21-24 iunie , Laguna Albastra - Fagaras

Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

21-24 iunie , Laguna Albastra - Fagaras

Mesaj de Lupu Ciprian »

Intalnirea Nationala organizata de Asociatia ClubRV-RO a avut loc la Laguna Albastra intre 21 -24 iunie.
Aici se beneficiaza de piscine pt. adulti si copii , tobogane actvatice , terase , restaurante , teren de sport ,circuit karting , lac cu posibilitate de a pescui s.a.m.d.

Alte detalii gasiti pe :
http://www.lagunaalbastra.ro/

Pt. inceput imi permit in numele celor care au participat , sa multumesc gazdelor care ne-au facilitat organizarea acestei intalniri la un pret SPECIAL , incepand de la accesul in complex pana la meniul de la cina festiva de duminica seara .

La intalnire au participat 45 de echipaje unele sosite inca de joi 20 iunie .
Chiar daca in wekend a fost destul de multa lume la strand , am vaut loc suficient si pt. camparea rulotelor sau pt. a face baie in piscina .

In cele 4 zile cat am fost prezenti s-au desfasurat diverse activitati cum ar fi :
- aqua gym ( dimineata la bazin )
- sedinta A.G. a asociatiei ( sambata )
- disco party cu DJ Bogdan Ionita care a intretnut atmosfera sambata seara pana la 3-4 dimineata :)
- cina festiva in restaurantul mare ( duminica seara ) unde am avut si orchestra ( prin amabilitatea lui Ovidiu )

Incep cu cateva foto de la aqua gym , apoi de la "disco party " sambata seara din salonul mic , dupa care aveti ceva foto din locatie , iar in final cateva instantanee surprinse la cina festiva de duminica , din restaurant .

Asteptam si de la voi cat mai multe poze , impresii , clipuri video daca aveti ....

P.S Se poate da clik pe foto pt vizualizare la dimensiune completa .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Re: 21-24 iunie , Laguna Albastra - Fagaras

Mesaj de Popescu Niculae »

Felicitari ma bucur ca v-ati distrat si mai ales ca v-ati simtit bine .Am vazut pe dl presedinte in una din poze mare dansator domnule :lol:
Indiferent de nr de participanti se vede ca a fost ceva foarte reusit .Locatia este superba.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

a fost superb,merita o asemenea iesire chiar de mai multe ori pe an.multumim
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Cibotaru Emil
Membru forum
13
Oras: IASI
Data nasterii: 05 Aug 1973

Mesaj de Cibotaru Emil »

Foarte frumos ,a fost o intalnire reusita,imi pare rau ca nu am putut fi prezenti.
Cu stima ,
Emil Cibotaru
Opel Vivaro, Logan MCV + Rulota Home-Car.
tel: 0756157908 Iasi
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Popescu Niculae scrie:Felicitari ma bucur ca v-ati distrat si mai ales ca v-ati simtit bine .Am vazut pe dl presedinte in una din poze mare dansator domnule :lol:
Indiferent de nr de participanti se vede ca a fost ceva foarte reusit .Locatia este superba.
Intr-adevar Nae, nu pot sa ma abtin sa nu fiu de acord cu tine! Chiar daca este prima oara cand se intampla asta! Felicitari organizatorilor!
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Costel si dna Curelea au fost prezenti pe ringul de dans atat la cina festiva duminica la restaurant , cat si la disco party , sambata , in salonul mic si pot sa va spun ca au stat cu noi pana la "ultimul client " ! :)

avem si 2-3 miniclipuri ... :)

Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

A fost o intâlnire reusita!
Multumesc gazdelor pentru conditiile oferite si celor peste 45 echipaje participante.
Desi nu toti s-au ,,inmuiat" în piscina strandului, a avut grija şi mama natura sa ne ude suficient cu ploaia de vara de sambata seara.
Am cunoscut colegi nou forumisti in direct, i-am reîntâlnit cu drag pe cei mai vechi.
Oferta facuta , in continuare, de Laguna Albastra pentru membrii legitimati CLUBRV-RO, este pentru campare de 25 lei/zi/echipaj si pentru strand de 20 lei/zi/persoana cu mentiunea ca strandul se poate negocia functie de starea vremii sau de plecarea in ziua respectiva din locatie.
Pentru toţi cei care nu au ajuns pana acum la Laguna Albastră, le recomand să nu o rateze.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Un mini clip cu secvente vazute de mine, pe unde am reusit sa ajung si eu... (limitat fiind si de cele 15 min. oferite de youtube) Unele "activitati" le-am ratatat, printre altele fiind si multa lume in afara de cei veniti prin CLUB RV si necunoscand multi colegi personal... s-au amestecat printre ceilalti.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Later Edit: A fost foarte frumos, timpul excelent, conditii ok. Pacat ca s-a terminat asa repede; pe cand am inceput sa ne acomodam, sa ne facem noi cunostinte intre colegi, sa socializam... timpul a zburat.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pe pagina oficiala a asociatiei ClubRv-RO am postat un filmulet ( un montaj video ) ....

se poate vedea la adresa ...

https://www.facebook.com/clubrv
Scrie răspuns