Topic de organizare al intalnirii 21-24.06 Laguna Albastra

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Topic de organizare al intalnirii 21-24.06 Laguna Albastra

Mesaj de Lupu Ciprian »

Acest topic se va folosi numai pt. planificarea activitatilor ce se vor desfasura in cadrul Intalnirii Nationale CLUB RV RO 21-24 iun de la Laguna Albastra .

Topicul unde va puteti anunta prezenta la intalnire este acesta :

viewtopic.php?f=87&p=88908#p88908

Sambata 22 iunie va avea loc si Adunarea Generala a Asociatilor .
Pt. delegatii , accesati va rog acest topic vizibil doar in sectiunea membrilor asociati CLUB-RV RO .
viewtopic.php?f=116&t=6755

In cadrul celor 3-4 zile de sedere se vor putea desfasura diverse activitati cum ar fi :

- Aqua gym ( gimnastica de inviorare facuta in bazin ) - dimineata .. h 10
- Gimnastica aerobica in aer liber
- minidisco pt. copii in aer liber ( in zona delimitata CLUB RV )
- diverse concursuri cu care v-ati obisnuit table , remy , sah - in zona delimitata CLUB RV
- campionat Ten Phase , septica, tabinet , poker , etc ...
- concurs de pescuit sportiv pt. copii si adulti - la undita
- seara dansanta atat sambata cat si duminica
- minifotbal / tenis de picior

Alte activitati la liber oferite de strand : plimbari cu barca / hidrobicicleta , tobogane acvatice , sarituri de la trambulina ( daca suntem cuminiti ne baga si apa :) ) , teren de sport pe care putem organiza un tenis de picior sau un minifotbal s.a.m.d.

Este de preferat sa organizam aceste activitati dimineata intre h 9-12 si respectiv dupa amiaza dupa h. 18 cand strandul este mai putin aglomerat .

Seara dansanta va putea fi organizata duminica in restaurantul principal , cel mare , unde vom sarbatori intalnirea Nationala a Rulotistilor CLUBRV RO .
Aici vom fixa un meniu ca si anul trecut .............. se va organiza o masa festiva , concurs de dans etc...

Ne vom putea folosi si de salonul mic de pe alee , in cursul celor 3-4 zile de campare in daca avem nevoie de acesta pt. alte actvitati sau daca intr-una din zile ploua ... de asemenea aici sambata se poate organiza ceva , dar intr-un spatiu mai mic dupa cum stiti ....

In cazul in care exsista importatori de produse pt. rulotism care doresc sa ofere sponsorizare / premii pt. rulotisti , acestia sunt rugati sa ne contacteze !

Alte persoane care doresc sa sustina intr-un fel sau altul desfasurarea activitatilor de asemenea ne pot contacta .
Va multumim !

.... in continuare puteti veni si dvs. cu diverse idei ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Topic de organizare al intalnirii 21-24.06 Laguna Albast

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am trimis mailuri celor care vand in Romania accesorii pt. rulote si nu numai , dar se pare ca nu se inghesuie nimeni sa ne ofere ceva sponsorizare / premii... pt. rulotisti ( pana acum ) .
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

"Alte activitati la liber oferite de strand : plimbari cu barca / hidrobicicleta , tobogane acvatice , sarituri de la trambulina ( daca suntem cuminiti ne baga si apa :) ) , teren de sport pe care putem organiza un tenis de picior sau un minifotbal s.a.m.d. "

salut
ne baga apa rece s-au calda?
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Ganea Viorel

Mesaj de Ganea Viorel »

Cipriane, faceti-ma si pe mine membru asociat, sunt cu plata cotizatiei la zi. Multumesc! Cu scuzele de rigoare daca nu m-am adresat cui si unde trebuie. La buna vedere de Rusalii! unde, probabil, o sa primesc si cardul.
Marian m Serban
Membru asociat
16

Mesaj de Marian m Serban »

Buna ziua
Pt a strage bani pt proiectul Pasarea si eventual Costinesti,propun organizarea unei licitatii cu obiecte din domeniul rulotistic sau de agrement,obiecte ce vor fi aduse de cei ce vor sa sprijine proiectele mentionate.
Se va licita pt fiecare obiect,banii stansi vor fi directionati exclusiv pt Pasarea respectiv Costinesti.
Nu mai facem tombola facem licitatie.
Marian Serban
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

La Adunarea Generala a Asociatilor,se vor face si alegeri pt un nou Presedinte si Cd al Asociatiei?(sa stiu daca reintru in randul cotizantilor pt a imi exercita optiunea :D )
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU.
La Adunarea Generala , de principiu se va discuta bugetul pt. anul in curs si probabil se vor discuta alte probleme / proiecte ale asociatiei .
Ordinea de zi a sedintei si propunerea de buget vor fi afisate saptamana aceasta ... in zona de forum unde au acces membrii asociati , tot aici a fost publicata de 2 zile si lista celor cu drept de vot .
Presedintele si CD-ul au fost alesi pe 2 ani .
Alegeri vor fi in 2014.
Vasi Manea
Membru forum
13
Oras: brasov
Data nasterii: 18 Apr 1982

Mesaj de Vasi Manea »

Salut!
Este cineva dintre noi care vine la Fagaras Laguna Albastra din data de 20 sau mai repede ? ...deoarece am rugamintea de a participa cu mine la delimitarea locului de campare la Laguna Albastra.
chateau380 kangoo 1,9,skodafabia 1,4 mpi sau vw t5 brasov
Gherghel Raul
Membru forum
12
Oras: Rasnov
Data nasterii: 10 Ian 1972

Mesaj de Gherghel Raul »

Salut..eu mi-am propus sa vin de joi ...si sunt dispus sa ajut cu tot ce pot!!
hobby 460 + chevrolet epica nr tel 0721326904
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Nu am gasit sponsori pt. premii... am dat mailuri celor 2-3 firme de la care luati de obicei produse - accesorii si raspunsurile au fost negative... asta e :(

Chiar daca nu avem sponsori , asociatia va oferi cadou celor prezenti set sapca + tricou ( ambele inscriptionate cu sigla " Club RV ") cate 1 set de echipaj .
Cei care doresc in plus unul sau doua tricouri/sepci.... le vor putea achizitiona contra cost , iar pe suma stransa se va taia chitanta si va intra in fondul clubului .
Contravaloarea unui set va fi comunicata la fata locului . Avem cam din toate masurile cate 10-20 buc... Tot acolo facem si lista cu doritori .... cereri .. masuri... NU IN ACEST TOPIC .

Voi aduce si canile termos inscriptionate "CLUB RV " pe care le mai am de dat membrilor asociati care nu au primit asa ceva pana acum .
L.E. Acest mesaj a fost editat ulterior de catre mine . "later edit "
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Seturile sunt valabile si pentru membrii asociatii si care din anumite motive intemeiate nu au fost prezenti ?.Anul trecut stiu ca s-au dat prin unii colegi .Chiar eu am luat pt.Galati, dar.....am ramas fara ele :mrgreen: Ciprian ne vom gasii la Darmanesti .Tinem legatura prin telefon .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Nea' Nelu .. asta se hotaraste la fata locului , ti-l dau pe al meu , daca le-ai dat mai departe asta e , doar ca e model de tricou cu burta ... :)

Cateva detalii despre organizare :
- joi 20 iun Dorel Ditoiu va delimita impreuna cu Vasi Manea si ceilalti sositi un spatiu dedicat CLUB RV RO - s-a obtinut acordul conducerii campingului . Delimitarea se va face cu banda avertizoare si cateva panouri din hartie plastificata cu inscriptionarea "rezervat CLUB RV Ro "
- nu fixam pt activitati ore de pe acum pt. ca exsista posibilitatea sa nu ne putem tine de program daca este sau nu aglomeratie-n weekend in strand .
- la table si rummy cred ca Nelu Predonu va face o lista
- la gimnastica aerobica sau aqua gym Irina va face o lista si se va face dimineata la h 9.30 chiar si in fiecare zi daca place la doamne
- meniul pt masa comuna de duminica seara h 19 va fi stabilit cu Dl. Ovidiu la fata locului si va costa pana in 50 ron sau exact 50 ca anul trecut ( la fata locului organizam seara dansanta si alte chestii )
- pt celelalte activitati vedem cine se mai ofera - astept colegi care se pot implica la organizare minifotbal ... minidisco pt copii ... etc ...
- colegul Marian M Serban a achizitionat special pt. aceasta intalnire bratari colorate de silicon ce vor fi date participantilor la intalnire pt. a fi recunoscuti mai usor , atat de noi cat si de angajatii campingului .

Off topic : pt. ca sedinta A.G. sa fie statutara mai este nevoie de cateva delegatii din ce am numarat eu , asa ca cei ce nu vin ar putea da delegatii unor membrii asociati care sa-i reprezinte .

Va asteptam ! :)
Scrie răspuns