topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Celor care merg la aceasta intalnire, imi permit sa le dau un sfat:
- In cazul in care nu aveti timp sa vizitati Varsovia, nu e problema, dar nu ratati sub nici o forma Krakovia.
O parere: eu la intoarcere as face o vizita la Berlin si la Drezda cu siguranta, sunt doua orase care, chiar merita vizitate si bine inteles ca si Praga.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Pentru intalnirea de la Slawa am comandat 2 steaguri (Romania si ClubRV), format 100 x 150 cm, sa se vada de departe :)
Voi avea nevoie de "catarge" pentru cele 2 steaguri, si am inteles ca o varianta buna sunt betele de pescuit. Am vazut astfel de bete folosite cu succes la Adria rally, chiar pe rulota doamnei Popa Violeta, dar si pe alte rulote de la alte cluburi. Din pacate sunt cat se poate de ne-pescar: n-am idee ce sa cumpar!! Asadar, rog colegii sa-mi recomande un model, ceva "cod secret" sa-i soptesc vanzatorului de undite sa stie ce sa-mi dea. Azi m-am uitat prin Carrefour, exista tot felul, dar unele-s scumpe, altele-s foarte scumpe, si alea care-mi placeau mie erau de fapt incomplete.
Un link la un magazin on-line ar fi de asemenea bine-venit, daca nu pentru achizitie macar pentru informare.
@ Cosmin
Pentru batul de undita, trebuie unul lung, telescopic, asa zisa linie, fara nimic pe el. Sa fie cat mai lung. Se poate lua si din piata de la rusi.
Pentru participanti.
Din cate am vazut in situl campingului, se pare ca parcelele de campare nu au racorduri la utilitati (apa, canal, energie electrica, etc)
Daca aveti alte informatii mai recente in acest sens, va rog sa postati.
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Este curent, maxim 6A. Eu stiu ca am si platit deja curentul, prin formularul de inscriere. Nu cred ca exista alte conexiuni la parcele, altfel s-ar fi mentionat.
Asa fratilor ! Tineti legatura si cu cei care au ramas acasa (...). Ceva poze de pe traseu (peisaje, obiective vizitate) care sa ne dea impresia ca suntem alaturi de voi. Drumuri bune si distractie maxima.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Felicitari participantilor - Asteptam fotografii si citeva cuvinte - in rest va uram ce v-a urat si Violeta Popa :) Zile frumoase si drum bun in continuare !
Ieri s-a desfasurat festivitatea de deschidere a intalnirii FICC de la Slava.
S-a trecut in revista defilarea delegatiilor de la care va trimit doar trei imagini. Conexiunea la internet este foarte slaba.
Fişiere ataşate
f1.jpg (98.27 KiB) Vizualizat de 2070 ori
f2.jpg (84.51 KiB) Vizualizat de 2070 ori
f3.jpg (58.25 KiB) Vizualizat de 2070 ori
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Frumoase primele poze dar parca ne puneti rabdarea la incercare. Mai vrem poze si relatari despre acest minunat eveniment rulotistic. Hai, Domnule Prund, sparge gheata si pune pe forum cateva zeci de poze ca sa ne incantati ochii. Macar asa sa ne bucuram si noi, cei care am ramas acasa. Asteptam...
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Buna seara,
Suntem deja la Varsovia.
Din cauza conexiunii slabe la internet nu am prezentat evenimentele live.
Cat de curand ajungem acasa si vom pune pe forum detaliile excursiei.
Totul a fost deosebit de frumos .
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Si noi am ajuns acasa, ne recuperam un pic si povestim pe unde am umblat. Pe scurt traseul nostru a fost: Sibiu - Hajdúszoboszló - Košice - Cracovia - Sława - Gdansk - Malbork - Torun - Częstochowa - Hajdúböszörményi Castrum - Sibiu.