Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine ai venit printre noi. Daca doresti sa ne cunosti poti veni la intalnirea care va ave loc la "Laguna Albastra" de la Fagaras de Rusalii si iti vei face o parere despre rulote si rulotisti.
Buna ziua !
Ma numesc Gheorghiu Viorel, am 45 de ani, sunt din Braila, de profesie sofer, casatorit si am un baietel de 7 luni, posesor al unei rulote Adria 5207 PK fabricata in anul 2006, pe care o tractez cu un autoturism Peugeot 508, motor 2,0 ltr si 140 hp.
Ma bucur ca am devenit membru Club RV deoarece pe acest forum chiar am gasit foarte multe informatii interesante. Sper sa reusesc si sa particip la cat mai multe intalniri ale membrilor.
Salut :D
Ma numesc Rosu Laurentiu sunt din Braila si vreau sa achiziotionez o rulota anul acesta, am o masin Hyundai accent diesel 1.5 si 110cp,am intrat pe toate site urile posibile printre care si al dvs in ideea ca voi primi cat mai multe informatii, sper sa iasa bine.Va salut
Alex Vostinariu scrie:Buna ziua. Alex, Miha si Andreea din Arad va saluta.
Avem doi ani de cand planurile noastre de vacanta sau uneori de weekend sunt legate de rulota. Practic a evenit un membru al familiei noastre, la care ne uitam des pe geam si caruia ii ducem zilnic grija in parcarea de langa blocuri (cautam cu indarjire o alta solutie - apropo daca ne poate ajuta cineva cu o parcare contra cost in apropiere de Arad).
Locurile noastre preferate sunt Mezokovacshaza (un camping cochet conectat la un strand termal situate la circa 35 km de Arad), Balaton - camping Vadvirag, camping Moneasa.
Rulota o avem din Olanda ocazie cu care am facut si un concediu Amsterdam - Viena.
Anul asta planificam doua saptamani la Palace Venus in Iulie si tot cam doua saptamani la Balaton in August.
Cea mai tanara membra a echipajului nostru - Andreea are 8 ani, mai are cateva saptamani sa termina clasa I-a, este jucausa, prietenoasa si dornica de vacanta.
Inchei aici scurta noastra prezentare - avand speranta de a dialoga cu oameni alaturi de care impartasim pasiuni comune.
Bine ati venit in clubul nostru, va urez si eu. Ma bucur ca s-a mai adaugat un Aradean .
Poate planificam o iesire impreuna la bai in Ungaria.
Sa ne auzim cu bine. Dan.
Dan Ciupuliga
0724235372
OPEL ASTRA H, 1900 CM, 150CP +Hobby 400 10C
O rugaminte pt. toata lumea !
Va rog sa intrati in panoul utilizatorului - profil .... si sa va treceti in semnatura o adresa de mail si nr de tel la care puteti fi contactati !
Ma refer la toata lumea , nu doar la cei noi !
Este o recomandare nu o regula .... aseara cautam urgent un coleg din Bacau care m-ar putea ajuta cu ceva si doar Adrian Apreotesei avea nr. de tel la semnatura din tot judetul....
In acest fel ne "gasim " mai usor , putem comunica mai ales in situatii urgente .
Va multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
sunt Dan - din februarie, anul acesta, avem un Hobby 440 de luxe, din 1994, tractata de un Subaru Forester 2.0 benzina 2008. Cu o parte din voi m-am vazut la Cernica ( prima intalnire...); Am iesit pana acum de 4 ori, doar off ( valea valsanului, valea doftanei, baraj siriu, bolboci).Urmeaza marea( tot off).De asemenea, am facut si o pana in acest timp; am intrat direct in campul muncii ;)
Multumesc celor inscrisi pe acest forum, informatiile gasite sunt de un real folos.
salut suntem Oana si Marian momentan nu avem rulota dar suntem interesatin de achizitionarea unei rulote in viitorul apropiat suntem bucurosi ca putem face parte din club sa putem afla mai multe despre viata rulotista