Sf. Maria la mare - camping Enache Navodari

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Sf. Maria la mare - camping Enache Navodari

Mesaj de Cosmin Prund »

Roata aia arata infiorator... poate ar merge ceva detalii despre asta intr-un topic separat, un fel de "Asa nu".
Brrrr.
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Din dimineata zilei de 19 aug.ma aflu in camping s,unde merg de obicei sa ma intilnesc cu prietenii.Aglomeratie mare cu sf.Maria ,dar ...aveam loc retinut.Preturile mai mari ca anul trecut.Totusi ...inca ma aflu aici pina duminica .Am facut un tur spre Camping Ena , :shock: ,iar de la vecini am aflat mai multe.In schimb alaturi se afla Camping La mal-Pirivoli.Un tinar stat prin Germania ce promite mult,amator de parteneriat cu clubul.Am sa pun si ceva fotografii din interior.Mie mi-a placut si din discutiile cu Costa (patronul),la anu' vor fi ceva inbunatatiri.Are zona de campare interior ,dar si in apropierea plajei.Grupuri sociale curate,apa calda ,terasa ,casute de inchiriat,zona delimitata campere,rulote.Am sa pun ceva foto .Dupa vizitare si discutii,sigur voi mai petrece inca o saptamina aici . 😉Ieri cind am purtat discutii,se afla cineva din club-rv campat acolo .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

OK , faceti un topic separat cu poze tarife si conditiile negociate special pt membrii CLUB RV RO pt sezon 2014 ... + preturile de lista " la liber " .
Banuiesc ca e vorba de locul " La machedoni" unde erau si cateva casute de lemn... si o terasa " taverna " ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Continuarea discutiei a fost mutata aici :

Prima pagină ‹ Unde mergem ? ‹ Campinguri ‹ Prezentari campinguri

...unde am creat topicul "Camping La Machedoni Costa " si unde veti putea urmari relatarile colegului nostru nea' Nelu Isdraila , care incearca un parteneriat cu aceasta locatie .

link :

viewtopic.php?f=122&t=6950
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

IN 2014 , membrii asociati ClubRV-RO , vor putea merge aici tot la tariful special negociat de C-tin Curelea : 40 ron echipaj , curent inclus .
Scrie răspuns