Camping Pescaresc - insula lac Rimnicu Vilcea

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Camping Pescaresc - insula lac Rimnicu Vilcea

Mesaj de Rusu Mihail »

Acest camping, care din pacate a ramas asa cum era pe timpul COOP, cu toate ca este proprietatea a unui mare interlop, dar nu mai comentez, are o pozitie foarte interesanta.
Situat pe partea stinga pina a se urca pe baraj cum se vine dinspre Horezu, campingul ofera citeva locuri de campare la umbra salciilor, celor ce tranziteaza sau chiar pescarilor
Noi am stat chiar doua zile, fiind liber in cursul saptaminii si gasind o pozitie zic eu buna pentru caldurile din august. Tariful este de 20 lei/ cort/ rulota/ camper + 10 lei curent
Are citeva dusuri cu apa rece si citeva alimentari cu apa intre casute. Noua ne-a placut amplasamentul si de aceea l-am re vizitat. "Maidanezii jucausi" fara numar, in rest e ok.
Fotografii de la Horezu spre Rimnicu Vilcea

Imagine

Imagine

Amplasament - locatie si alte descrieri sint si in topicuri mai vechi - viewtopic.php?f=122&t=4413 - plus ceva fotografii cu aceasta locatie de cind aveam primul camper in 2002

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cu acest topic, ne-am incheiat descrierea locurilor off camping cit si camping, dintr-un circuit August prin Romania. Sper ca si alti colegi sa faca postari asemanatoare utile tuturor.
Deocamdata am luat o mica pauza, dupa care ne indreptam catre Litoral si Delta. Vacanta placuta tuturor si cit mai multe postari cu detalii si poze din diverse locuri de campare :)

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Re: Camping Pescaresc - insula lac Rimnicu Vilcea

Mesaj de Roman Vasile »

Candva era alaturi si un strand cu apa sarata provenita de la Ocnele Mari. Mai functioneaza oare?
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Camping Pescaresc - insula lac Rimnicu Vilcea

Mesaj de Rusu Mihail »

Sincer nu stiu sa raspund.. Am vazut in schimb, un mare puhoi de lume la Baza de agrement Ostroveni care este alaturata locatiei descrisa de mine, unde e mai primitiv, dar e liniste
Se pare ca in locatia nr 2 Ostroveni, erau conditii mai bune, strandurile fiind pline, iar campingul era mai aratos. Vis a vis, era un camping dar nu am intrat, am mers unde stiam noi :)

Imagine

Imagine

Trebuie sa cautam pe google, deocamdata am gasit ceva date aici http://campinguri.wordpress.com/2009/11 ... ud-valcea/

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns