Va salut si multumim pt. sugestii domnule George Marcu !
Am sa va raspund in numele Consiliului Director al Asociatiei CluBRV-RO :
Cand s-a facut colaborarea cu Ena Navodari , s-a luat in considerare faptul ca in Lebada sunt acele terase cu lautari - live de care probabil stiti ...care deranjeaza ... mai ales ca o dau in manele ... etc , seara inclusiv in cursul saptamanii .
In al-II-lea rand , s-a luat in considerare ca la C. Lebada fiind complex de joaca/ agrement , avand terase si magazine intra si alte categorii de persoane , nu doar rulotisti , camperisti si cortisti , deci
intra oricine pe poarta fara sa fie oprit , lucru care nu ne convine pt. ca mai avem si noi o bicicleta o antena , scaune mai bune pe care le lasam afara ....
Am fost si eu la Lebada si m-am simtit f. fine si pretul e OK , dar nu mi-a placut "tarcul " in care se puneau rulotele -patratul acela , asa ca m-am pus la plaja direct , fara sa iau curent .... Am vrut sa ma pun langa o casuta dar cuiva nu i-a convenit....
O data am platit 36 ron/zi fara curent , alta data 51ron 3 pers , masina 10 ron /zi nu mi-au taxat-o pt ca am stat mai multe zile ...am negociat .... ( am luat si curent ) . .. unii zic ca nu mai taxeaza masina deloc...
preturi ...
http://www.campinglebada-navodari.ro/ta ... a-navodari
Un alt factor al deciziei noastre a fost modul in care incaseaza taxeaza dl. Enache la camping Ena RV-ruile , adica 50 ron chiar daca
sunt 4 pers in RV , respectiv 40 ron pt. CLUB RV cu tot cu electricitate .
Majoritatea celor de la noi din Asociatie au cate 2 copii , unii au copiii mari , sau chiar daca nu-i iau la intalniri , echipajele ClubRV au un medie 3 "ocupanti ".....
S-a mai incercat si o colaborare cu Venus Palace Camping Sava ( tot la 40 ron ) , dar " omu' " nu s-a tinut ce cuvant ... cu toate ca i-am facut acolo intalnire de 50 de echipaje/ 1 saptamana ( in casute si rulote ) , in extrasezon cand nu avea macar 1 cort sau rulota acolo fara noi !
Tragand linie , va spun ca aceste 2 campinguri sunt apreciate de noi ca fiind similare , ambele fiind nerenovate... sincer si mai de "low cost" daca-mi permiteti termenul ... in schimb dl Enache a promis ca
se vor face investitii anu' asta la grupurile sanitare la ENA !
In ultima vreme multi ies off camping . ... ati vazut oamenii au panouri solare , boilere etc , asa ca nu prea-s dispsusi sa dea aproape 100 ron/ echivalent 22 eur decat in Grecia , Croatia poate , aici NU ! Acesta este motivul pt care ne orientam catre campinguri de nivel mediu , ca sa-si permita oricine sa ajunga acolo ... si reducerea sa se faca de la un pret decent nu de la 100 ron !
Am tot dat telefoane , credeti-ma !
Am incercat si o colaborare cu Holiday GPM sau Camping "S" , ambele tot la Navodari , pe care sunt sigur ca le stiti dar nu va duceti acolo din cauza tarifului ( ca si mine - recunosc ) , iar acestia nu sunt interesati de asa ceva ... in sezon incaseaza cca. 100 ron / echipaj/zi !
Aici e mult mai placut ,in schimb si mai "dotat" ....
La fel mai am si alte exemple Camping Zodiac Jupiter inscris la ACSI in catalog care are pret similar 100 ron , acesta este la aproape 1 km de plaja, in schimb are piscina .... Nici domnu' de acolo nu vrea sa faca reduceri in sezon , vrea in schimb in extrasezon , lucru pe care pe mine nu ma incanta pt. ca eu negociez pt litoral 1 iun-1 sept , nu perioade cand ninge si ploua afara .... dar el imi ofera 30% discount de Paste in aprilie sau de 1 mai ....
O alta varianta incercata de colegul Marian M. Serban este inchirierea de catre Ascoiatia CluBRV contra unei sume, a unei parcele mari de cca 500-1000 mp pt Club-RV intr-un camping , unde se pot face "ocuparile /programarile " online pe forum astfel incat sa nu fim prezenti simultan mai mult 5 echipaje , respectiv 10 in cazul parcelei de 1000 mp .... la aceasta varianta din urma inca nu am gasit pe cineva care sa accepte ce vrem noi ... respcetiv sub 2000 euro platiti in avans la inceput de sezon.... deci mai jos de 10 000 ron chirie pe parcela pe sezon !
Pt. cine nu stie aceste 2 campinguri sunt lipite " gard in gard " .... iar din curtea mare de 6 hectare in care este si C. Enache s-a spart in 2 o bucata la " Costel " care nu are apa deloc sau autorizatie si o alta bucata " La Machidoni " unde e tot la plaja , frumos, dar scump.. a incercat nea' Nelu Isdraila ( membru ClubRV ) o colaborare si acolo .... anu' trecut ... dar a ramas ... in discutii ....
In toate acestea se face intarea tot prin fata pe la Ena.... dar dl. Enache a fost si este cel mai deschis catre colaborare , iar Costel Curelea a discutat cu el si au ajuns la un acord anul trecut .
P.S. Avem si la Costinesti locatie proprie
gratuita oferita de un coleg , membru asociat Club RV pe plaja ,cu apa si canal , dar ca si la Pasarea Lac langa Bucuresti , nu toata lumea e dispusa sa stea in plin soare si sa mai si ajute la mentenanta ... locului ....
... daca vreti facem un subiect dedicat acestor discutii pt ca " alunec " si eu in off topic cu aceste lamuriri ... in acest subiect care se numeste " NAVODARI-POPAS 'LEBADA'-CAMPING LA MAREA NEAGRA " .