Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@Doru, citeste te rog ce a postat Aurelian, mai clar si mai punctual de atat nu cred ca se poate explica. Exemplul tau exista chiar la mine: Masina MP=2080kg; MMA=2590kg; pot trage comform CIV-remorca cu dispozitiv de franare-2250KG, cu alte cuvinte cand MMA rulota nu depaseste 2250kg totul este OK, recomandat este sa tractezi o rulota/remorca mai usoara de aceste 2250kg (adica maxim admis) cu 15%. Asa cum a scris si Aurelian la rubrica 7 a CIV-lui ai toate masele admise legal.
@Marius: Vad ca s-a starnit o controversa, dar regula ca MMA rulota< MP auto e o regula impusa de fizica, in general si de inertie, in particular. Daca MMA rulota ar fi mai mare decat MP auto ar fi destul de greu de oprit ansamblul de autovehicule in cazul evitarii unui obstacol, coborarea unei pante etc. si din acest motiv un serviciu extern angajat de Politie (presupun ca este extern ca e mai greu cu fizica prin MAI) a hotarat ca MMA remorca<MP auto... Cam asta cred ca ar fi povestea cu masele.
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Da, in fine este asa cum spuneti voi, sunt nou pe aici si nu vreau sa creez antipatii, vad ca sunt probleme si la prenume, probabil ca din multitudinea de nume exista acelasi nume atribuit mai multor persoane, etc. Am vrut doar sa atrag atentia a ce se poate remorca cu un autoturism si asta numai strict legal. Mai ar fi o discutie legata si categoriile de pe permisul de conducere dar in cazul de fata am noroc ca nu este cazul. Mult noroc.
Buna ziua,
Probabil in a doua jumatate a lunii august voi merge in Germania pentru a-mi cumpara o autorulota. O cunostinta de a mea are o ruda care lucreaza acolo la un asemenea parc de rulote. El vine zilele acestea in concediu, in Romania, pentru vreo 3 saptamani, perioada in care voi aranja cu el sa-mi caute vehicolul dorit (pret, configuratie, stare ). Inca nu am luat o decizie cu ce ajung acolo (probabil ca o sa mearga si cunoastinta mea care este un mecanic auto de exceptie ) deci ar fi interesant sa discutam o eventuala colaborare, mai ales pentru reducerea cheltuielilor cu drumul. Telefonul meu este 0731680320.
Cu stima,
Doru Bodeanu