NAVODARI-POPAS 'LEBADA'-CAMPING LA MAREA NEAGRA

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: NAVODARI-POPAS 'LEBADA'-CAMPING LA MAREA NEAGRA

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cazare la casuta fara toaleta proprie , casuta de lemn 33 ron / pers. - sincer confortul e cam de 1 stea , si aia cazatoare .... :)
Rulota , masina , 2 pers 35 ron ( optional 10 ron ) curent 220v.
Te lasa sa campezi si la plaja nu doar in perimetrul destinat rulotelor care e un careu de 1000mp neingradit in spatele unor terase ( restaurante ) .
Cei cu corturile se pun peste tot , unde vor , inclusiv la plaja .
Noi ne-am simtit f bine in acest camping anul trecut care are si magazine , inclusiv unul alimentar .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Petrut Dobre
Membru forum
17
Data nasterii: 12 Aug 1974

Mesaj de Petrut Dobre »

Multumim de informatii!... ne dorim sa ajungem sambata 28.07 de dimineata acolo. Vacanta placuta tuturor!
Mercedes Sprinter-Autorulota

Petrut Dobre
0722 225 686
Bucuresti
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Incepand cu h 7 dimineata gasiti pe cineva la receptie... doamna de acolo a fost f draguta duminica la predarea camerei a acceptat ca acest lucru sa se faca la h 17 nu la h 12 ;) a stat sora mea la casuta ...
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Prin iulie, mai exact 15-26, campeaza cineva la Lebada? Dintre cei care au fost anul trecut, ma intereseaza cam care e "ambianta" in aceasta locatie. E galagie? E curat? Gasesc locuri fara rezervare? D-astea...
Mersi anticipat pentru raspunsuri!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Noi mergem la Venus in iulie si august .
In situatia in care mergeti la Lebada , pozitionati-va cat mai departe de zona de terase care sunt deschise pana seara tarziu si din pacate la unele se canta live manele .... inclusiv cu dedicatii... deci nu va recomand .
Noi ne-am campat tocmai la plaja unde nu am avut probleme cu toate ca se auzea muzica house de la o petrecere la un cort imens pe plaja , dar cel putin era muzica " house" club...
Campingul nu are dotari asa cum ar trebui sa aiba , toaletele sunt la fel ca atunci cand eram in clasa a IV-a si am fost acolo in tabara si faianta e aceeasi sau bateriile de la "chiveta " :)
Partea buna a acestui camping este ca se poate campa la plaja si la pret este la jumatate fata de Camping S si Holiday GPM acestea batand cam la 100 ron din pacate pe zi ... , dar nu intotdeauna pretul mic este cel mai important.
Repet campingul este unul fara pretentii , dar este mare si va gasiti loc unde sa va campati .... pe ici pe colo mai sunt si copaci dar nu unde este parcela de campare rulote.... acolo nu , si oricum va aflati in apropierea teraselor de care scriam mai sus .... din pacate .
Tragand linie va recomand sa lasati rulota afara la parcare si sa intrati ca studiati bine problema , apoi decideti daca ramaneti sau nu . Noi asa am procedat , dupa care le-am spus celor de la receptie ca nu-mi convine decat pe plaja unde fara conectare la curent am beneficiat de un pret bun .
Vineri si sambata intr-adevar a fost un maraton house in acea perioada, dar in celelalte zile a fost liniste .
Personalul este amabil .
Grupul sanitar este igienizat periodic , chiar daca nu este modernizat ... si nu s-au inverstit bani ...
Sunt magazine in incinta campingului .
Exsista si diverse atractii pt copii .
Pe mail va pot da un set de poze facute in perioada petrecuta acolo ...
Oricum in afara de Lebada aveti in linie in afara de S si Holiday si Hanu' Piratilor , dar tot asa ... fara pretentii .... de aceea cred ca unii prefera off camping , la fel si noi care am stat si in camping , dar si la Costinesti off camping , dar din pacate fara umbra .
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Alin Mihaila scrie:Prin iulie, mai exact 15-26, campeaza cineva la Lebada? Dintre cei care au fost anul trecut, ma intereseaza cam care e "ambianta" in aceasta locatie. E galagie? E curat? Gasesc locuri fara rezervare? D-astea...
Mersi anticipat pentru raspunsuri!
Mai bine off la Vama Veche sau la Corbu , Vadu....sau la Hanul Piratilor. Nu cred ca exista vre-un interes din partea cuiva pt dezvoltarea acestui complex . Mai bine ma duc la S si stau ca ...omu ...100 ron / zi adica 23 euro pe zi . Este chiar asa o suma imensa pt faptul ca merg in concediu ? La Zodiac este 120 ron cu acces la piscina iar campingul este de 4 stele sa zic ...toalete curate , liniste, umbra, internet moca ...cautati conditii similare in Grecia si vedeti la ce pret gasiti .
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Mesaj de Alin Mihaila »

Ma gandesc sa stau 5-6 zile in Navodari si 5-6 zile la Venus... Sa vedem (a zis orbu'). Astept pozele, chiar sunt curios! Mersi inca o data!
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Prezentarea si informatiile despre Navodari Lebada Popas & Camping au alunecat catre off topic , comparatii , tarife campare off in alte zone ....
Am creat in acest sens un alt subiect ( topic ) in care am mutat aceste discutii si unde se poate continua .
viewtopic.php?f=122&t=6758&p=88934#p88934

Va multumesc pt intelegere !
Petrut Dobre
Membru forum
17
Data nasterii: 12 Aug 1974

Mesaj de Petrut Dobre »

Aici la Lebada au deschis de doua zile. Toate sunt neschimbate. "Zona de rulote" e inca neamenajata. Noi am campat in zona de casute findca e mai umbra. Administratorii au fost amabili si ne -au taxat doar doua persoane plus curent . 12 lei/pers si 15 lei curent. Copilul nu l-au pus la socoteala.
Mercedes Sprinter-Autorulota

Petrut Dobre
0722 225 686
Bucuresti
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Ați avea amabilitatea si posibilitatea tehnica sa postati câteva fotografii?
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Au si pagina de web cu tarife si fotografii.

http://www.campinglebada-navodari.ro/

CAMPARE CAMPING LEBADA (2013)

CORT: 11 LEI/ZI/PERSOANA
RULOTA: 12 LEI/ZI/PERSOANA
RACORDARE CURENT; 15 LEI/ZI/RULOTA

Taxa de parcare : 10 lei/zi/masina

* Pentru rezervare trebuie achitat un avans de minim 30 % din valoarea sejurului.
* Avansul nu mai poate fii restituit decat in conditii de forta majora.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Tocmai ce m-am intors de la Popas Lebada..Ce pot sa spun..Pt mine a fost super ok,umbra peste tot,50 m pana la plaja,tocmai ce se faceau amenajarile pt noul sezon,se tundea iarba,se facea curat,Ce a ce e misto e ca campezi unde si cum vrei,se poate si pe plaja ,pt cei care doresc sa faca un dus si sa foloseasca toaleta cu wc-uri turcesti pt nevoi si nu pt baut cafeaua si citit ziarul e super ok..Apa calda ,dusuri si bai de pe vremurile comuniste dar dezinfectate si spalate zilnic,pt cine vrea liniste,umbra .si marea aproape Recomand cu INCREDERE..Am platit 12 lei de persoana ,si 15 lei curentul pe zi..Nu s-a perceput nici o taxa suplimentara pt masina..Postez cateva poze cu campingul, si pt Nepretentiosi care vor sa auda marea aproape,sa faca un gratar si un dus caldut ,la un pret pe zi mai mult decat rezonabil e tot ce-a ce trebuie aici :D
Imagine Imagine Imagine ImagineImagineImagineImagineImagineImagine
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Scrie răspuns