Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In campingul de la Salzburg am ramas 3 zile si in una din acestea am fost la Hallein pentru a vizita mina de sare, care este la aprox. 25 km de Salzburg.
Merita vizitate, prin aceasta pestera practic treci frontiera in Germania si te reintorci in Austria cu un trenulet de mina.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
De aici am plecat sa vizitam Cuibul de Vulturi al lui Hitler, care se afla in germania la aproximativ 30 km de Salzburg. Acesta a fost un cadou din partea lui Martin Borman pentru Hitler la implinirea varstei de 50 de ani.
Poze de pe traseu
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Din Salzburg am plecat catre Werfen unde se afla o renumita pestera de gheata, un castel superb. Este o zona de atractie turistica de importanta din Austria si era foarte aglomerat. La pestera de gheata se urca tot cu un autocar special si apoi cam 20 min. pe jos, de scoti sufletul din tine si urmeaza o binecunoscuta coada la telecabina care urca la pestera si iar mers pe jos pana la pestera inca 20 de min.
Poze cu castelul din Werfen si peisajul de acolo, orasul nu am avut timp sa-l vizitam, dar va asigur ca merita o vizita de o zi acolo.
Pe undeva in muntii aia e pestera de gheata care mi-a scos sufletul.
Cu mare parere de rau va spun ca in pestera nu se fotografiaza, dar in viata mea nu am vazut ceva mai frumos si am vazut multe! Nimeni nu facea poze si nu am vrut eu sa fiu nesimtitul din Romania care incalca regula.
Daca ajungeti in zona nu o ratati, credeti-ma ca nu ati vazut asa ceva.