Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Intrucat stiu ce probleme pot aparea cu chederele gri la rulotele Beyerland (vechea nostra rulota avea o astfel de problema) si cum noua noastra achizitie are in dotare la geamurile mobile astfel de chedere (inca in stare foarte buna) in ultima saptamana am tot cautat pe net diferite solutii de tratare (prelungire a vietii) a chederelor. Am gasit in cele din urma un spray cu silicon la un magazin online cu sediul depozitelor in Brasov si din discutia cu personalul magazinului am inteles ca momentan nu mai exista nici la distribuitor in stoc, fapt care ma convins sa imi continuu cautarile. In cele din urma schimband criteriile de cautare am gasit un „tratament pentru chedere” de productie germana care era destul de tare laudat de cei care il cumparasera. Spre surprinderea mea magazinul online avea sediul si depozitele chiar in Craiova. Astfel ca am achizitionat produsul, l-am folosit si pare ok. Acum sa vad cum se va comporta pe termen lung si sper sa fie asa cum il lauda lumea. Cum nu stiu daca pot sa scriu aici numele produsului si siteul magazinului, pentru ca nu vreau sa se considere ca fac reclama (in afara de coincidenta orasului de resedinta, nu am nicio legatura cu posesorul magazinului - astazi l-am cunoscut prima data cand am cumparat produsul descris) ii rog pe cei interesati sa ma contacteze prin mesaj privat si am sa le dau toate datele necesare. Daca moderatorii considera ca se pot trece respectivele date fiind de interes general, am sa revin cu aceste in mod public in cadrul topicului. Va doresc o zi buna tuturor.
Liviu Teica scrie:Intrucat stiu ce probleme pot aparea cu chederele gri la rulotele Beyerland (vechea nostra rulota avea o astfel de problema) si cum noua noastra achizitie are in dotare la geamurile mobile astfel de chedere (inca in stare foarte buna) in ultima saptamana am tot cautat pe net diferite solutii de tratare (prelungire a vietii) a chederelor. Am gasit in cele din urma un spray cu silicon la un magazin online cu sediul depozitelor in Brasov si din discutia cu personalul magazinului am inteles ca momentan nu mai exista nici la distribuitor in stoc, fapt care ma convins sa imi continuu cautarile. In cele din urma schimband criteriile de cautare am gasit un „tratament pentru chedere” de productie germana care era destul de tare laudat de cei care il cumparasera. Spre surprinderea mea magazinul online avea sediul si depozitele chiar in Craiova. Astfel ca am achizitionat produsul, l-am folosit si pare ok. Acum sa vad cum se va comporta pe termen lung si sper sa fie asa cum il lauda lumea. Cum nu stiu daca pot sa scriu aici numele produsului si siteul magazinului, pentru ca nu vreau sa se considere ca fac reclama (in afara de coincidenta orasului de resedinta, nu am nicio legatura cu posesorul magazinului - astazi l-am cunoscut prima data cand am cumparat produsul descris) ii rog pe cei interesati sa ma contacteze prin mesaj privat si am sa le dau toate datele necesare. Daca moderatorii considera ca se pot trece respectivele date fiind de interes general, am sa revin cu aceste in mod public in cadrul topicului. Va doresc o zi buna tuturor.
rulota BEYERLAND 390 auto OPEL ZAFIRA 2000cm 150 cp RABOJ CORNEL