Vulcanii Noroiosi Muddyland.ro

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Vulcanii Noroiosi Muddyland.ro

Mesaj de Rusu Mihail »

De curind, am vizitat si noi zona Buzau- Berca - Vulcanii noroiosi. Zona este superba, soseaua de 15 km foarte buna, peisaje de deal si culmea, curatenie cit cuprinde.
La Muddyland curtea arata bine, grupul sanitar mic dar curat dotat cu 2 toalete si un dus. Tarif 10 lei/echipaj camper-rulota, 5 lei/pers dusul si 10 lei curentul electric
Pentru ca nu era aglomerat si era liniste am ramas doua zile in aceasta locatie dupa care ne-am continuat drumul spre Nehoiu cartre 14 scaune inainte de barajul Siriu
Citeva poze de la locatia descrisa.
Fişierul ataşat VU50.JPG nu mai este disponibil
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A doua zi am fost in vizita la Vulcanii noroiosi unde exista o taxare separata pt vizitarea acestora ( 4 lei / pers ) Fiind in costume de baie am fost lasati sa vizitam gratuit :)
Fişierul ataşat VU131.JPG nu mai este disponibil
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La indicatiile lui Relu Deliu si a lui Lupu Ciprian am plecat spre barajul Siriu. Detalii despre locatia off camping de la 14 scaune - ( cascada ) - intr-un topic separat.
VU50.JPG
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Re: Vulcanii Noroiosi Muddyland.ro

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sa va bucurati de privelistea de pe valea Siriului,foarte frumoasa zona .Dar.....eu mai tin locul ocupat la stejar? :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Tine-l Nelu ! Dupa amiaza plecam (au aparut ceva neprevazute) spre seara ajungem la Camperland. Treceti-ma si pe lista lui Nicu pentru Luni, cu "montaj panou solar" stie el..
Ma prezint cu un coniac pt rezervare - Vine si dna Popa asa ca iese adunare buna in jurul pomului :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Va astept cu drag. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul aferent excursiei de la Vulcanii noroiosi. La indemnul lui Ciprian Lupu, mesaj lasat pe facebook, in miniclip este si o secventa scurta cum bolborosesc vulcanii .. :)

VULACANII NOROIOSI RO - ( iulie 2013 )

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=1MLxxZCYkSU

.
Scrie răspuns