NAVODARI-POPAS 'LEBADA'-CAMPING LA MAREA NEAGRA

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adochitei Vlad
Membru forum
11
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Feb 1987

Re: NAVODARI-POPAS 'LEBADA'-CAMPING LA MAREA NEAGRA

Mesaj de Adochitei Vlad »

Vecineee... Mai fa o rezervare pt sfarsitul lui August.... Pt 2 rulote ! Ca vad ca arata prea bine :) Debia astept sa-mi misc carapacea pana pe plaja :D
0745/91.31.61 0784/016.800 adochiteivlad@gmail.com YM: klez4by4@yahoo.com
Abbey GT 213; Peugeot 306 1.6; Ford Transit `96 2.5 TD

Nu sunt trist, doar treaz.
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Vlad nu ai ce rezervare sa faci..Mergi acolo si te campezi..eventual suni la receptie sa vezi preturile daca nu s-au modificat..Dupa 15 August cred ca mai trag o fuga si eu cateva zile
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
iulian ceausescu
Membru forum
12
Oras: pitesti
Data nasterii: 13 Iul 1977

Mesaj de iulian ceausescu »

cateva poze tot de la lebada unde am stat 11 zile minunate la super pret.

zona de campare

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

pe plaja

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
swift challenger 470(1997)+audi a4 130cp(2002)
tel. 0745174160, e-mail iulian_ceausescu@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Multumiri lui Ionut si Iulian pt pozele postate fara economie :) . Este un camping pe care il tot vizitam in extrasezon si intr-adevar pentru rulotisti/ camperisti eu zic ca e foarte ok
Afirm asta, pt ca spatiul este mai mult decit genros, se pare ca e cel mai mare ca suprafata, exista acea umbra cautata, iar restul nu prea ne intereseaza daca e apa si ceva curent
Nici in alte campinguri cu care s-a incercat o colaborare nu sint grupri sanitare model si nici curent constant 220 V. In plus ceea, ce ne place este ca nu-s garduri si plaja este acolo..
Concluzia mea personala este ca nu trebuie ocolit si ca trebuie discutat in tihna cu aceste gazde vecini cu Ena. Pentru pozitie si ca suprafata, ar putea fi pe primele locuri in viitor :)
Trei fotografii de la 3 campinguri...

Camping Lebada anul trecut in extrasezon ( perioada ideala in care mergem noi la mare, respectiv in iunie sau in septembrie ) Era mult prea devreme pentru a fi si deschis

Imagine

Camping S , in care, din pacate , tot o singura gura de golire a toaletei chimice exista si un pexal atirnat cu un robinet primitiv.. Dupa tarif, parca nu prea meritam asa ceva..

Imagine

Camping Venus cu care din pacate cu toate eforturile si diplomatia depusa, nu s-a reusit a se face o prietenie asa cum incepusem demersurile anul trecut la data din fotografie

Imagine

Fiecare e liber sa-si aleaga locatia unde vrea sa se bronzeze... asa ca va dorim : Vacante placute la mare pentru cei ce merg si in extrasezon !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Aceasta postare a fost postata gresit in alt topic.

{ POST_NUM }{ POST_NUM_SYMBOL }11 de georgemarcu53 » 02 Feb 2014 13:00

Eu am stat de 4 ani alaturi la Complexul Lebada care ofera in afara de net cam aceleasi conditii ca si campingul Ena, cu deosebirea ca la complexul Lebada se taxeaza pe nr.de personae/tipul de cazare(cort sau rulota), ceea ce imi convine mai mult daca avem in vedere ca sunt pe aproape toata durata verii 1persoana adulta si un copil (sub 5 ani pentru care nu se plateste).
Tariful practicat de 3 ani este acelas:pentru auto si rulota nu am achitat nimic
12 lei de pers./zi
15 lei curentul electric/zi(ceea ce mi se pare intradevar nu mult ci exagerat de mult)
Daca si anul acesta(2014)vor avea aceleasi tarife categoric voi merge tot acolo chiar daca cei de la Ena fac acea reducere pentru membri club rv.
In sensul acesta clubul poate va obtine pe viitor un contract mai avantajos si pentru cei care merg singuri nu numai pe litoral ci si in celelalte locatii care agreeaza relatia cu clubul rv.
Cu stima.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va salut si multumim pt. sugestii domnule George Marcu !
Am sa va raspund in numele Consiliului Director al Asociatiei CluBRV-RO :

Cand s-a facut colaborarea cu Ena Navodari , s-a luat in considerare faptul ca in Lebada sunt acele terase cu lautari - live de care probabil stiti ...care deranjeaza ... mai ales ca o dau in manele ... etc , seara inclusiv in cursul saptamanii .

In al-II-lea rand , s-a luat in considerare ca la C. Lebada fiind complex de joaca/ agrement , avand terase si magazine intra si alte categorii de persoane , nu doar rulotisti , camperisti si cortisti , deci intra oricine pe poarta fara sa fie oprit , lucru care nu ne convine pt. ca mai avem si noi o bicicleta o antena , scaune mai bune pe care le lasam afara ....

Am fost si eu la Lebada si m-am simtit f. fine si pretul e OK , dar nu mi-a placut "tarcul " in care se puneau rulotele -patratul acela , asa ca m-am pus la plaja direct , fara sa iau curent .... Am vrut sa ma pun langa o casuta dar cuiva nu i-a convenit....
O data am platit 36 ron/zi fara curent , alta data 51ron 3 pers , masina 10 ron /zi nu mi-au taxat-o pt ca am stat mai multe zile ...am negociat .... ( am luat si curent ) . .. unii zic ca nu mai taxeaza masina deloc...

preturi ...
http://www.campinglebada-navodari.ro/ta ... a-navodari

Un alt factor al deciziei noastre a fost modul in care incaseaza taxeaza dl. Enache la camping Ena RV-ruile , adica 50 ron chiar daca sunt 4 pers in RV , respectiv 40 ron pt. CLUB RV cu tot cu electricitate .

Majoritatea celor de la noi din Asociatie au cate 2 copii , unii au copiii mari , sau chiar daca nu-i iau la intalniri , echipajele ClubRV au un medie 3 "ocupanti ".....

S-a mai incercat si o colaborare cu Venus Palace Camping Sava ( tot la 40 ron ) , dar " omu' " nu s-a tinut ce cuvant ... cu toate ca i-am facut acolo intalnire de 50 de echipaje/ 1 saptamana ( in casute si rulote ) , in extrasezon cand nu avea macar 1 cort sau rulota acolo fara noi !

Tragand linie , va spun ca aceste 2 campinguri sunt apreciate de noi ca fiind similare , ambele fiind nerenovate... sincer si mai de "low cost" daca-mi permiteti termenul ... in schimb dl Enache a promis ca se vor face investitii anu' asta la grupurile sanitare la ENA !

In ultima vreme multi ies off camping . ... ati vazut oamenii au panouri solare , boilere etc , asa ca nu prea-s dispsusi sa dea aproape 100 ron/ echivalent 22 eur decat in Grecia , Croatia poate , aici NU ! Acesta este motivul pt care ne orientam catre campinguri de nivel mediu , ca sa-si permita oricine sa ajunga acolo ... si reducerea sa se faca de la un pret decent nu de la 100 ron !

Am tot dat telefoane , credeti-ma !
Am incercat si o colaborare cu Holiday GPM sau Camping "S" , ambele tot la Navodari , pe care sunt sigur ca le stiti dar nu va duceti acolo din cauza tarifului ( ca si mine - recunosc ) , iar acestia nu sunt interesati de asa ceva ... in sezon incaseaza cca. 100 ron / echipaj/zi !
Aici e mult mai placut ,in schimb si mai "dotat" ....
La fel mai am si alte exemple Camping Zodiac Jupiter inscris la ACSI in catalog care are pret similar 100 ron , acesta este la aproape 1 km de plaja, in schimb are piscina .... Nici domnu' de acolo nu vrea sa faca reduceri in sezon , vrea in schimb in extrasezon , lucru pe care pe mine nu ma incanta pt. ca eu negociez pt litoral 1 iun-1 sept , nu perioade cand ninge si ploua afara .... dar el imi ofera 30% discount de Paste in aprilie sau de 1 mai ....

O alta varianta incercata de colegul Marian M. Serban este inchirierea de catre Ascoiatia CluBRV contra unei sume, a unei parcele mari de cca 500-1000 mp pt Club-RV intr-un camping , unde se pot face "ocuparile /programarile " online pe forum astfel incat sa nu fim prezenti simultan mai mult 5 echipaje , respectiv 10 in cazul parcelei de 1000 mp .... la aceasta varianta din urma inca nu am gasit pe cineva care sa accepte ce vrem noi ... respcetiv sub 2000 euro platiti in avans la inceput de sezon.... deci mai jos de 10 000 ron chirie pe parcela pe sezon !

Pt. cine nu stie aceste 2 campinguri sunt lipite " gard in gard " .... iar din curtea mare de 6 hectare in care este si C. Enache s-a spart in 2 o bucata la " Costel " care nu are apa deloc sau autorizatie si o alta bucata " La Machidoni " unde e tot la plaja , frumos, dar scump.. a incercat nea' Nelu Isdraila ( membru ClubRV ) o colaborare si acolo .... anu' trecut ... dar a ramas ... in discutii ....
In toate acestea se face intarea tot prin fata pe la Ena.... dar dl. Enache a fost si este cel mai deschis catre colaborare , iar Costel Curelea a discutat cu el si au ajuns la un acord anul trecut .

P.S. Avem si la Costinesti locatie proprie gratuita oferita de un coleg , membru asociat Club RV pe plaja ,cu apa si canal , dar ca si la Pasarea Lac langa Bucuresti , nu toata lumea e dispusa sa stea in plin soare si sa mai si ajute la mentenanta ... locului ....

... daca vreti facem un subiect dedicat acestor discutii pt ca " alunec " si eu in off topic cu aceste lamuriri ... in acest subiect care se numeste " NAVODARI-POPAS 'LEBADA'-CAMPING LA MAREA NEAGRA " .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
georgemarcu53
Membru forum
11
Data nasterii: 23 Apr 1953

Mesaj de georgemarcu53 »

D-l Lupu am onoarea sa va salut si eu.
Initial am fost tentat sa continui discutia cu dvs. pe casuta postala,dar deoarece este posibil sa fi citit si alte persoane explicatia dvs. in locul comitetului director, am decis sa o continui aici.
De la bun inceput trebuie sa fac precizarea ca prin ceea ce voi spune nu inseamna ca fac lobby pentru complexul Lebada,dar cred ca putem fi corecti si sa recunoastem atit lucrurile pozitive dar si cele negative care ne inconjoara sau din care citeodata facem parte.
Era suficient sa spuneti ca atunci cind se fac intelegerile intre reprezentantii CluBRV-RO si cei ai campingurilor se are in vedere faptul ca majoritatea membrilor CluBRV care merg intr-o zona de campare cu o rulota,camper sau poate cort au un echipaj format din cel putin 4 personae si mai putin cu 1 sau 2 persoane.
In ceea ce priveste compexul Lebada lucrurile nu prea mai stau asa.
In 2013 a fost o liniste atit ziua dar si noaptea de se auzeau valurile marii daca stateai la intrare,cit despre campare eu stiu ca se putea campa cam pe unde se dorea iar camparea costa 12 ron/pers/zi,iar cei care doreau curent electric 15 ron/zi,nu am achitat nici o taxa pentru auto cu care ma tot fitiiam prin Navodari pentru aprovizionare(am stat in complex in perioada 27.06-28.08/2013)
Poate ca a fost conceput ca un complex de agrement si distractii dar astazi cind vorbim lucrurile nu mai stau asa, terasele sunt aproape pustii,lautarii care intradevar pina-n 2011 se intreceau pe diferite ritmuri muzicale in 2013 au lipsit,mai mult nici cei de la profm nu au mai organizat vreun concert pe plaja din fata hotelului Delfin cum faceau in mod special de sf.Maria.
Intradevar intrarea in compex nu se face cu o legitimatie sau ceva similar,dar asta nu inseamna ca pot fi sustrase obiecte din sau de pe linga rulote,campere,corturi.
Merg de 4 ani cu cortul si nu mi-a disparut mimic,mai mult exista paza asigurata de o firma ,ai caror angajati chiar fac ronduri si noaptea nu numai ziua si in plus cred ca va aduceti aminte ca exista rezervata o casuta cam visavis de dusuri unde sunt cazati pe perioada verii jandarmi.
La camping Ena poate se face o verificare a persoanelor care intra in camping pe poarta de la strada dar pe intrarea dinspre plaja poate intra oricine si "imprumuta" diverse obiecte.
La ce dotari au astazi rv dar si camperele (boiler,aer conditionat,dus mobil,panou fotovoltaic) coroborate si cu tarifele practicate din partea campingurile nu trebuie sa va mire ca tot mai multi aleg o campare off sau cit mai spre off .
In strainatate daca cazarea este aproape 20 euro apa calda chiar este calda,curentul electric chiar are 220v, rv sau camperele trebuie sa aiba contor,curatenia este curatenie si exemplele pot continua.
Cu stima.George
VW SHARAN+Hobby Prestige 520
George Marcu 0722454584 e-mail : georgemarcu53@yahoo.com
Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Sunt de acord cu dvs. si ma bucur sa aud ca e din ce in ce mai bine la Popas Camping Lebada !

Este mult mai bine sa ne exprimam opiniile in public despre campinguri pt. ca de aceea avem forum , chiar daca nu intodeauna nu suntem de acord unii cu altii !
Referindu-ma la locul de campare , asa este , de campat este adevarat ca te lasa sa campezi si in alta parte decat in acel careu... Eu i-am intrebat pe cei de la receptie daca ma lasa sa stau direct la plaja si mi-au spus ca se poate , dar sa nu intru mult pe nisip ca sa nu "se ia jandarmii de mine" ca am intrat cu masina si rulota pe plaja ... asa ca am pus-o cam la limita unde era si putina iarba si nu am avut probleme , chiar ne-am simtit f. bine acolo ... mai erau si alte corturi pe langa noi , ne-am imprietenit cu lumea in jur.... a fost OK .

Intr-una din seri am participat la "Beach Party " e o terasa cu muzica disco la plaja... f. frumos !

Principala caracteristica a acestor campinguri aflate in linie in zona de nord a litoralului este pozitia direct la plaja , cred ca asta ne incanta cel mai mult !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
georgemarcu53
Membru forum
11
Data nasterii: 23 Apr 1953

Mesaj de georgemarcu53 »

Intradevar daca plaja este foarte aproape de locul de campare asa cum se intimpla la majoritatea campingurilor dinte Mamaia-Navodari,parca te face sa nu mai fii asa de pretentios.
Daca administratorul de la Complexul Lebada are grija ca grupurile sanitare care chiar daca sunt vechi totusi sa fie curate (pe durata celor 24 de ore ale zilei)si de curatenia prin complex,nu acelas lucru se poate spune despre furnizarea apei calde la cele patru grupuri de dus(2pentru barbati-2 pentru femei).
La grupurile de dus dinspre terase nu poate fi reglata temperatura apei deoarece nu exista decit un robinet cu care este deschis dusul iar apa vine deja reglata din centrala termica( mai tot timpul este foarte calda)iar la grupurile din partea cealalta boilerul este electric si chiar daca sunt 2 robineti/dus(cald/rece)presiunea dupa prima jumatate de ora devine foarte scazuta iar apa furnizata este aproape rece.
Chiar daca ma-ndoiesc ca se va remedia acest incovenient pe 2014,totusi inca mai sper.
Nu am avut inca timp sa trec sa achit taxa pentru inscriere.
Este o data limita pentru 2014?
O zi buna.
VW SHARAN+Hobby Prestige 520
George Marcu 0722454584 e-mail : georgemarcu53@yahoo.com
Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi; eşti înţelept dacă ştii care jumătate.
Florin_Vint
Membru forum
12
Data nasterii: 12 Ian 1980

Mesaj de Florin_Vint »

Buna seara,

Tocmai ne-am intors dintr-un sejur de 8 zile pe care l-am petrecut in acest camping.
Conditiile descrise mai sus sunt cele reale. Chiar daca furnizarea apei calde se facea dupa program strict (11.00-13.00 si 17.00-20.00) nu am avut probleme, fiind destule cabine de dus disponibile.
Liniste am avut cu exceptia unei seri cand la una din terase s-a desfasurat nunta unui tanar cuplu ( sarbatorita cu mare alai intr-o zi de joi!!!). In urma interventiei a 4-5 echipaje de politie si a unuia de jandarmi, s-a reusit micsorarea volumului lautarilor dar a rezultat cresterea volumului vocalistului.
Tensiunea retelei electrice varia de la panou la panou(intre 150-220V).
Pretul unei zile de campare pentru un echipaj format din 2 persoane este de 48 lei (15 ron/persoana, 15 ron/rulota si 3 ron masina). Dupa ce achiti primesti un sticker pe care il lipesti frumos pe parbrizul masinii si te poti plimba in voie.
Programul de acces in camping este de la ora 8.00 pana la 23.00 cu mici exceptii.
Exista multe locuri de campare cu umbra, plaja era destul de libera in plin sezon, se putea campa si pe plaja(la intrarea pe plaja).
Dupa ce descarc fotografiile voi posta cateva.
Pentru aprovizionare aveti disponibile la distante de aproximativ 2-3 km LIDL, PENNY, KAUFLAND si piata centrala din Navodari. Preturi decente si pe plaja ( bere de la 2.5 ron, hamsii 3 ron, meniuri 5 mici+1 bere=10 RON).
Multumesc pe aceasta cale colegului Ionut care mi-a furnizat informatii reale in timp util pentru a veni in acest camping.

Cu stima,
Florin
Alfa Romeo 166 2.0 TS si Adria 530 Deluxe
0745 01 33 96
www.sculetop.ro; office@sculetop.ro
Scrie răspuns