Solutie anti caine.

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adochitei Vlad
Membru forum
11
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Feb 1987

Solutie anti caine.

Mesaj de Adochitei Vlad »

Daca aveti problema cu cainii de la curte care confunda umbra rulotei cu cea a custii...

Cum tin rulota in curte si am si un pui de ciobanesc german care e la varsta "rosului", am tot cautat solutii pentru a-l impedica sa.I roada cablul de la tripla dreapta spate. Ultima varianta pe care am aplicat-o, este spray-ul cu piper pentru auto-aparare cel care elimina jet, nu dispersant. Am dat cateva fasuri pe cablul de la tripla, pe furtunul de apa gri de la dus si gata. Pana acuma am aproape o saptama si nu numai ca nu mai roade cablurile, dar nici nu mai intra sub rulota. E drept, cam 10-15 min de la pulverizare, nu ai ce te apropia de ea, iar daca ai geamurile inchise, nu intra nici un iz de piper in interior. La aprox 30 de minute nu se mai simte absolut nimic in aer, iar zona pulverizata are o nuanta portocalie de la zeama din spray. Cum apa de ploaie nu ajunge sub rulota, solutia presupun ca tine pana la prima spalare.
0745/91.31.61 0784/016.800 adochiteivlad@gmail.com YM: klez4by4@yahoo.com
Abbey GT 213; Peugeot 306 1.6; Ford Transit `96 2.5 TD

Nu sunt trist, doar treaz.
Alex Ticsa
Membru forum
18
Oras: Vatra Dornei
Data nasterii: 14 Oct 1975

Re: Solutie anti caine.

Mesaj de Alex Ticsa »

Exista o solutie mult mai OK : http://pentruanimale.ro/8in1-spray-anti ... -3955.html . Cea folosita de tine suna cam "barbar" si ma indoiesc de eficienta ei in timp.
VW Caravelle/Ford Focus & Dethleffs Rally Nomad
Adochitei Vlad
Membru forum
11
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Feb 1987

Re: Solutie anti caine.

Mesaj de Adochitei Vlad »

Da... Am incercat o astfel de solutie... pistol cu apa... Nu a avut nici un efect.
Piperul tine aproape 2 saptamani. Oricum, in ultima perioada nu-i mai place cablul, s-a reprofilat pe slapi, noroc ca vine iarna si bocancii ii tin in hol :D
0745/91.31.61 0784/016.800 adochiteivlad@gmail.com YM: klez4by4@yahoo.com
Abbey GT 213; Peugeot 306 1.6; Ford Transit `96 2.5 TD

Nu sunt trist, doar treaz.
Scrie răspuns