Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea frigiderului.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
As vrea sa impartasesc situatia pe care am experimentat-o, poate ii este cuiva de folos.
Stand cu rulota pe plaja, la 10 metri de apa, am constatat la un moment dat ca frigiderul nu mai functioneaza. Incercand sa il aprind, se tot stingea dupa o perioada mai lunga sau mai scurta.
Demontand cat am putut ca sa vad care este sursa problemei, in cele din urma un prieten mi-a spus ca atunci cand inchid usa la rulota se agita flacara. Atunci mi-a picat fisa ca s-ar putea sa am probleme din cauza vantului puternic din ziua respectiva. Am luat un panou de iarna si am obturat aerisirea exterioara de jos a aragazului. Dupa aceea: surpriza! Nu numai ca flacara nu se mai stingea, dar frigiderul racea mult mai bine, iar elementul de racire din frigider era inghetat chiar si in mijlocul zilei cand soarele batea direct pe elementul exterior de racire. Inainte sa obturez aerisirea, in mijlocul zilei elementul de racire din frigider se topea si era cel mult rece, in nici un caz inghetat.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Foarte interesant, probabil si configuratia (amplasarea ) frigiderului in rulota contribuie la aceasta situatie.
Eu (stiu ca nu e bine si legal) am mers cu el aprins si nu s-a stins. La mine in jului arzatorului este ca o cutie din tabla care protejeaza flacara de curentii de aer.
Si mai curios as fi, unde ai stat cu rulota, pt ca si eu plec sambata seara spre litoral si inca nu stiu unde voi campa.
Daca ai ceva recomandari si tarife ti-as fi recunoscator.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Eu merg off-camping, de asemenea mai nou merg efectiv sute de oameni la Corbu pe plaja semi-amenajata (cea cu tomberoane, toalete ecologice, salvamari, geamanduri, chirhana proasta si chioscuri de bauturi) .
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Adrian.Apreotesei scrie:Si mai curios as fi, unde ai stat cu rulota, pt ca si eu plec sambata seara spre litoral si inca nu stiu unde voi campa.
Apropo de flacara de la frigider(pentru a nu fi off-topic) tocmai am sosit de la GPM Holiday si a fost super liniste. Fara curent si cu masina afara am platit 53 RON/zi-2 persoane+rulota.
Adrian.Apreotesei scrie:Si mai curios as fi, unde ai stat cu rulota, pt ca si eu plec sambata seara spre litoral si inca nu stiu unde voi campa.
Apropo de flacara de la frigider(pentru a nu fi off-topic) tocmai am sosit de la GPM Holiday si a fost super liniste. Fara curent si cu masina afara am platit 53 RON/zi-2 persoane+rulota.
Daca flacara de la frigider nu s-a stins , pare scump 53 ron/zi si fara curent , fara masina nu este bai , pai si gaz consumat la frigider , mai bine o camera in gazda , vorba aia nu este sezon , stati sa intre copii toti in vacanta ,apoi discutam pret la gpm.
Sincer mi s-a stins si mie flacara de la frigider dar doar datorita faptului ca dl. electrician mi-a rezolvat si problema curentului pentru 15 RON/5 zile.
In rest merita banii datorita curateniei, apei calde pemanente, grupuri sanitare cat de cat igienice. Un minus pentru restaurantul "impinge tava" care nu a avut mancare decat in weekend, in rest...
Sa revenim la flacara: am avut si eu problem dar dupa o noapte de pacaneli cand la central, cand la frigider am constatat ca de fapt nu prea mai era decat apa in butelie. Dupa purjarea complete si reincarcare cu GPL s-a rezolvat problema, pot spune, de la sine.