Campare in Bucovina la Poiana Negrii

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Campare in Bucovina la Poiana Negrii

Mesaj de Rusu Mihail »

Dupa excursia cu mocanita de la Moldovita, ne-am indreptat la invitatia unui prieten vechi ce locuieste de fel in Anglia, la Poiana Negrii, la "resedinta de vara" a acestuia.
Nu am regretat nici o clipa aceasta vizita, ba din contra, nu ne mai venea sa plecam. Peisajul de vis se va vedea in poze, curtea este imensa, iar conditiile sint excelente
Zic asta pentru ca Mirel cit si finul Luta, ne-au dat acces liber membrilor Club RV, ce doresc a campa citeva zile pe proprietatea acestuia cu curent, apa cit si cu foisor.. :)
Drumurile din Bucovina
PN20.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Citeva fotografii ale locatiei :
PN79.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
PN173.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

O parte a curtii si foisorul:
PN184.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Si o veste zic eu destul de buna : In discutiile purtate cu un investitor apropiat prietenilor mei, am reusit a-l convinge de a face un camping pe terenul care deja il are in apropiere.
Omul are deja o pensiune model, foarte bine cotata, de nota mare, plus ca investeste intr-o noua locatie, o noua consructie ce are la baza sa viitorul teren de camping gata igradit
Se pare ca in Septembrie ne vom deplasa acolo pentru ceva sprijin logistic. Postez citeva fotografii pentru a intelege mai bine pozitia si peisajul unde va creste in curind campingul

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Doua din constructiile aflate deasupra viitorului teren de campare...Inafara de acestea mai exista si un restaurant superb, pe care nu l-am putut fotografia din cauza soarelui ..

Imagine

Imagine

Initial omul a fost scceptic, dar cind i-am povestit ca noi am cautat loc pt camping in aceasta zona superba, deja si-a scgimbat atitudinea si a doua zi ne-a confirmat ca e decis.
Daca acest lucru se va infaptui, vom avea un regim special, pentru ca in urma discutiilor purtate, chiar el Dan, viitorul patron, doreste sa faca parte din rindul membrilor Club RV

Imagine

Imagine

Vacante placute !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Campare in Bucovina la Poiana Negrii

Mesaj de Rusu Mihail »

Un scurt clip in care este prezentata locatia descrisa in topicul de mai sus. in clip apare si locatia viitorului camping. Vizionare placuta pe muzica specifica locatiei :)

Off camping in Bucovina

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=jMoefmJPDw8

Speram ca in curind sa facem o excursie organizata in aceasta locatie.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Campare in Bucovina la Poiana Negrii

Mesaj de Rusu Mihail »

In citeva imagini, am incercat sa descriu practic, soseaua ce lega Vatra Dornei de Eremitu Sovata, unde am campat trei zile intr-o locatie preferata.

Vatra Dornei - Sovata Eremitu (Off camping) 9-10 august 2013

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=ck5prTV2OE4

Vizionare placuta !

.
Scrie răspuns