Off camping intre Sovata si Eremitu

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Off camping intre Sovata si Eremitu

Mesaj de Rusu Mihail »

De la Vatra Dornei, am coborit spre Sovata cu gindul de a petrece citeva zile linga linia de mocanita ce circula intre aceste doua localitati. Ochisem de mult un loc prielnic..de off camping.
Pe traseul dintre Vatra Dornei si Bistrita, am luat o mica pauza, la Cabana Valea Strejii, unde poposisem o noapte cu un an in urma, in excursia facuta cu dna Popa, fam Dragomir si Duret
Citeva poze de pe traseu, respectiv Pasul Tihuta, una dintre cele mai spectaculoase sosele din nordul tarii.
SO81.JPG
Imagine

Imagine

Imagine
SO83.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Inainte de inserat am ajuns la locatia respectiva, situata la mijlocul distantei dintre Sovata si Eremitu. Locatia se poate identifica foarte usor din sosea, dupa acel pom "bine crescut"
Traficul destul de scazut si distanta destul de mare fata de sosea, ne-a facut sa raminem chiar 3 zile in aceasta locatie in care am gasit suficiente lemne pentru zilnicul foc de tabara.
In plus, am facut poze mocanitei ce trecea de doua ori pe zi pe linga locatia noastra. Am facut si un mic clip, voi posta dupa ce termin descrierea acestui loc bun pentruu off camping.
SO101.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
SO113.jpg
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
SO144.JPG
Imagine

Imagine

In ultima zi de sedere, spre seara, ni s-au alaturat noua si copiilor, familia Predonu, Nelu si Dana, care tocmai intrasera in tara dupa o frumoasa excursie in Elvetia si Austria.
A iesit o seara super cu multe povesti de prin excursii, dupa care ne-am pregatit plecarea spre Obirsia Lotrului, unde aveam sa stam citeva zile inainte de a vizita Transalpina
SO160.JPG
Imagine

Imagine

Detalii despre sederea la Obirsia Lotrului, intr-o locatie unica, unde am petrecut multe concedii, in urmatorul topic. Deocamdata voi atasa clipurile aferente acestor excursii :)
Vacate placute !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Off camping intre Sovata si Eremitu

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul aferent topicului de mai sus. Contine fotografii si secvente de film care dau posibilitatea intelegerii mai bune a locatiei respective..
Deasemeni aveti ocazia de a vedea trenuletul ce face excursii intre Sovata si Cimpu Cetatii unde din pacate nu am putut ajunge in acest an

Mocanita Sovata Cimpul Cetatii

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=LbtHMBcX6Jk

Vizionare placuta !
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Off camping intre Sovata si Eremitu

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul aferent drumului parcurs pina la Locatia dintre Eremitu si Sovata, cit si secvente de la sederea noastra in aceasta locatie :

Vatra Dornei - Sovata Eremitu (Off camping) 9-10 august 2013

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=ck5prTV2OE4

Vacante placute off camping !

.
Scrie răspuns