Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
A fost f. frumos dar putin. Il felicitam pe dnul Sandu pt. felul cum are grja de aceasta locatie .A uitat insa sa spuna ca in perioada 7-8 sept. va avea loc in Valea Doftanei festivalul Cascavelei ,care se anunta a fi f. atractiv prin participarea multor producatori de cascaval din toata tara cat si prin spectacolele care vor avea loc. Deci e loc de o intalneala. Aviz mincinosilor ,pe lacul Paltinu pescuitul e la liber deocamdata.
Merci Romeo pt poze si comentarii.
In ultima perioada aici s-a desfasurat concursul,,M-is fata de la tara,, care se va difuza in octombrie,vedeta care a jurizat fiind Andreea Marin.
Pt we urmator va astept sa sarbatorim impreuna Sfantul Alexandru.
Sa ne vedem cu bine
We asta,6,7,8 septembrie va avea loc in Valea Doftanei(stadionul din Traisteni,la apx 12 km de Paltinu) editia a-12-a a Festivalului Cascavelei,va astept cu drag,mai ales ca este posibil sa fie ultimul we peterecut aici.
Atasez link-ul cu programul Festivalului; http://www.travelmix.ro/sarbatoarea-cas ... -doftanei/
Sa ne vedem cu bine
ps.multumesc celor 2 rulote si 2 campere pt we petrecut de Sf Alexandru
Sezonul la Paltinu s-a incheiat la fel de frumos cum a inceput,cu FESTIVAL!
Multumesc celor care mi-au onorat invitatiile(apx 30 rulote si autorulote).
Pozele si impresiile postate de voi spun mai mult decat o mie de cuvinte ale mele.
Cu respect......Sa ne vedem cu bine