bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Octavia este o masina net superioara Duster-ului. O singura sugestie: verificati masa proprie la Duster si apoi la Octavia. O sa vedeti ca Duster-ul este o conserva.
Singurul avantaj Duster este ca are 4x4.
Ca si fan iesiri in natura, pescuit, rulotit etc. pot marturisi ca au fost rare ocaziile in care as fi avut nevoie de 4x4.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Sunt posesor de octavie e adevarat mai puternica decat cea pe care o vreti dvs, am testat duster pt tatal meu si dpdv al comfortului si stabilitatii nici nu se compara dusterul este inferior, am decis sa mai punem niste bani si am ajuns la ix35 in loc de duster. Si noi mergen destul de mult la pesciut si ski iar acolo unde octavia nu a facut fata i-am pus lanturi chiar si pe noroi si a trecut cu brio. Am testat 4x4 in multe situatii si daca nu aveti cauciucuri dedicate puteti sa blocati de pomana toate diferentialele ca si la 4x4 tot la lanturi ajungeti
Cu deosebit respect pentru colegii care au postat mai sus,dar dupa parerea mea, comparati gresit,Dusterul este considerat SUV si trebuie comparat cu un SUV din aceiasi gama iar Octavia turism.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
cate pareri...... :oops: eu fac o propunere: mergi si fa un drive test cu ambele, dupa care sa te gandesti f bine ce vrei sa faci cu masina pe care o achizitionezi.si vezi ca gasasti forumuri despre ambele .daca stii sa citesti ce e corect (ca f multi bat campii si pe aceste forumuri ) cred ca vei lua decizia cea mai buna pentru tine.succes!
momentan am o skoda octavia II 1.4 tsi, 122cp si 200nm. e cam la fel cu cea de 1.6 diesel la performante mai putin consumul. maine o sa fac un test drive pe duster si o sa trag o concluzie. conduc skoda asta de 3 ani dar nu mi se pare ca e facuta pentru tara noastra. am probleme cand intru pe drumuri de pamant si la parcarea langa borduri. mi se pare prea joasa.
RollandBilti scrie:momentan am o skoda octavia II 1.4 tsi, 122cp si 200nm. e cam la fel cu cea de 1.6 diesel la performante mai putin consumul. maine o sa fac un test drive pe duster si o sa trag o concluzie. conduc skoda asta de 3 ani dar nu mi se pare ca e facuta pentru tara noastra. am probleme cand intru pe drumuri de pamant si la parcarea langa borduri. mi se pare prea joasa.
Cu jenti de 16" si pachet de drumuri grele crede-ma ca nu am avut probleme, incearca un 407 si sa vezi acolo distractie cu drumurile de pamant si bordurile.
Singurul avantaj pe care il are Duster-ul la tras rulota ar fi ca este mai inalt si poate tot ansamblul este mai aerodinamic, dar cum nu cred ca trage in fiecare zi rulota cred ca este mai important confortul si stabilitatea.