Am trecut acest text la reclamatii pt ca esti nemultumit ... sau ai fost de vechea conducere ...Popescu Niculae scrie:Ciprian lupti foarte mult sa impaci niste situatii unele chiar foarte grave . Cam ce calitate de om sa ai cind trebuie sa te vezi fata in fata cu persoane care te-au batjocorit si ti-au terfelit demnitatea ta de om fara ca macar sa ai dreptul la replica . Cum oare sa dau ochii cu aceia care mi-au luat banii pe cotizatie si m-au banat definitiv fara sa imi dea nici cel mai mic drept , fara ca macar sa imi restituie acea cotizatie . Atita timp cit nu am avut nici cel mai mic drept in acest club cum am putut eu sa achit cotizatie si pentru ce? Cum sa dau ochii cu acesti oameni fara ca macar sa ma descarc in vre-un fel ???
Tot eu voi da un exemplu acelor persoane lipsite de cel mai mic caracter , NU VOI PARTICIPA la intilnirea de la Venus , sa simta si sa vada ca se poate si fara ca ei sa fie implicati si sa mai vada cit s-au daruit niste oameni pe care unii iau ridiculizat ca acesta intilnire sa iasa perfect.
OK .. sa clarificam ..punctul de vedere expus mai jos este exclusiv al meu asa ca moderator de forum care incearca sa tina acest forum intr-o atmosfera amicala.
AI FOST BANAT CA MEMBRU FORUM , NU CA MEMBRU ASOCIAT in 2011.
AI FOST LA ACEA VREME EXCLUS DIN FORUM NU DIN ASOCIATIE...
Cotizatia ti-a luat-o asociatia nu 2-3 oameni pe care esti suparat....
Vrei sa te descarci? Te rog nu o face pe forum , nu mai e cazul ...
Cd-ul acum e altul cu noi nu ai nimic .... nici forumului nu ai de ce sa-i faci rau , el nu are nici o vina ... ca sa il bombaredezi cu off topic ....
NU s-a returnat cotizatia pt ca poate ai beneficiat de card sau anumite reduceri....
Ai facut atunci o cerere scrisa oficiala catre asociatie pt returnarea cotizatiei ca sa primesti un raspuns oficial ?
Banarile , avertismentele ti le-au dat la regulamentul forumului , nu ma apuc de comentat moderarea eu acum , dar in multe cazuri sari calu' intr-o postare ai spus ca ai vrea ca unii sa faca infarct sau ceva de acest gen ....
Debanarea ta s-a facut pt ca au fost membrii CD de acord ca ai fost permanent banat "politic" si a fost suficienta perioada respectiva , dar regulamentul forumului trebuie sa il respectam .
NU jignim acum aici pt ca inca avem ura pe vechiul CD. e inutil .
In topicul de activitati 1 mai si in alte topicuri inca mai cauti in postarile tale sa-i atingi pe membrii fostului CD pe care se vede ca ai dusmanie mare de tot...
Eu nu am dreptul sa evaluez cine are dreptate dar am dreptul sa-i avertizez sau banez pe care care tot arunca sageti ....
Nici Sandu Matei nici tu , nu v-ati cenzurat deloc , in topicul de activitati copii, iar acesta a ajuns sa fie scufundat ca o barca in mare.... de vina eu sunt PT CA NU V-AM DAT AVERTISMENT LA AMANDOI ! greseala mea... recunosc... de ce fac aceste greseli , pt ca doresc sa fie mai prietenoasa moderarea , dar uite unde se ajunge !
Matei Sandu loveste in conducere si scrie ca nu mai vrea sa plateasca de acum cotizatia - apoi te face " obosit" .... TOTUL E OFF TOPIC .
TU LOVESTI in cei ce faceau tombola acu' 2 ani gasind un prilej de a mai ataca odata.... OFF TOPIC
Alt exemplu : Dan Iliescu ne ajuta neconditionat chiar daca nu e in relatii de prietenie stranse cu actualul CD , o face pt rulotism si pt binele nostru..... e un exemplu care zice multe dar fara cuvinte.... ci CU FAPTE .....
Noi vrem sa mergem la mare de 1 mai si avem un topic in care expresii de genul " acei oameni care m-au batjocorit"
sau
" de ce oare am platit eu cotizatie " nu-si au locul pt ca noi ne intalnim sau scriem pe forum despre 1 mai ca sa vedem ce facem pe viitor nu ca sa analizam sau sa readucem in actualitate vechi conflicte ....
Daca nu vii , si nu organizezi nimic la 1 mai asa cum credeam te rog sa nu mai scrii deloc acolo pt ca nu e cazul ..... oricum ideea de 1 mai a plecat si s-a realizat cu ajutorul tau ... care ai contribuit ca sa reluam relatia cu CAMPINGUL VENUS de fapt cu dl Laurentiu .....
.... acum daca strici acel topic prin diverse atacuri.. oamenii se descurajeaza, vor crede ca trebuie sa se fereasca de anumiti oameni , te rog sa intelegi ti-o spun prieteneste , crede-ma nu tin cu nimeni nu sunt avocatul nimanui aici , doar vreau liniste pe acest forum si voie buna .....
Incepusem bine acum 2 luni , acum ce facem ne " sucim " ne -a apucat iar supararea ???
Te rog ca pe viitor sa te gandesti bine inainte de a scrie ceva gresit care incepe cu " darrrrrrrrrrrrrrrr " ! si care ataca persoane....
P.S. Ma gandesc sa fac un sondaj de opinie global in forum in care cer opinia sa sterg sau nu , TOT absolut TOT ce nu are legatura cu rulotismul in acest forum.... zeci de topicuri .....
Oare cat % o fi rulotism si cat "discutii " .
Multumesc de intelegere si sa stii ca ne putem vedea la pescuit sau undeva si numai 2-3 echipaje pe care nu esti suparat... poti face un topic/ intalnire , eu de exemplu vin oriunde! :)
Daca nu sunt bun moderator sau crezi ca gandesc gresit nu ma supar , ai posibilitatea de a scrie o replica.. .. asa e democratic....
o seara buna!