Camping Palace- Venus, jud. Constanta

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Luca Adrian
Membru forum
18
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Re: Camping Palace- Venus, jud. Constanta

Mesaj de Luca Adrian »

Vin cu o completare la propunerile colegului Adrian.Apreotesei:
- cei identificati cu aer conditionat, boiler electric, LCD sau cafetiera electrica sa piarda dreptul de a detine rulota, acestea sa le fie confiscate, sa li se smulga unghiile iar ei sa fie manjiti cu smoala si dati prin pene.
Glumesc, dar cred ca simtul ridicolului nu este foarte echilibrat la toata lumea, de aceea apar astfel de postari hilare.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

VA CONTRAZICETI IN AFIRMATII!!!!

Imi cereti sa dovedesc afirmatiile mele anterioare,ca discretia mea pe acest subiect nu face bine,apoi in incheierea postarii D-vtra imi spuneti ca un ,,cititor si scriitor al forumului,,nu are voie sa vb despre membri si asociatie.Pai EU domnule presedinte,un nemembru(fost membru al asociatiei,dar condusa de Gigi Catalin,pt ca atunci eram reprezentat onest)poate ca am facut mai multe pt acest CLUB ca IMAGINE si PROMOVARE intre rulotisti si patroni de campinguri decat dumneavoastra.Un Presedinte de Asociatie,nu face o adunare cu oameni noi sau vechi si dupa 2 zile abandoneaza adunarea fara isi ia ramas bun.Cati din cei nou veniti la Venus ati bagat in seama?????(app de ,,simpozion,,)Cati din cei nou veniti au mai intrat pe forum sau vor mai veni(a se vedea lista de la Laguna).Si asta din cauza Dumneavoastra,ca nu i-ati respectat printrun salut pe noii veniti.Asa s-a intamplat si cu mine care cateva luni m-ati ignorat,chiar daca telefonic vb si puneam un teren GRATIS in folosul membrilor pe care ii reprezentati.
Ma puteti exclude sau bana,nu-i bai,dar va aparea un altul care va spune aceleasi nemultumiri.
DAR,pt a imi cere mie,ce trebuia dumneavoastra sa faceti,adica X nu a respectat reg. camping-ului,este un joc pervers la care nu pun botul.Daca intradevar ati fi fost un reprezentat macar bun al acestora,ati fi mers la fiecare echipaj si ati fi luat masuri,pt a nu se ajunge la aceste discutii.Cand v-am spus ,,lasati doar fraierii sa organizeze,,v-ati suparat,iar cei care erau pe lamga noi(organizatorii)sau ascuns ,,spalandu-se pe maine.EU nu sunt asa,iar daca pana acum nu am comentat cele intamplate la Venus,a fost doar din respect pt noii veniti si Domnul Laurentiu............dar daca tot am inceput,voi spune ce i-a deranjat pe multi:s-a hotarat inaintea adunarii,ca se va face masa comuna,se va pune bani pt cumpararea unor miei si pregatirea lor la protap,gratar,ceaun.Cum credeti ca ne-am simtit,cand grupulete pregateau separat masa de paste,ignorandu-ne pe noi cei care am crezut in acele vorbe?EU unul m-am simtit ca un caine boschetar care adulmeca mirosurile,in timp ce mama mea acasa pregatea bunatati de pastye din mielul cumparat(noroc cu Doamna Holom care ne-a dat o farfurie de ciorba,bogdaproste,ca altfel veneam cu hernie de acolo.....)......mai trageti si voi cu ochii la alte intalniri organizate de altii daca nu va pricepeti,sau poate ma insel si va pricepeti chiar f bine ca unii sa para grandomani,iar altii,mai naivi ca mine,sarantoci.......va inselati,NOI AVEM CARACTER BOGAT!!!
Daca copiii mei nu ar fi fost deranjati de toate astea,mi s-ar fi falfait,dara daca tot mi-ati cerut sa nu fi discret,,pt ca nu face bine asociatie,,am spus-o,poate ca altii ,,cititori si scriitorii de forum,,vor cantari de mai multe ori cand vor hotara sa mearga la aceste intalniri ,,organizate,,sau in a fi membri(vb lui adrian Apriotesei,,a fi membru,la un calcul matematic,iesi pe minus,,in unele cazuri)
In rest campingul,patronii,angajatii si mai ales locatia este super si o recomand ,,cititorilor,,
Sa ne vedem cu bine
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Cand vom avea o baza proprie pe litoral vom sti si care sunt cheltuielile reale de intretinere.
Asa doar ne gandim la anumite profituri raportate la cheltuieli.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

cei identificati cu aer conditionat, boiler electric, LCD sau cafetiera electrica sa piarda dreptul de a detine rulota, acestea sa le fie confiscate, sa li se smulga unghiile iar ei sa fie manjiti cu smoala si dati prin pene.
Glumesc, dar cred ca simtul ridicolului nu este foarte echilibrat la toata lumea, de aceea apar astfel de postari hilare.
Daca dv cu salariul de cadru militar va permite sa majorati bugetul dedicat cazarii de la 400 la 600ron cu 2 saptamani inainte de cazare, nu aveti decat sa mergeti in continuare la Holiday GPM.
Ridicola mi se pare mie atitudinea care o aveti, si faptul ca vi se pare normal sa va distrati pe seama faptului ca nu toata lumea poate incasa bani cu nemiluita din bugetul statului, si pretuieste fiecare leut pe care trebuie sa il dea, domnule Lt. Colonel.
Iar daca dv ati inteles dor atat din ce am scris imi pare rau pt dumneavoastra.

Acum am vb la Camping. Pretul este pentru o rulota cu 2 adulti, copil 3 ani si copil 8 ani de 70ron cu curentul inclus.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Luca Adrian
Membru forum
18
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Are vreo legatura profesia cu ce postam pe un forum rulotistic?

Am considerat postarea la care ma refeream ca o pata de culoare, un divertisment dar vad ca luati lucrurile prea in serios.
Dar este adevarat ce am sugerat, ca o "lista neagra" cu cei care au mai multi consumatori este o ineptie.
Si concret, in ce fel dumneavoastra personal ii ascundeti pe acestia si in ce fel ii tolerati?
Si care era motivul pentru care faceati propunerea sa fie exclusi din club si suspendati de pe forum?
Adica cei care au mai multi consumatori nu sunt fair play?

Revin, cred ca luati lucrurile prea in serios, aici nu suntem la partid sa ceara unul excluderea altuia iar cel care nu o face sa fie considerat papagal.
P.S. 70 ron este un pret decent pentru un camping pe litoral in plin sezon. Aveti idee cat platiti in alte campinguri din tara in aceasta perioada? Tot cam atat (si nu la mare).
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Daca in campinguri ar fi parcele de campare bine delimitate si contorizate aceste discutii supide despre consumul electric al fiecaruia nu si-ar mai avea rostul! Asta cu "sa se dea cate o bucata sa ajunga la toata lumea" ...Corect este: ai bani platesti! nu ai bani, stai cu lumina mai stinsa sau nu te racordezi la curent! :idea:

PS: pentru 70 lei gasesti camera la gazda sau camera in camping(bungalow) si nu mai cari rulota pina la mare! In rest de campingul acesta numai de bine! nu m-as duce in altul pe litoralul nostru! Pacatca "unii" au tulburat apele cu Laurentiu si cu doamna!
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Mesaj de Ionita Bogdan »

Eu am La rulota urmatoarele accesorii fantastice :

Aer conditionat - consum 1 kw / h
Plita electrica - 1 kw / h
...fripteoza :D .....- 2 kw / h
Si ma usuc si cu un ....feon ....si eu si copiii si nevasta

Unde ma incadrez ? ....bine ,bine...eu cu cine votez? ..... :lol:

Scuze de off topic si bine inteles se poate sterge postarea mea in caz ca cineva curata acest topic.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Atunci când bătea vântul prin stațiune încaseaza peste 10000ron(neimpozabili, si stiuti doar de noi), a avut anumite cheltuieli si rămas si cu profit fără doar si poate, fata de alții care nici nu au avut de ce deschide.
In urma unor discuții care le-au avut, dl Laurențiu a stabilit, exact așa a fost exprimarea el a stabilit, tariful de 50ron. Nu noi ci el a stabilit acest tarif. Acum când începe sa se adune ceva lume in camping ajungem la un tarif de 70 RON.
Nu e corect. Acum in situația data probabil relațiile se vor rupe din nou. O mare parte si membrii cotizanti vor renunța la acest statut. Nu doar din aceasta cauza.
Peste alți vreo 2ani se vor mai înscrie alți tineri dornici si cu speranțe. Se va organiza din nou o adunare in extrasezon , se va repeta povestea la nesfarsit.

Va salut si va voi mai scrie când voi fi la poarta campingului.
Drumuri bune, vânt din spate si si mașini fără defecte.

Nu cred ca a tulburat cineva apele. Apele se tulbură atunci când stabilesti si hotărasti ceva si nu te tii de cuvânt.
Toate discuțiile au apărut atunci când s-a transmis un alt pret fata de cel stabilit, pana la acel moment numai de bine.

Pai in situația creată este mai scump sa fii cotizant.
Ultima oară modificat 18 Iun 2013, 17:43 de către Adrian.Apreotesei, modificat de 2 ori în total.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Adrian , cotizatia nu se plateste doar pt. a merge la Venus mai ieftin . Se poate merge si la Camperland la 35 ron in timp ce altii platesc 50-60 ron !
Tu vezi lucrurile astea cu asociatia doar ca o afacere ?
Chiar daca nu ar exsista un calcul ca al tau x zile x reducere =.......eu tot as plati cotizatia si pt a sustine si alte demersuri .
Curelea C-tin plateste cotizatia pt a sustine asociatia chiar daca este fondator !.. la fel Rusu sau altii care ajuta clubul cu sau fara cotizatie ...
Eu am platit la Laguna de luni pana vineri 200 ron in loc de 340 ron .
La Busteni alta reducere cam de 100 ron .

Daca plecam din start in a face o afacere sau singurul loc in care se putea folosi cardul era Venus , ti-as fi dat dreptate.. , dar cardul nu a fost emis doar pt. Venus , unii poate -l iau in Grecia... sau la Vampire Bran sau in alta parte.... Ne limitam doar la un partener?

....deja regret ca nu am amenajat la Costinesti si as fi facut calcul 10 zile x 5 ron in locatia proprie Club RV = 50 ron in loc de 700- 800 ron in alte locuri ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gherghel Raul
Membru forum
11
Oras: Rasnov
Data nasterii: 10 Ian 1972

Mesaj de Gherghel Raul »

Salut..sunt nou in asociatie si mai sunt lipsit si de talent oratoric asa ca fara sa fiu acuzat de vreun inters sunt 100% de acord cu ce a spus Cipian in postul anterior.
hobby 460 + chevrolet epica nr tel 0721326904
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Vb lu Ciprian cand s-a vrut amenajarea locatie proprii cu 5 lei pe zi nimeni n-a vrut..Acum se discuta cu atata patos pt acest Camping..ca e scump..Si eu am platit cotizatia pt a avea avantaje,dar mai sunt si alte Campinguri in tara si peste hotare la care ai reducere..Eu unul mi-am luat panou solar si celelalte pt of,si nu o sa dau 70 lei pt o parcela de pamant in care sa-l aud pe altul cum sforaie la 1 m de mine..De acea am ales sa merg off in Golful Francez la Costinesti..Si daca unii platesc cotizatia doar pt reducere asta e..Asociatia pt a avea parteneriate si reduceri trebuie sustinuta financiar si fizic de catre membrii..Nu doar unul doi sa se zbata si restu sa culeaga roadele...
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Doru Negru
Membru forum
14

Mesaj de Doru Negru »

Hai bre ca nu e scump , uite asa e peste tot :

http://www.campingcarmorocco.com/tarifs.html
Încuiat