Ca sa nu avem probleme cu curentul necesar incarcarii laptopurilor, a incarcatorului pt acumulatori, etc. am decis a incepe excursia cu un montaj panou solar la Camperland.
Am plecat in 28 iulie din Ploiesti. Din cauza unui accident am pierdut ceva timp in Buzau. Bineinteles, ca a urmat, a de obicei, o mica pauza de aprovizionare pentru concediu.
A doua zi am intrat in Camperland unde eram asteptati de Nicu, Nelu Israila, fam Popa si fam Duret. A urmat o "cina speciala" din partea gazdei si o seara frumoasa cu povesti..
Ca de obicei, am campat linga "pomul nostru preferat". Dimineata am petrecut-o la cafea cu povesti rulotistice iar doamnele au executat planul de bataie culinar pt. acest weekend.
Urmeaza doua-trei zile de odina, iar dupa ce vom monta panoul solar, am decis de a incepe din aceasta locatie excursia prin tara, in intentia de a descoperi noi locuri "off camping"
Nu avem traseu, nu avem program, nu stiu incotro vom merge, cert este ca vom fi noi doi purtati de "Bubulina" pe care o botezam azi impreuna cu colegii :) Vacante placute !

.