Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Salutare,
Venim si noi...dar cred ca de vineri dimineata...oare mai prindem un loc pe iarba cu rulota si la umbra ? nu de alta dar cea mica are numai 1 an si 10 luni si daca sta rulota in soare nu poate dormii ziua...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
ANUNT ! Pentru rulotistii CLUBRV care ajung azi si maine la Laguna Albastra:
De comun acord cu Domnul Ovidiu s-a stabilit ca rulotistii ajunsi la intrarea in Complex sa se inregistreze la poarta cu nr. masinii, numarul de persoane (adulti, copii) si sa comunice perioada de sedere in incinta complexului.
Contravaloarea camparii si a accesului la piscina NU se va achita la intrarea in Complex !!!
Aceasta va fi achitata reprezentantului desemnat al Asociatiei, ulterior camparii.
DECI, ANUNTATI LA POARTA CA PARTICIPATI LA INTALNIREA CLUBRV SI INREGISTRATI-VA CU DATELE COMUNICATE MAI SUS !
P.S. Domnul Ovidiu mi-a comunicat ca au sosit deja in locatie atat rulotisti care participa la intalnirea ClubRv, cat si rulotisti care nu au legatura cu clubul.
Celor din afara clubului li s-a perceput plata (tarif normal) la poarta, la intrare.
Am inteles ca se va marca o zona? Daca da, unde anume, ca sa nu ma invart cu rulota pe acolo cautand zona, as vrea sa ma duc la fix; spatiul nu prea permite intoarceri. Anul trecut am stat langa gard, in dreptul lacului. Acum va fi tot pe acolo zona?
P.S. Trebuie sa anunt si patrupedul?
Se estimeaza ca in complex, in acest weekend, vor fi campate cca. 60-70 de RV-uri (participanti la intalnirea noastra, alti rulotisti fara afiliere la club si straini).
Fac apel la cei ce urmeaza sa campeze, sa faca acest lucru tinand cont ca vor fi si colegi care vor sosi mai tarziu in locatie.
Deci, sa exploatam cat mai judicios zona de campare.
@Odenie Sergiu
In cursul zilei de azi Vasi Manea merge sa delimiteze locul de campare Clubrv.
Dupa ce va finaliza aceasta operatiune, vom afla mai multe.
Pana pe la ora 17 mai am acces la internet, dupa care plec la rulota. Daca se posteaza pana atunci, bine; daca nu, poate sun de pe drum maine pe cineva sa aflu detalii.
Cum am o veste de la Vasi, o voi pune pe forum. Daca pierzi accesul la net, poti sa ma suni pe mine (0722.216.683) sau pe Ciprian (0722.227.048)
Se estimeaza ca in complex, in acest weekend, vor fi campate cca. 60-70 de RV-uri (participanti la intalnirea noastra, alti rulotisti fara afiliere la club si straini).
Fac apel la cei ce urmeaza sa campeze, sa faca acest lucru tinand cont ca vor fi si colegi care vor sosi mai tarziu in locatie.
Deci, SA EXPLOATAM CAT MAI JUDICIOS ZONA DE CAMPARE !
Inainte de a campa , normal e sa lasi rulota pe alee pt a studia zona , astfel nefiind nevoie sa intorci.
Pt . a se evita aglomeratia lista din acest moment se inchide.
Recomand celor care nu sunt in lista sa vina doar daca sunt dispusi sa campeze oriunde va ramane loc si fara sa se supere .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Avand in vedere ca vremea preconizata pentru acest weekend la Laguna va fi propice scaldatului, in mod sigur in cursul zilelor de sambata si duminica in Complex va fi o mare afluenta de persoane din zona Fagaras si nu numai. Va rog, sa aveti in vedere securitatea bunurilor dumneavoastra din masinile si RV-urile campate in interiorul Complexului.