Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Intrucat minivacanta mea a fost scurta (aproape 3 zile :( ), nu am reusit sa ajung la mare dupa cum imi doream, dar nu am stat degeaba :D .
Asadar, am mers la Baile Herculane in zona strandului de la 7 izvoare unde abia am mai gasit loc intr-un camping (printr-un noroc am ajuns acolo pe 30.04). Camping-ul lui nea Ilie este curat, linistit si delimitat cu tei. Parcelele sunt destul de mari si pretul este bun (20 lei 2 masini si rulota). Se asigura apa proaspata (non stop - gratuit), toalete (am folosit-o pe a noastra) si curent (contra sumei de 5 lei/zi).
Am mers la strand unde pot spune ca a fost OK - apa avea in jur de 24-27 grade (o parte este apa termala proaspata si restul este apa recirculata) in bazinul mare si in jur de 30 de grade in bazinul pentru copii. Exista si dusuri cu apa calda, toalete, un mic bar, topogan (nu este in functiune momentan) etc. Pretul este de 10 lei de adult si 5 lei de copil/zi. Tot in aceasta zona este si cascada Cociului unde nu am reusit sa ajung din pacate (nepotelul este prea mic si trebuiau prea multe bagaje - pampers, laptic etc).
Din Herculane, la drumul de intoarcere (am dat pe Severin) am trecut prin Dubova (excursie de o zi). Zona este superba cu multe locuri frumoase de vizitat. Dar am sa pun cateva poze din care veti intelege ceea ce vreau sa spun. Sarbatori fericite tuturor.
Fişiere ataşate
alti colegi de breasla...
DSC_7059.jpg (97.38 KiB) Vizualizat de 2223 ori
raul Cerna
DSC_7067.jpg (84.41 KiB) Vizualizat de 2223 ori
micuta plaja din incinta strandului
DSC_7080.jpg (82.38 KiB) Vizualizat de 2223 ori
nepotelul la joaca dupa "scaldat"
DSC_7098.jpg (77.5 KiB) Vizualizat de 2223 ori
“Poti inchide adevarul si lumina intr-un mormant, dar ele nu vor ramane acolo!”
Lucian, Renault Megane 1,9 dci, 105 cp + HOBBY de LUXE 460
Am revenit in locatia prezentata in perioada 7-9.6.2013 si am gasit tarifele putin majorate: cort mic 10 lei, cort mijlociu 15 lei, cort mare 20 lei, rulota/microbuz 20 lei. Tarifele sunt asemanatoare in toate campingurile din zona. Desi nu sunt mari, conditiile sunt decente, ba chiar se mai poate negocia in functie de cat sta fiecare - este mare aglomeratie in zona caditelor. Am vazut colegi rulotisti care au parcat rolotele lipite de parapet cu usa deschisa dinainte de a parca (nu se mai pot inchide/deschide de parapet care este inalt) si folie pentru a nu ploua in rulota. Mi se pare putin exagerat avand in vedere lipsa de confort, semnalizarea de campare interzisa si amenzile aferente, zgomotul continuu datorat traficului, pericolul la care se expun (multe curbe - pericol de accidente datorita si aglomeratiei in sine) samd.
De remarcat si starea drumului care s-a mai degradat putin (tronsonul de la intrarea din drumul european E70 ce leaga Orsova de Caransebes si pana la strand-ul 7 izvoare) in urma ploilor.
In rest ce sa spun... zona este superba, se pot face multe tresee pe munte, aerul este curat, in camping liniste deplina, se poate vizita statiunea in sine, apa din strand este tot calda etc.
“Poti inchide adevarul si lumina intr-un mormant, dar ele nu vor ramane acolo!”
Lucian, Renault Megane 1,9 dci, 105 cp + HOBBY de LUXE 460