Foarte frumos, felicitari.
Intrebarea este urmatoarea:
Acel termocontact cu senzorul sau atasat, nu cumva, lasa sa treaca curentul prin el
pana ce senzorul ajunge la o anumita temperatura pe care o reglezi tu? Si cand ajunge sa zicem la 50 grade sa intrerupa curentul? Gandesc ca este termostat folosit pt stabilirea temperaturii la care sa fie apa. Deci trece curentul prin el ajunge la rezistenta care incalzeste apa si cand aceasta a ajuns la temp stabilita se opreste rezistenta.
Pt ca am incercart si eu cu doua termostate mecanice bimetal si am patit acelasi lucru, mergeau ventilatoarele pana ajungea termostatul la temperatura de 30grade(atat era el calibrat) moment in care acesta facea un click si se opreau ventilatoarele.
Daca si la tine e la fel cred ca trebuie sa cautam un meserias sa ne faca un montaj electronic.
un fel de regulator automat, controlat de temperatură, pentru ventilatoare standard de tensiune continuă. În locurile sensibile la temperatură se montează un termistor NTC, care controlează turaţia ventilatorului în funcţie de temperatură. Turaţia minimă este setată cu ajutorul unui potenţiometru.
Fişierul ataşat 117323_BB_00_FB_EPS_250.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat 191249_BB_00_FB_EPS_250.jpg nu mai este disponibil

- model la 12v - 49 ron
- 117323_BB_00_FB_EPS_250.jpg (8.52 KiB) Vizualizat de 2903 ori
Preturile sunt de la
http://www.germanelectronics.ro
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613