Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Inainte de a campa , normal e sa lasi rulota pe alee pt a studia zona , astfel nefiind nevoie sa intorci.
Da, dar aleea de la intrare se bifurca si nu voiam sa o las la poarta, sa caut in stanga sau in dreapta... sa-i blochez pe altii; ca se pare ca va veni lume...
astazi am marcat toata zona cu lacurile adica de la coltul terenului de fotbal toata partea din dreapta este rezervata pentru noi este loc suficient daca avem buna vointa sa ne asezam cat se poate de strins.
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Fiind Intilnirea Nationala, eu cred ca lista ramine poate deschisa cu conditia "fara pretentii", asta da. Asa ca venim si noi vineri pe seara si vom sta unde se va putea fara nici o suparare.
Deja am inteles ca sint veniti destui rulotisti si din afara Clubului, ori asta nu-i o problema pt. ca la aceasta intilnire pot participa toti rulotistii indiferent apartenenta, sau alte criterii :)
Deci, sa ne regasim sanatosi si voiosi, asta conteaza. Pe miine !