Off camping in zona Rimnicu Sarat

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Off camping in zona Rimnicu Sarat

Mesaj de Rusu Mihail »

Vara aceasta ne-am propus a cauta noi locatii off camping in zona centrala a tarii. La invitatia lui Gica Papuc am ajuns intr-o locatie de vis, la numai 10 km de Rimnicu Sarat - Livada Mica.
Locatia e situata intre dealuri, dispune de o scena din lemn care am folosit-o ca adapost de ploaie, vint, cit si pentru "serate". Mentiunea este ca ar prinde bine sa existe si un 4x4 in grup :)
Am petrecut zile super in compania a altor 3 echipaje, Ciprian L, Gica P si fam Manciu. Despre peisaj , locatie si alte activitati, spun suficient pozele. Vom reveni in aceasta locatie de vis..
Fişierul ataşat LIV62.JPG nu mai este disponibil
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Fişierul ataşat LIV214.JPG nu mai este disponibil
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
LIV214.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
LIV300.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Locatia fiind proprietate privata, necesita un gen de rezervare.. (tel contact Gica Papuc). Din cauza acesului nu tocmai simplu in caz de ploaie, cred ca nu e de recomandat incepatorilor.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Off camping in zona Rimnicu Sarat

Mesaj de Lupu Ciprian »

Alte detalii :

La Ramnicu Sarat venind dinspre Buzau ( din drumu' national ) sa face stanga inainte de podul metalic pe care se intra in oras ( inainte de o benzinarie Partener Rompetrol ) , apoi imediat stanga spre Grebanu... ajungeti in 10km in Poiana Mare, , apoi P. Mica si dupa ce vedeti un releu inalt pe dreapta si se termina padurea , se face la dreapta pe un drum " de camioane" care urca un deal usor e vorba de 300-400m... de aici se va putea intra pe proprietate in dreapta ( se vede ca este o proprietate avand gard ) accesul facandu-se gratuit , numai cu instiintare insa. ... il anuntam pe Gica Papuc si acesta da un tel. NU SE PLATESTE NIMIC !
Locatia beneficiaza in afara de peisajul care este unicat in Romania si de o cumpana - put de apa aflat la 50 m de locul in care am campat noi , loc pe care-l vedeti in fotografii .
La Ramnic ( pt cumparaturi ) se poate ajunge in 10 min , chiar si la strand/ piscina in Ramnic la 10 km ... la fel .
Noi am avut provizii + bonus din partea gazdelor o oala de sarmale sora lui Nea' Gica fiind de la Ramnic ne-a primit romaneste ! :)
Zona este nepopulata , nepoluata , necirculata .... sunt doar ciobani pe ici pe colo cu vacute care completeaza acest " tablou superb " pe care-l vezi la Poiana M...

DRUMURI BUNE !
Fişiere ataşate
DSC00213.JPG
DSC00253.JPG
DSC00249.JPG
DSC00266.JPG
DSC00271.JPG
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Off camping in zona Rimnicu Sarat

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul aferent intilnirii de la Rimnu Sarat, o locatie excelenta pentru intilniri in natura pura fara nici un fel de stres .. :) A iesit o distractie pe cinste - Secvente :

Off camping la Livada Mica

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=jaz0wlEyF2Y

Va dorim veselie si distractie in excursiile care ole faceti ! Vacante placute ! :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns