lupu Ciprian
Da, Ciprian despre Costa (machedonul) , am discutat cu el citeva lucruri,dar mai ramine in urmatoarele zile sa"aprofundam problema".Pun ceva fotografii :
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
O frumoasa imagine cu o 'babuta " ca lui Cristi Bucataru , care in ciuda vremii se mentine si arata bine.
Volvo V50 2.0 HDi+
In seara aceasta incerc sa rezolv si problema cu un parteneriat cu Costa,macedonul . Vremea la camping S inca este frumoasa cu reprize scurte de ploaie mai ales noaptea. Preturile au scazut ceva si hotarirea familiei este de a sta pina joia viitoare .Poate ne mutam si la Costa citeva zile . :lol:
Volvo V50 2.0 HDi+
Am purtat unele discutii cu tatal ,pina cind a venit si d-l Costa G,unul din copii.Discutiile s-au purtat amiabil,ambii fiind doritori de a ne avea la dinsii in camping in 2014.Rezultatul discutiilor din acea dupa amiaza,dar nu cel final era :40 lei campare rulota cu echipaj format din maxim patru persoane +curent pentru membrii platitori.Pentru alimentare apa la rulota,curent aer conditionat,frigidere suplimentare ,etc.se plateste diferentiat in functie de consum .40 LEI =PRET STANDARD fara"plusuri".Oferta pentru pentru garat pe perioada iernii 100e respectiv 15 sept.-01 mai. Propuneri:la intrare se afla un teren viran neamenajat ,dar cu guri de canalizare ,care se poate aranja numai pentru asociatie .Asta implica un contract si un nr. de rulote permanent campate ,anuntate din timp si o arvuna .Locurile delimitate din fotografie sunt deja arvunite pt.2014 cu plata facuta -suma ce constituie bani pentru amaenajari ulterioare. Fiind o afacere familiala (tata si doi fii)discutiile si rezultatul decurg mai greu .Urma sa ne intilnim duminica ...m-a sunat ca dupa unele discutii in familie ma suna si imi comunica rezultatul .Azi am mai dat doua telefoane.Pina azi nimic...Miercuri indiferent de rezultat plec acasa.Inca mai sper .... :(
Volvo V50 2.0 HDi+
Azi este miercuri si dupa cum am spus plec acasa .De fapt cind scriu sunt de patru ore in Galati.Nu mi s-a raspuns la nici un apel facut catre d-l Costa de la intrevederea avuta .Probabil a fost mai sceptic privind legitimatia ,ne-am prezentat accesind site-ul nostru pe tableta dinsului,i-a placut clubul nostru ,chiar incintat,dar .....apelurile facute au fost in zadar apoi.Imi pare sincer rau . :(
Volvo V50 2.0 HDi+
Nea' NELU , important este ca ai incercat , lucru pt care iti multumim noi ca rulotisti de la Club RV pt. ca ai mers sa vorbesti pt. noi toti si nu e prima data cand o faci ! :)
Lasa-l usor ca il mai tatonam , oricum e extrasezon deja ...
Il mai abordam pe mail sau la tel .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com