topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu in acest moment mi-am format o impresie destul de neplacuta despre camping-ul Venus, imi pare rau sa spun asta, mai ales ca m-am simtit foarte bine in camping.
In primul rand sunt dezamagit de faptul ca intelegerea stabilita inaintea intalnirii de 1 Mai nu a fost respectata: preturile nu conteaza, ideea in sine conteaza. D-l Laurentiu facea camping si anul trecut, si acum doi ani, si tot asa consumau rulotele curent! Nu cred ca a avut nevoie de intalnirea de 1 Mai sa descopere acest fapt, ceea ce inseamna ca pur si simplu s-a razgandit. De ce? Sincer sa fiu nu ma intereseaza. Noi clubul am tinut jumatatea noastra de intelegere.
A doua probleme este toata povestea asta cu consumul de curent, cu plitele electrice, aerele conditionate si altele. Eu am o rulota dotata, am aproape tot ce-mi doresc inclusiv aer conditionat. Corect mi s-ar parea sa platesc exact cat consum (adica curent contorizat), sau sa platesc un supliment de tarif pe motiv ca am AC. Ambele solutii mi se par echitabile. In schimb nu mi se pare in regula sa ma simt supravegheat, sa ma gandesc ca cineva se uita la mine in farfurie si in terasa, nu cumva sa fi bagat o friteuza in priza. Esenta problemei: povestea asta ma face sa cred ca cei cu rulotele mai bine dotate nu sunt bine veniti acolo! Pai daca nu sunt bine venit, atunci nu ma duc.
Ma gandesc ca problema cu friteuza se rezolva odata cu instalarea contoarelor individuale. Problema cu "increderea" este mai greu de rezolvat.
Parerea mea este ca nu prea convine nici unui patron de camping sa puna contoare. Cat poti sa consuni? Ca doar nu mergi cu aparatul de sudura dupa tine. Cand iti ia 10 lei/zi pentru conectare la curent, inseamna 300 lei/luna. Acasa platesti 300 lei/luna? Eu unul nu. Si la rulota n-am masina de spalat, pompele de la centrala termica, 6 becuri de 100W, letcon, statie radio (ma rog, aia s-ar putea sa o am, dar nu spuneti la nimeni), n televizoare, n+1 calculatoare, etc. Pe de alta parte, nu prea poate sa-ti factureze energia electrica la alt pret decat cel oficial, ca legea e putin impotriva.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Silviu Ghete scrie:Parerea mea este ca nu prea convine nici unui patron de camping sa puna contoare. Cat poti sa consuni?
Un contor monofazat de genul rigleta, de marimea unei sigurante automate moderne costa 140ron la Dedemann. Eu am sa montez unul in rulota, macar sa stiu cat am consumat si cat platesc. Cu siguranta ca nu voi consuma cat platesc.
Pentru 10 zile la Venus de 1 mai am platit 50ron in conditiile in care acasa, de regula, pe o luna, platesc 100ron :idea:
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Anul trecut, am fost in Camping Turist din Mamaia. Acolo au contoare si pentru 7 nopti si 8 zile am platit current 22 lei. Tariful este de 2 lei / kw, deci in concluzie am consumat 11 kw. De mentionat faptul ca am avut si un frigider suplimentar.
Nu e corect ce se intampla. Ajungem sa ne suspectam intre noi, sa ne acuzam ca avem rulote dotate cu consumatori mari de energie electrica pentru ca un patron de camping nu-si instaleaza contoare. Nu e normal. Fiecare dintre noi doreste sa aiba un RV cat mai dotat. Nimeni nu doreste sa aiba mari consumatori la rulota, aproape toti ne-am trecut iluminatul pe leduri, ne-am montat panouri solare, etc.etc.
Am stat in Austria intr-un camping si dupa 3 zile de campare, am platit vreo 2 euro si cativa firfirei pentru consumul de curent inregistrat de contor.
Vorba colegilor, acasa unde avem de toate, tot felul de consumatori si nu platim mai mult de 4-5 lei pe zi curentul.
Eu chiar imi doresc sa-si monteze omul contoare, sa vada dupa aceea cum ii scad incasarile aferente consumultui de energie electrica. Pausalul pe care il practica azi, per total/per medie, e mult peste consumul real pe care-l are de platit la randul sau.
Dar sigur, poate nu-i bine sa-i facem noi astfel de calcule, insa acuzele aduse prin intermediul unor colegi ne fac sa despicam firul in patru.
Important, in fapt, este ca respectivul nu-si respecta promisiunea facuta, ba mai mult, am auzit ca a ridicat si tonul la Ciprian in public, punandu-l pe acesta intr-o situatie neplacuta in fata colegilor.
Acest gest mitocanesc facut fata de un om care ti-a umplut campingul intr-o perioada in care paianjenii erau singurii tai locatari, trebuie taxat fara echivoc.
Regret ca pe parcursul intalnirii de 1 Mai, am apelat la produsele desfacute la barul campingului si imi cer scuze celor pe care i-am sfatuit sa faca acelasi lucru. Am zis, hai sa-i facem omului vanzare.
Eu nu am sa mai calc pragul acelui camping, in nici un fel de calitate, nici macar in aceea de a-mi vizita niste colegi campati acolo.
Nu am fost, nu am participat: romanul nu gandeste pozitiv ci el spune "dai sa mearga ca tot e platit". Sunt convins ca s-a incalzit apa la boiler si daca nu era nevoie, functionau calorifere cu geamuri deschise, etc. Am vazut rulote campate off cazuri rare in care erau aprinse doua becuri iar cele on "pom de craciun", asa suntem noi romani, mereu comentam, mereu nemultumiti si niciodata nu facem nimic. Cum bine intreba un coleg mai sus "noi ce oferim?", poate raspunsul ar fi trebuit a fi la tarif preferential un comportament exemplar (ma refer strict la problema consumului de curent). PS in alta ordine de idei problema consumului de curent este strict a campingului, ai contoare ai rezolvat problema, nu ai contoare atunci esti "mos craciun" mai ales cand oamenii stiu ca nu o sa fie control asupra consumului. Astept sa dati cu piatra.
In toate campingurile din WEU, curentul se contorizeaza, se plateste functie de amperi ( 3-6-10) si pe nimeni nu intereseaza ca vii cu aparatul de sudura. E jenant ca se ajunge la asemenea discutii si in viitor trebuie sa se negocieze pretul pe echipaj (care tot in WEU, inseamna rulota sau camper +2 adulti), astea sunt reguli si nu le inventam noi acum (adica echipaj inseamna eu, nevasta si un copil de x ani si eventual soacra). Ar trebui in momentul negocierii lamurita si problema curentului ca sa nu mai fie discutii, dar nici rulotistii sa nu fie restrictionati, e problema mea cu ce vin acolo; in cazul de fata @Cosmin Prund are dreptate cand spune ca asta nu era in "bisnis" de ieri, de azi... Reclama facuta de voi prin participarea acolo si reclama galagiosilor ( moamaaaa, sa vedeti ce bine o sa fie, veniti gramada si o sa gasiti femei late si masini goale, se stie de cine vorbesc), i-au adus si vor aduce beneficii. Eu nu sunt memebru cotizant dar ma doare cand vad ca va milogiti la el. Tipic romanesc: mi-am facut treaba si pe urma ne descurcam.
Ati ajuns sa va certati intre voi, in loc sa-l bagati in "masa" pe boul ala.
P.S. Eu daca as fi presedinte, as zice "stop si de la capat", mai facem una la anul, poate cine stie, dar o sa venim 100 de rulote :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
buna ziua. mai oameni buni, o mie de vorbe goale fac exact 0 si taiat in patru,va certati degeaba,problema cu palas -venus este ca o familie cand nu se mai poate se cheama DIVORT asa si aici divortati de acel camping nu ii mai faceti atata reclama.cautam un camping pe viitor pe litoral care sa satisfaca dorintele aproape ale tuturor si din acest mariaj sa castige toata lumea.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Cred ca e inutil sa mai continuam un subiect care deja se pare ca este ca si inchis .
Mai mult decat atat , astazi am observat si eu ca aseara au aparut si banari , conflicte etc ... intr-un timp record !
Ajungem sa ne certam intre noi pt altii ...
Acest topic din pacate ia sfarsit aici ... raman cu un gust amar pt. ca mi-am pus sufletul pe tava ca sa iasa bine ... intalnirea 1 mai + Paste a fost o reusita , dar intelegerea a cazut pt. ca cei de la camping nu si-au respectat cuvantul ... data viitoare-i pun sa semneze inainte , dar nu pe ei ... probabil gasim alt partener !
Cu aceasta ocazie va anunt ca atat noi cat si celelalte familii cu rulote care erau in plan , nu vom mai fi prezenti intre 1- 10 iulie la Venus asa cum am planuit si schimbam ruta pe traseu 28- 30 iunie off camping jud. BV , 1-4 sau 1-5 iulie Laguna Albastra , dupa care iar off camping 5-7 iulie.... sau Camperland Comanesti ( Darmanesti ) unde se poate sta pe 35 ron /zi + curent 10 ron cine solicita .
La Camperland Darmanesti avem piscina mica in interiorul campinului , plus alta piscina vis-a -vis de camping , bazin mare cu intrarea 10 ron , adica la Ponton Club .
Va reamintesc ca aici la Camperland se beneficiaza de tarif f. bun TOT ANUL pt. membrii CLUBRV-RO !... va mai da si o tuica Nicu sau un vin in momentul sosirii.... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com