Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Romeo,ramane cum am stabilit telefonic.
De azi sunt la Paltinu si cum acolo nu am net,pe langa postarea pe forum va rog sa ma si sunati pe nr de cosmote din semnatura,cei care doriti sa veniti.
Sa ne vedem cu bine.
ps.reamintesc ca we asta pe 3 august,se serbeaza lacul Paltinu,unde pe langa alti artisti v-a concerta si IRIS.....
Salutare tuturor! din data de 02 august pana pe 10 august am fost si noi la Paltinu. O sa las in continuare sa vorbeasca imaginile in locul meu :P
Incepuse amenajarea scenei pe care vor evolua: Iris, Vali Craciunescu, Blue Sound Chicago precum si ansambluri de muzica populara din zona
A inceput festivalul
Paltinu din caiac
Ne-am pus la sarat (afumati eram deja de la focurile de tabara) in strandul din Telega
Focurile de care vorbeam mai devreme (au fost facute doar cu lemne cazute in padure, nu sa taiat nici un pom)
In cort la "nenea Sandu"
Sedinta foto
Sa vedem daca se misca casuta asta....
La somnic in casuta cu povesti (tati ne spune mereu povesti in casuta pe roti, nu mai avem nevoie de tableta, laptop sau alte gadgeturi :P )
Pe urmele iepurasului "Bocanila"
Pe Bocanila nu l-am gasit, in schimb ne-a vizitat ariciu Pogonici cu surioara lui
In final putem spune ca a fost o iesire frumoasa in natura presarata si cu momente mondene (a se vedea festivalul)
Merci Florin pt pozele postate,ma bucur ca v-ati simtit bine la noi si va mai asteptam.
Romeo,lemnele asteapta sa va incalzeasca ,,spiritual si sufleteste,,
Asa cum in fiecare an la Paltinu s-a serbat Sfanta Maria si anul asta vom incerca sa inchegam o poveste de neuitat peste ani.Va astept pe cei dornici sa fie parte din aceasta poveste(cu telefon in prealabil pt cei cu rulota).
Sa ne vedem cu bine
Asa cum am promis in postarea mea anterioara , in perioada 14.08-18.08.2013 , am fost prezenti in locatia de la Paltinu , unde Sandu Matei ( cea mai adevarata gazda ) impreuna cu colegii prezenti acolo , am reusit sa facem aceste 4 zile " de vis " :D
Va saluta adevaratul Chuck Norris si va promite ca se regrupeaza ( prietenii stiu de ce :shock: ) si pune si poze exemplificative ! :mrgreen:
Romeo Stoica
Dacia Logan 1,4 MPI si Dethleffs RM2A , New Line
0753010726
Au fost 5 zile frumoase,dupa care sper ca toti participantii sa fi ramas cu amintiri placute,unice,care probabil numai la Paltinu se petrec.
Au fost prezente;6 rulote,un camper si in jur de 10 corturi;
-fam Stoica(adevaratul Chuck Norris)
-fam.Radu din Ploiesti(dj-ul pe frecventa)
-1 fam. din Constanta aspiranta la ClubRv
-fam.Radoveneanu(au plecat ieri)
-fam.I.... (Chuck Norris stie de la ce vine I mare de tipar....)
-fam Tanase(camper)carora le multumesc ca au ales prima iesire la Paltinu cu bijuteria tocmai scoasa din fabrica.
-subsemnatul
-la cort a stat si fam Manu,RV-ist,care afland de la ,,binevoitorii,, frustrati ,,atmosfera creata,, la Paltinu, a preferat sa vina pt inceput cu cortul,dar ca fiecare care vine aici si traieste adevarata senzatie creata doar la Paltinu s-a convins si carora le multumesc ca mi-a dus mama acasa in siguranta.
Au mai fost si vizitatori ai celor prezenti.In total au fost cca.20 familii cu 15 copii.
Gratarul mare pus la dispozitie a sfarait aproape non stop trecand peste zabrelele acestuia tot felul de ,,porcarii,,pastravi si legume,discurile de asemenea au cunoscut gustul,omletelor,clatitelor,etc(clatitele fam Stoica,umplute cu finetti si banane au fost delicioase),tigaia magica a mamei a scos zeci de gogosi,oalele au fost umplute cu ciorbite Radautene,de aripioare,etc......ardei umpluti,toate condimentate cu voie buna.
Copiii cu varste intre 2 si 14 ani parca erau hraniti numai cu energizante,zburdand printre corturi si rulote neincetat creand o atmosfera ,,ingereasca,,care te facea sa uiti de orice mahnire a vietii.
S-au facut drumetii in zona,baie si plaja la lac,concursuri de table,etc.
Serile erau motiv de ,,simpozioane,, la care tuica lu' bunicu lu' Chuck Norris de 7 ani,, facea minuni.....,,manelele,, lu' Sandu(mult barfite)erau de fapt colaje de muzica internationala,de la clasica la ,,nu mi-e frica de bau bau,,....presarata cu melodii de Dinica si Zavaidoc.
Recuzita muzicala au fost boxele lui C.N. si ,,studioul,, lui Dan care trecaand pe o anumita frecventa radio,se auzea din toate boxele masinilor si radiourile din zona.
lampioarele lansate dand de veste lumii ca acolo se petrece o poveste de viata frumoasa.......
Toate aceste motive de bucurie au fost pt Cinstirea adormirii Maicii Domnului,Marii-lor noastre si aniversarea unor ani frumosi a 2 domnisorele,pt care copii dar si unii adultii,au purtat masti,coifuri,trompete,etc....torturile coborand de undeva dinspre munte spre uimirea si surprinderea lor.
Focurile de tabara au intretinut atmosfera calduroasa la figurat dar si la propriu,ajutandu-ne dimineata sa ne facem cafeaua la jar si s a depanam amintirile ,,simpozioanului,, trecut.
Dar cum orice vacanta are si un final,ma bucuram din suflet cand vedeam ca cei care trebuiau sa plece,nu aveau nici o tragere sa stranga si ar fi vrut sa opreasca timpul in loc,acolo,la paltinu.......si pt ca Chuck Norris,alias Romeo Stoica,nu doarme niciodata,el vegheaza,in momentul de ,,odihna,,,pitit el langa masina,l-am adus pe nea Milu la acordeon sa ii cante ,,ti-a placut vinul si somnul,,.....aceste momente de virtuozitate tinand loc de clasica poza de grup,poza care de fapt o avem fiecare participant in suflet si in ,,fila de istorie a vietii,, la capitolul ,,Paltinu 2013 de Sf Maria.
Multumesc tuturor pt aceasta intalnire(poveste)reusita si va astept sa reeditam un nou capitlo pe 30 august(Sf Alexandru) si 7-8 la Festivalul Cascavelei.........restul e' CAN-CAN...........
PS.Pozele domiilor voastre(care ati promis ca le veti pune)vor face inzecit vorbelor mele.......