Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna.
Am o intrebare si m-asi bucura daca m-ar putea ajuta careva. Sa incep cu inceputul. Am o rulota care din dotare are 2 btuelii de 12 l si 6,7 Kg . Intrebarea mea este, cat ma tine o butelie pentru consum normal frigider si aragaz. Mai precis vreau sa fac o excursie de 14 zile si asi vrea sa nu car cu mine 2 butelii daca nu este nevoie.
Multumesc.
Cu respect Dan Ciupuliga.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
Pentru frigider ajunge cam 4 spatamani dar la limita, o butelie de 12 kg. Pentru gatit, depinde cat si ce se gateste... Teoretic ar ajunge 14 zile si pentru gatit si frigider. Dar depinde cat este folosita la gatit... asta e mai greu de prevazut. O rezerva nu strica, nu e chiar asa grea o butelie de 6 kg.
Ultima oară modificat 25 Iun 2013, 20:35 de către Odenie Sergiu, modificat de 2 ori în total.