topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Asa cum au scris si cei de mai sus, Camperland este un camping de nota 10, unde iti face placere sa revi, drept pt care joi 25 iulie vom ajunge si noi la Darmanesti pentru citeva zile.
De curind am petrecut patru zile de neuitat impreuna cu Ciprian, Gica Papuc si fam. Manciu. Gazda vesela deschisa, primitoare si curatenia campingului ne obliga sa revenim in zona..
Nea' Nelu si Sibiceanu, rog sa ne pastrati si noua un loc linga " pomul preferat ".. :) - Citeva poze si de la noi, de la intilnirea de la Camperland.
Pe curind cu poze noi de la intilnirea 26-29 iulie 2013.
Azi 26 iulie, vom reveni cu placere in aceasta locatie unde ne vom intilni cu colegii fam. Israila, Popa si Sibiceanu. Sper sa reusesc sa postez miine, citeva cuvinte despre intilnire.
Luni vom monta in atelierul lui Nicu, solarul de care avem atita nevoie la transmisiile online pe "noua achizitie" care de azi are numere de Romania. Urmeaza un circuit prin tara :)
In aceasta vara, ne-am propus a descoperi noi locatii off camping mergind " la pas " prin Bucovina, Maramures, Apuseni si om mai vedea noi pe unde.. Vacante placute tuturor !
IN situatia in care au venit panourile solare la Nicu cele de 225 w te rog sa faci foto si sa anunti pe forum pretul pt ca am auzit ca este o oferta de nerefuzat !... daca nu ai timp rog sa faca nea NElu treaba asta ca si asa e de al casei , e vice acolo ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com