Nu am regretat nici o clipa aceasta vizita, ba din contra, nu ne mai venea sa plecam. Peisajul de vis se va vedea in poze, curtea este imensa, iar conditiile sint excelente
Zic asta pentru ca Mirel cit si finul Luta, ne-au dat acces liber membrilor Club RV, ce doresc a campa citeva zile pe proprietatea acestuia cu curent, apa cit si cu foisor.. :)
Drumurile din Bucovina

Citeva fotografii ale locatiei :

O parte a curtii si foisorul:

Si o veste zic eu destul de buna : In discutiile purtate cu un investitor apropiat prietenilor mei, am reusit a-l convinge de a face un camping pe terenul care deja il are in apropiere.
Omul are deja o pensiune model, foarte bine cotata, de nota mare, plus ca investeste intr-o noua locatie, o noua consructie ce are la baza sa viitorul teren de camping gata igradit
Se pare ca in Septembrie ne vom deplasa acolo pentru ceva sprijin logistic. Postez citeva fotografii pentru a intelege mai bine pozitia si peisajul unde va creste in curind campingul

Doua din constructiile aflate deasupra viitorului teren de campare...Inafara de acestea mai exista si un restaurant superb, pe care nu l-am putut fotografia din cauza soarelui ..

Initial omul a fost scceptic, dar cind i-am povestit ca noi am cautat loc pt camping in aceasta zona superba, deja si-a scgimbat atitudinea si a doua zi ne-a confirmat ca e decis.
Daca acest lucru se va infaptui, vom avea un regim special, pentru ca in urma discutiilor purtate, chiar el Dan, viitorul patron, doreste sa faca parte din rindul membrilor Club RV

Vacante placute !
.