Minicamping Rusu Cheia - intilnirea 30 aug-1 sept 2013

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Minicamping Rusu Cheia - intilnirea 30 aug-1 sept 2013

Mesaj de Rusu Mihail »

Vineri / Simbata 30 / 31 August 2013

Avind in vedere ca avem in continuare acest teren, unde ani buni colegii de club au campat si s-au simtit bine avind numeroase amintiri frumoase, am decis sa re-deschidem locatia.
Vineri 30 Aug 2013 ne-am deplasat la Cheia si am inceput o mica curatenie in timp ce discutam la telefon cu echipajele ce urmau sa apara. Vremea s-a indreptat, Zaganu arata super.

Imagine

Imagine

Imagine

Am parcat camperul tip receptie linga grupul sanitar, am aranjat un pic terasa de la gratar, am revizuit curtea, am pregatit lemne de foc si ne-am dus la Cabana pt a saluta pe noii proprietari
Bucuria mare spre deosebire de ultimii doi ani, a fost cind acestia ne-au invitat in terasa acoperita a pensiunii, impreuna cu toti cei prezenti. Dorinta de colaborare cu rulotistii e un pas mare
Zic asta pentru ca inafara de locul de campare, daca exista si un salon unde sa ne putem stringe seara la povesti, cintece si alte snoave, e mare lucru deoarece la munte seara e destul de rece

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Spre seara, pe linga cele doua rulote aflate deja pe teren, au parcat echipajele Gabi Dragomir si Stefan Iuga, unul din veteranii ce au facut multi ani prezenta in minicampingul de la Cheia.
Bucuria mare ne-a fost oferita prin sosirea a doua echipaje din Brasov, Lorena Blaga si Popovici Mirela. Reamintesc ca Lorena e cea care ne incinta cu fotografii unice si traseele montane.

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa o mica socializare la focul de la gratar cu citeva cizmulite umplute cu o licoare de 55 grade primita in dar de la brasoveni, ne-am indreptat cu totii spre cabana unde a urmat o seara lunga
Spre bucuria noastra, gazdele, mai mult decit primitoare, ni s-au alaturat si am petrecut o seara cu cintece de cabana, glume si altele. S-a cintat la 3 chitari, gazda Octavian , Gabi si Bianca D
La 1,30 noul viitor membru clubrv Ciprian din Braila, ne alinta cu floricele calde :) Numai filmuletele pe care promit a le face cit de curind, vor putea descrie atmosfera lungii seri de vineri 30.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Gazdele si Bianca Dragomir in plin concert, in timp ce Maria isi pregatea ingredientele pentru ciorba de burta de a doua zi. Nu am putut crede ca ne va prinde 3-4 dimineata in aceasta atmosfera

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A iesit o vineri noapte ca pe timpurile bune, voi face clipurile si le voi posta. Simbata dimineata 31 august a inceput o alta zi cu prezenta a unor colegi veniti sa petreaca weekendul cu noi..
Timpul a tinut cu noi, soare, frumos, cald, dar voi continua imediat descrierea, in postarea urmatoare.
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Re: Minicamping Rusu Cheia - intilnirea 30 aug-1 sept 2013

Mesaj de Popa Violeta »

Felicitari pentru organizare, prezentare si poze. Nici nu se pune problema ca aceste intalniri intre prieteni (mai noi sau mai vechi) sa nu se termine cu muzica si dans, asa cum sta bine oricarui grup care se distreaza. Ma bucur mult de reusita si imi pare sincer rau ca nu am putut participa si noi. Dar nu e timpul pierdut si sper ca ne vom distra la fel de bine si in Delta, la Murighiol.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Mesaj de Cosmin Prund »

Foarte fain v-ati distrat.

Am vrut si eu sa va vizitez, dar mi-am facut socotelile gresit; Mai exact am gresit "Cheia", si cand mi-am calculat traseul cu Cheia buna ajungeam la un traseu doar dus 3h:30 sau chiar 4 ore. Mult prea mult pentru o vizita de cateva ore :(
Dar daca se re-deschide camping-ul sigur o sa trec pe-acolo pentru un weekend.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Oricine doreste este binevenit oricind la Cheia. Intr-adevar a iesit un weekend ca pe timpuri, cu cintece, glume si veselie in mijlocul unor oameni deosebiti. Deocamdata partea 1a:

Weekend la Cheia 29-30 Aug 2013 - part 1

LINK YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=ojrdvgOEN8w

Urmeaza partea 2 a , 31 Aug - 1 Sept

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Foarte frumos,imi pare rau ca nu am putut ajunge,dar cu alta ocazie.
Adevarul ca pentru noi cei din Moldova e departe ,ca sa stam numai 2 zile.
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Simbata 31 august / Duminica 1 Septembrie 2013

Simbata 31 august, dupa o noapte atit de lunga, a urmat o dimineata cu program de voie.. Nea Jean om vesel, ne-a vizitat chiar "de dimineata", cind se bea cafeluta de ora 10 si :)
Au urmat povesti la soare de vara, vremea chiar se bucura de prezenta noastra. A urmat sosirea lui Doru Bodeanu, care a udat noul camper cu un mare bidon de vin "Licoarea Dorului"
Eu am urcat in padure, am facut citeva poze si citeva mici clipuri pentru a se intelege mai bine zona, pozitia si atmosfera de pe teren. Spre prinz, au aparut si lupii, Ciprian cu Irina.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In timp ce noi stam la povesti vinatoresti si leneveam cu cite un paharel in miina, brasovenii echipati de escaladare, erau plecati in excursie pe Zaganu, la Muntele Rosu..
Gratarul era pregatit si a fost inaugurat de familia Holom Claudiu si Maria, care au venit cu peste proaspat .. A urmat momente de glume si snoave ce se vor vedea in clip

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa ce am asteptat sa ne stringem aproximativ cu totii, am intrat in terasa cabanei pentru a servi ciorba de burta pe care o promisesem. Au urmat alte momente comice..
Cert este dupa masa de prinz trupa de cunoscuti apropiati, s-au tinut de tot felul de poante care mai de care dar se vede si in fotografii. Pe la 5,30 a ajuns si familia Curelea

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A urmat povesti despre trecut si mai mult planuri de viitor. Fiind prezenti atit presedintele cit si vicepresedintele, e normal ca am discutat cum sa facem intilniri asemanatoare
Acest subiect il vom dezbate la momentul oportun, intr-un topic separat. Esential este ca in urma intilnirii, ne-am prpous lucruri constructive pentru viitor. A urmat petrecerea...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Spre seara cind la Cheia se lasa rece si dupa ce au plecat colegii ce venisera sa ne viziteze, ne-am retras in cabana. Am comandat la Pensiunea Mihaela, citeva tavi de pizza.
Nu va spun cum a fost, pentru ca femeia e renumita in zona ca face cea mai buna pizza si chiar asa a si fost, pt. ca nu a ramas mai nimic in tavi. Buna treaba cu asa o cina..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Seara s-a continuat cu muzica si dans, dupa cum se vede si in fotografii. Noul viitor membru Ciprian de la Braila, si-a aminat plecarea cu o zi, va dati seama si din ce cauza.
Cit de curind se va intoarce cu o echipa de prieteni din Braila, rulotisti si ne rulotisti, pentru o petrecere de octombrie cind padurea isi va schimba culoarea, asa a si promis.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Poze de Duminica nu mai am pentru ca am umplut amindoua cardurile in cele doua zile petrecute, poate colegii mai au cite ceva in aparatele lor...Concluzia: A iesit super :)
Cel mai bine se poate vedea in clpul pe care il voi posta imediat ce dau drumul acestei postari. Fotografiile si descrierea in text nu pot reproduce ceea ce se vede intr-un clip
Chiar daca sint numai citva secvente, cred ca merita vazute. Noi oricum, vom astepta rulotistii ce doresc a ne vizita si a petrece un weekend la Minicamping Rusu din Cheia.
Ne-am bucurat foarte mult de prezenta atitor de multi colegi si speram sa fim la inaltime si la intilnirile viitoare. Daca vedem ca exista si interes, vom imbunatati conditiile.

Multumim tuturor participantilor !

.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Minicamping RUSU Cheia (1 Sept 2013) - partea 2

LINK YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=xizx8X1kcII

Vizionare placuta si PE CURIND !

.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Felicitari, frumos!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Frumoasa intalnire. Sper sa pot spune prezent la urmatoarele intalniri. Felicitari pentru ca v-ati hotarat sa redeschideti campingul.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

In afara de echipajele prezente cu atelaje au mai fost si "la camera " 2-3 familii .
Preturile la cabana vor fi bune , dovada este faptul ca noii proprietari au lasat mai jos putin tarifele la cazare si sunt oameni deschisi , dupa cum ati vazut au stat cu noi , Tavi chiar a si cantat la chitara ...
Am pus in salon un stander de flyere CLUB RV RO din cele printate de colegu' Dan Iliescu .
Probabil vom pune si un banner al clubului cu vedere spre soseaua Dn1A pt a fi identificata mult mai facil locatia , de catre colegii care n-au mai fost aici .
E bine ca acum sunt si acele tablouri de prize separate 6+6 .
Ramane sa vedem si tarifele la campare care, mai ales pt. membrii asociati trebuie sa fie F. BUNE !

..acum ceva poze.... facute de irina " sara pe deal "

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com