Off camping - Casoca 14 Scaune Nehoiu-Siriu

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Off camping - Casoca 14 Scaune Nehoiu-Siriu

Mesaj de Rusu Mihail »

Atit Relu Deliu cit si Ciprian Lupu, mi-au tot spus despre aceasta locatie care nu o vizitasem. Inainte de urcare pe barajul Siriu, la dreapta este indicator spre Casoca Cabana 14 scaune.
Chiar dupa intrare, este un izvor cu apa adevarata de unde am facut plinurile. Am urcat pe forestierul f lat pina la Cabana, apoi am ajuns la cascada. Drumul face legatura cu Comandau.
La numai 2 km dupa intrare pe stinga este o poienita super unde ne-am relaxat doua zile fara semnal telefonic. Citeva poze:
N56.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In poienita pot campa aproximativ 4 -6 echipaje. In urma viiturilor recente, am gasit din belsug lemne pt focul de tabara. Daca nu va deranjeaza traficul de pe forestier, locul e de retinut.
N60.JPG
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
N82-.JPG
Am postat aceste ultime fotografii, pentru ca ne-a placut mult aceasta zona, Buzau-Nehoiu-Siriu-Brasov. Nu o vizitasem de mult timp si o recomand, colegilor rulotisti-camperisti.

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Off camping - Casoca 14 Scaune Nehoiu-Siriu

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul aferent locatiei din masivul Penteleu - CASOCA ( Cabana 14 scaune ) - locatie unde sigur vom reveni

Off camping Nehoiu - Casoca Cascada

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=mjN7CzX94YU

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns