Avind in vedere ca avem in continuare acest teren, unde ani buni colegii de club au campat si s-au simtit bine avind numeroase amintiri frumoase, am decis sa re-deschidem locatia.
Vineri 30 Aug 2013 ne-am deplasat la Cheia si am inceput o mica curatenie in timp ce discutam la telefon cu echipajele ce urmau sa apara. Vremea s-a indreptat, Zaganu arata super.

Am parcat camperul tip receptie linga grupul sanitar, am aranjat un pic terasa de la gratar, am revizuit curtea, am pregatit lemne de foc si ne-am dus la Cabana pt a saluta pe noii proprietari
Bucuria mare spre deosebire de ultimii doi ani, a fost cind acestia ne-au invitat in terasa acoperita a pensiunii, impreuna cu toti cei prezenti. Dorinta de colaborare cu rulotistii e un pas mare
Zic asta pentru ca inafara de locul de campare, daca exista si un salon unde sa ne putem stringe seara la povesti, cintece si alte snoave, e mare lucru deoarece la munte seara e destul de rece

Spre seara, pe linga cele doua rulote aflate deja pe teren, au parcat echipajele Gabi Dragomir si Stefan Iuga, unul din veteranii ce au facut multi ani prezenta in minicampingul de la Cheia.
Bucuria mare ne-a fost oferita prin sosirea a doua echipaje din Brasov, Lorena Blaga si Popovici Mirela. Reamintesc ca Lorena e cea care ne incinta cu fotografii unice si traseele montane.

Dupa o mica socializare la focul de la gratar cu citeva cizmulite umplute cu o licoare de 55 grade primita in dar de la brasoveni, ne-am indreptat cu totii spre cabana unde a urmat o seara lunga
Spre bucuria noastra, gazdele, mai mult decit primitoare, ni s-au alaturat si am petrecut o seara cu cintece de cabana, glume si altele. S-a cintat la 3 chitari, gazda Octavian , Gabi si Bianca D
La 1,30 noul viitor membru clubrv Ciprian din Braila, ne alinta cu floricele calde :) Numai filmuletele pe care promit a le face cit de curind, vor putea descrie atmosfera lungii seri de vineri 30.

Gazdele si Bianca Dragomir in plin concert, in timp ce Maria isi pregatea ingredientele pentru ciorba de burta de a doua zi. Nu am putut crede ca ne va prinde 3-4 dimineata in aceasta atmosfera

A iesit o vineri noapte ca pe timpurile bune, voi face clipurile si le voi posta. Simbata dimineata 31 august a inceput o alta zi cu prezenta a unor colegi veniti sa petreaca weekendul cu noi..
Timpul a tinut cu noi, soare, frumos, cald, dar voi continua imediat descrierea, in postarea urmatoare.
.