Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Pentru cine n-a studiat indeajuns,la Plaiul Foii,venind dinspre Zarnesti,lasi cabana pe dreapta,continui,la intersectie faci dreapta,si daca te uiti atent,pe partea cu cabana dar distant vreo 500 m,e un bazin de acumulare al apei,bun de scaldat,il numeam vibromasaj.Pe toropeala asta,pepeni si berici in riu,gratare,bai,trai neneaca.... :)
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
ATENTIE ! NU SE MAI CAMPEAZA IN PLAIUL FOII INCEPAND DE MAINE .
Astazi au venit jandarmii si au spus ca pana maine toata lumea sa-si stranga calabalacu ...si sa se mute . Unde ...nu se stie . Marea majoritate am inteles ca s-au mutat pe varianta din dreapta de dupa cabana Plaiul Foii. Va tin la curent cu noutati... :(
Buna ziua stimati rulotisti
Noi ne-am intors din acest loc minunat luni 12 08 si este adevarat,nu se mai
poate campa spre Sparlea
Joi 08 08 au venit jandarmii si i-au gonit pe toti care erau acolo si bineinteles au
ales toti locul spre forestiera(nu stg Spirlea ci dr Plaiul foii)
Dar tipic romanesc,nu au montat nici o bariera si nu au pus nici un afis
prin care sa anunte camparea interzisa,asadar a doua zi dimineata locul era
plin cu noi turisti care aveau doar cateva ore de cand erau campati si s-au trezit
iar cu jandarmii care au invatat o singura fraza
STRANGETI SI PLECATI
Avem in proiect aici amenajarea unei locatii legale si inchisa ca perimetru , pt membrii CLUB RV RO , la fel ca si la Pasarea , numai ca Vasi Manea inca nu a aranjat detaliile cu primarul de acolo ..... si deja septembrie bate la "usa"...
Sper sa vin cu vesti bune cat de curand , chiar daca proiectul va fi realizabil abia la anu' !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
S-a mai avansat cu acest proiect ?
Primarul mai este deschis la discutii ?
Jandarmii nu ar avea temei legal sa alunge turistii, daca ar exista o intelegere scrisa intre primarie si Club RV pentru folosirea unei locatii.
In mod cert exista o hotarare a primariei pe care jandarmii o aplica, dar pe care nu o cunoastem.
Este o zona superba si nepoluata iar locatia o putem pastra curata, chiar daca ar fi neimprejmuita. Gresesc ?
Pana la aceasta ora nu s-a reusit semnarea unei intelegeri cu primaria , dar au fost facute cateva discutii de catre reprezentantul nostru de la Zarnesti , respectiv Vasi Manea ( membru asociat ClubRV-RO ) .
Avem nevoie de 2000-3000 mp , bine ar fi sa putem face de exemplu intalnirea 7-9 iunie Nationala acolo , off camping , LEGAL !
NU este f usor ... insa .
Ar mai fi si varianta inchirierii unui teren , dar bine ar fi sa cheltuim banii pe amenajarea spatiilor asa cum am votat bugetul la AG in vara nu pe inchirierea spatiilor pt " rulotit " .
Vis-a-vis de o pensiune este un teren care intra in discutie , loc la care am mai fost in 2012 cam 10 echipaje , langa rau la o intalnire off camping de weekend organizata tot de Vasi Manea .
terenul nu este inchis ca si perimetru .
Cei care au fost acolo atunci , M Rusu , G Dragomir , Gh. Papuc , R Deliu , V Manea , D Duret + alte echipaje , stiu despre ce este vorba , eu nu gasesc la aceasta ora fotografii in computer ...
Revin cu detalii sau poate scrie Vasi ... vedem ...
D-le Lupu, sunteti singurul reprezentant al ClubRV ?
Nu avem totusi pe zone, reprezentanti care sa ne reprezinte ?
Sunteti singurul care raspunde la provocari ? Va asumati chiar tot ?
Va admir si va rog sa solicitati sprijinul nostru.
Cu stima,
@Dl. Horatiu .... hai sa vb ca intre rulotisti Ciprian - Horatiu :)
Ma bucur ca te interseaza subiectul si vrei sa te implici !
O sa facem un topic separat , pt. voluntariat... aici am alunecat deja in off topic cel putin eu 100 % ...
Ma intereseaza fenomenul de aia ma implic... ar fi bine sa fim mai multi , asa as avea si eu mai mult curaj vazand ca nu vorbesc singur... :) .. scriu de fapt ...
Mai sunt oameni care ne-au ajutat cu diverse... incep cu C-tin Curelea care e cel mai vechi ... sau Rusu.... care au fost si sunt implicati .
Avem la Ploiesti pe G. Dragomir sau Bodeanu D. si altii care " tin aproape " ... Papuc Gh. , fam Holom ...
Avem in zona Moldova pe Dna Violeta si pe ceilalti Ionut ( Irimia ) , Acatrinei , Cibotaru , Apreotesei .... si ceilalti ...
La Galati este dl. Isdraila .
La Brasov e dl. Traian Baltateanu de baza , dar mai sunt si altii ca dl. Radu Pascu , Vasi Manea , Avram George ... oameni care oricand pot sa ne ajute si au mai facut-o cu diverse .
Aici la Bucuresti ... Marian M. Serban , Predonu I , Deliu R , Sibiceanu S , Bucataru' ( Cristi Nastase ) care e primul cand e vorba de ajutat cu ceva mai ales ca a muncit mai mult ca noi toti la Pasarea Lac la amenajare ...
La amenajare la Pasarea Lac au ajutat multi si cu munca si cu bani chiar de la distanta .... nu-i mai enumar...
In zona Dobrogea este Viorel Grosu ..
Sibiu -dl. Sturz Ioan .... apoi Cosmin Prund , care la ora asta pt mine e cel mai implicat om din CLUB RV-RO si care va face multe , numai ca este si ocupat cu munca permanent si nu scrie asa mult ca mine dar de facut face la majoritatea proiectelor de 10 ori mai multa munca decat mine, chiar daca nu se vede pe forum !
Folositi Wiki - Club RV si veti vedea ca suntem singurii din Romania care avem asa ceva ! harti si altele ...
Mai sunt si altii care ne-au ajutat , dar acestia sunt oameni care nu apar zilnic pe forum aici..exemplu .... Dan Iliescu sau Mona & Octav ... ori colegi ce au facut parte din conducere in anii trecuti , care au plecat din diverse motive , dar ne-au lasat cu ceva avantaje sau relatii , vezi cazu' Rasnov sau alte chestii f. bune facute in trecut cum ar fi afilierea la F.I.C.C.
Avem nevoie de cat mai multi care sa se implice in demersurile noastre, fapt pt care voi face un topic in care cei ce sunt dispusi sa se implice sa dea telefoane sau a se intalneasca cu managerii unor campinguri sau pensiuni din zona lor , isi pot exprima aceasta dorinta de voluntariat !
Oriunde ajungem in drumurile noastre, daca avem , trebuie sa lipim colantul ClubRV-RO si sa incercam un parteneriat , o discutie , sa facem cateva fotografii ... sa oferim macar 2-3 informatii pe forum , chiar daca am facut sau nu parteneriat ...
NU TRECETI PUR SI SIMPLU PE ACOLO fara sa incercati sa ajutati comunitatea din care faceti parte !
Noi suntem cei care pot face sa ne ofere avantaje Clubul ... creandu-le !
P.S. Cei care au simt civic sunt asteptati cu lopata si grebla la Pasarea Lac in primavara in martie cand facem intalnirea si trasam parcelele :) pt 2014 !
Multumesc pt raspuns si apreciez entuziasmul tau. Esti singurul din ClubRv pt care personal nu am semne de intrebare. Esti NMBR 1 .
Pot ajuta in alt mod clubul, dar vb pe PM. OK ?
Salutare tuturor !!
Are cineva informatii mai recente despre aceasta zona ??
Au fost atacuri ale ursilor coborati dupa hrana ??
In urma unor discutii cu un prieten,acesta mi-a spus ca au
fost ceva incidente acolo.
Astept un raspuns va rog.
Multumesc.
Cel mai bine ar fi sa il suni pe Vasi Manea ( membru asociat ClubRV) care locuieste in Zarnesti si este la curent cu ce se intampla acolo ... Iti poate da detalii .
Noi nu am reusit sa mai inchiriem acolo teren 1000-2000m din pacate ... asa ca acest proiect a ramas momentan " in aer" ... am mai discutat "problema" si la Laguna Albastra acum 1 luna cu Vasi ...
El are acolo un prieten cu o pensiune , noi am campat legal , vis-a-vis , pe un teren " pasune " al acestuia si am strans o cheta sa le dam ceva ....simbolic .
Vasi mi-a spus ca la aceasta ora se trage curent pe tot Plaiu Foii....
Suna-l la nr . tel 0746591049 si te ajuta .
Ai si LIDL la Zarnesti :)