Aici se beneficiaza de piscine pt. adulti si copii , tobogane actvatice , terase , restaurante , teren de sport ,circuit karting , lac cu posibilitate de a pescui s.a.m.d.
Alte detalii gasiti pe :
http://www.lagunaalbastra.ro/
Pt. inceput imi permit in numele celor care au participat , sa multumesc gazdelor care ne-au facilitat organizarea acestei intalniri la un pret SPECIAL , incepand de la accesul in complex pana la meniul de la cina festiva de duminica seara .
La intalnire au participat 45 de echipaje unele sosite inca de joi 20 iunie .
Chiar daca in wekend a fost destul de multa lume la strand , am vaut loc suficient si pt. camparea rulotelor sau pt. a face baie in piscina .
In cele 4 zile cat am fost prezenti s-au desfasurat diverse activitati cum ar fi :
- aqua gym ( dimineata la bazin )
- sedinta A.G. a asociatiei ( sambata )
- disco party cu DJ Bogdan Ionita care a intretnut atmosfera sambata seara pana la 3-4 dimineata :)
- cina festiva in restaurantul mare ( duminica seara ) unde am avut si orchestra ( prin amabilitatea lui Ovidiu )
Incep cu cateva foto de la aqua gym , apoi de la "disco party " sambata seara din salonul mic , dupa care aveti ceva foto din locatie , iar in final cateva instantanee surprinse la cina festiva de duminica , din restaurant .
Asteptam si de la voi cat mai multe poze , impresii , clipuri video daca aveti ....
P.S Se poate da clik pe foto pt vizualizare la dimensiune completa .