Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cateva poze de ieri de la asezarea pe locul de veci... bine si asa, macar in felul asta o sa ne bucuram de ea 2-3 luni pe an. Cel putin copiii care isi petrec acolo vacantele sunt foarte incantati.
Sfatul meu ar fi Tavi sa o suspenzi la o distanta putin mai mare de la pamant pentru ca iarna sa nu se troienesca zapada pe linga ia si sa o viscoleasca pe dedesupt. Vorbesc din proprie experienta cu "noua mea rulota fixa", de fapt o cutie izoterma de camion pe care am suspendat-o(ce-i drept cam exagerat de sus, undeva la 80 cm), dar care de 2 ani de zile nu sta zapada pe linga ea. http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... ulota+fixa
Sa va bucureti de ea, chiar daca nu o sa mai mearga prea mult(oricum o sa o poti muta pe platforma oriunde vei vrea)! Fixa o sa reziste oricum mult mai mult timp, adica vreau sa spun ca nu va mai fii chinuita la zdruncinaturile gropilor minunate din drumurile noastre!
Sa auzim numai de bine!
PS: daca ai vei face cu timpul si un acoperis din policarbonat, undeva la 20-30 cm deasupra nu vei mai avea nici asa cald in ea vara si nici nu va mai appasa greutatea zapezii iarna! Si daca ai vei mai pune si un ventilator in podea care sa traga aerul mai racoros de sub ea vei vedea ce bine este!
Sper sa nu ma prinda iarna cu ea descoperita... am de gand sa-i fac acoperis intr-o apa cu veranda gen foisor de lemn mai mare cu cel putin 1,5 m in spate si pe laterale, iar in fata cat imi permite locul, si voi elimina astfel si problema zapezii, are deja sub ea o prelata de camion rezistenta la inghet pusa in doua, vreau sa-i dau rotile jos si sa o suspend pe butuci, iar in fata ii voi face tot din lemn o podea inalta pana la nivelul usii.