Plaiul Foii - off camping

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Plaiul Foii - off camping

Mesaj de Rusu Mihail »

Ca de obicei, de foarte multi ani, revenim cu placere in aceiasi locatie off camping in dreptul stinei de pe varianta spre Spirlea, aflata la 1 km stinga dupa cabana Plaiul Foii.
Drumul este acelasi, asa cum il stim de ani de zile.. Mie personal nu mi s-a parut chiar de speriat, iar cu rabdare, dupa nici o ora de mers, se ajunge in capatul forestierului.
Pentru a ajunge intr-o locatie ca asta trebuie sa suportam si consecintele deplasarii. Daca ar fi fost asfalt, nu cred ca eram doar doua echipaje in acea zona de nota maxima
Poze

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ca de obicei am fost inconjurati de diverse "vietuitoare", ciini, vaci, porci chiar si magarusi, de care scapi nu prea usor. Camparea linga stina inseamna acceptarea tuturor prietenilor :)
A fost bine si am scapat ok, pentru ca ne-am inarmat cu piine din timp, stiind situatia iar in final, am avut si eu cu cine sa beau o bere rece, se poate vedea in fotografiile de mai jos.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

De aceasta data, am campat putin mai sus ca de obicei, pentru ca poienita preferata era ocupata. Locul mi s-a parut excelent cu dezavantajul ca soarele isi face aparitia mai tirziu.

Imagine

Imagine

Imagine

Vom reveni la poalele Pietrii Craiului, chiar daca acei 13-14 km se parcurg intr-o ora. Plaiul Foii ramine pentru noi o locatie superba si ideala mai ales cind sint acele zile caniculare...

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Cosmin Prund
Membru forum
12
Oras: Sibiu
Data nasterii: 22 Mai 1980

Re: Plaiul Foii - off camping

Mesaj de Cosmin Prund »

In ce fel e rau drumul?
Gropi multe peste tot, santuri, caverne... altfel spus, cu rulota de 7 metri pot intra? Daca-s gropi... asta e, merg mai incet. Dar daca-s santuri si denivelari lovesc in spate si se strica distractia :(
Chausson best of 22, sasiu Ford Transit

email: cprund@gmail.com
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

Mergi linistit. Si noi am fost saptamana trecuta in acest minunat loc, 2 echipaje. Am stat intr-o poienita la 300m de cabana Plaiu Foii spre Rudarita. Am rulota de 6.5 m si nu am lovit nimic din ea:) . Trebuie sa ai rabdare cu drumul pana acolo si e ok. Bafta
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
pirvuhoratiu
Membru forum
12
Data nasterii: 16 Apr 1964

Mesaj de pirvuhoratiu »

Nu sunt santuri sau caverne, sunt doar gropi iar drumul e lung si denivelat. Dar merita vizitat si este mai bine ca drumul nu e asfaltat, pentru ca ar fi ajuns un fel de Valea Cerbului, si cunoastem cu totii ce inseamna asta! Salutari fam. Rusu !
VW passat TDI 4motion + Hymer Eriba Nova 392
0723909090 e-mail god_guard@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul aferent excursiei la Plaiul Foii. Poate asa, se prinde curaj de a vizita aceasta zona, ce ramine pe primele locuri in clasamentul locatiilor off camping.
Oricit ne-am chinui a face o descriere cu fotografii si text , nu echivaleaza cu citeva secvente ale unui clip, in care apar mult mai multe detalii despre zona

Off camping la Plaiul Foii

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=Jyr-m9phvaM

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Vin si eu cu o intrebare: nu gasim apa decat dintr-un sungur loc? Nu mai sunt izvoare in zona? Am dori sa mergem in zona si nu stiu daca gasesc apa de izvor (am o problema cu apele din rauri) :oops:
Multumesc anticipat celor care au vizitat zona pentru raspunsuri.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

n-am fost de ani buni vreo 4-5,dar era plin de izvoare.....ultima problema ce as considera e ipsa apei....
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Sandu, inainte de a ajunge la Plaiul Foii este un izvor cu debit mare, apare si in clip. Linga stina unde am campat, este alt izvor. Nu e problema cu apa, megeti linistiti..

.
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Multumesc frumos! Apa pentru "de dimineata" :mrgreen:
Fendt 420 Saphir+ Passat
Ganea Viorel

Mesaj de Ganea Viorel »

Uite asa mai bea omul o bere rece, cand are cui cine!
Felicitari familiei Sandu. Minunat!
Ganea Viorel

Mesaj de Ganea Viorel »

Scuze. Felicitarile sunt adresate din toata inima familiei Rusu.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Felicitarile trebuie adresate tuturor celor ce se incumeta sa aiba rabdare o ora pt a parcurge incet drumul pina la Plaiul Foii :) Apoi sint sigur ca nu veti regreta !
Vacante placute ! Noi intre timp am urcat in Bucovina la Voronet, Moldovita, azi la poiana Negrii si miine spre Viseul de Sus. Am facut topicuri separate pt locatii.
Deocamdata "suferim" in aceasta locatie in care am decis sa mai stam inca o zi. Sa auzim numai de bine si sa vedem cit ma multe poze de pe unde veti colinda !

Imagine

.
Scrie răspuns