Nimeni pana acum din Clubrv nu a comentat ceva legat de conditiile de campare de la Corbu, ba din contra ... aici au fost numai cuvinte de apreciere legate de demersul ACCCR.
Din pacate, pe forumul ACCCR, vine un oarecare si-si da cu parerea legat de o locatie oferita deocamdata doar Clubrv:
parpaneata » Sat May 25, 2013 7:57 pm - forum ACCCR scrie: Tin sa fac o precizare pentru cei ce nu stiu istoricul povestii.
Oferta Costinesti este din 2010. Datorita locatiei, nu a fost luata in seama la acea vreme ... Daca merita efortul de a petrece frumos si bine la Costinesti...chiar credeti ca nu mergeam acolo ?
Eu am fost primul la locatia respectiva si spun si acum exact ce am spus si atunci:
"nu vine nimeni aici !"...
Cum respectivul merge brat la brat cu barfa si minciuna, nu se dezminte nici in cele afimate.
Nu a existat nici o oferta facuta pe vreun forum, sau in orice alt loc public, cu acea locatie in 2010. Prima oferta a fost facuta anul trecut.
Ce vrea sa zica de fapt respectivul, este ca in 2010, cand a fost campat la mine in curte la casa pe care o am la Costinesti pentru o luna si ceva, unde avea toate conditiile, apa, curent, gazon pe jos, umbra, s-a pus problema ca in situatia in care vor veni rulotisti mai multi, cum in curte nu incapeau decat 4 rulote, sa le ofer o varianta provizorie de campare.
Atunci, l-am dus pe respectivul si i-am aratat acel teren de la Epava. Zice ca a fost "primul" care l-a vazut, pana atunci il mai vazusera si alti rulotisti, dar asa-i place respectivului sa se dea miezul din dodoasca, trebuie inteles.
Binenteles, ca fata de ce conditii avea la mine-n curte, acel loc il speriase. Drum de acces desfundat, fara apa, fara canalizare si cu balariile pana la brau (nu cunoaste ce poate face o sapa si o motocoasa) era normal sa traga impresia mentionata mai sus.
parpaneata » Sat May 25, 2013 7:57 pm - forum ACCCR scrie: ...Multi colegi ( Sorin, Getulin, etc ) mergeau la Corbu. Asa a fost gasita locatia de catre Sorin...
Am sa revin odata si cu cine, cum si in ce conditii a fost gasita acea locatie de la Corbu, cu toate demersurile facute pentru ca aceasta sa devina locatia ACCCR. Sa incheiem odata pentru totdeauna cu barfele si acuzele legate de acea locatie.
Si pentru ca acest personaj a deschis Cutia Pandorei, sa facem cat mai obiectiv cu putinta o comparatie intre cele doua locatii:
Drum de acces:
locatia Corbu: in afara localitatii, drum de acces cu probleme in caz de ploaie, mai ales drumul in panta din apropierea locatiei.
Locatia din Costinesti: situata in intravilanul localitatii Costinesti, drum de acces amenajat - nu ridica probleme in caz de ploaie. un plus pentru aceasta locatie (*)
Amplasare:
Locatia Corbu: dpdv. al apropierii de plaja aceasta locatie este foarte buna, accesul pe plaja se face imediat. Peisaj inedit (*)
Locatia Costinesti: amplasata pe promontoriul din dreptul epavei, acces mai de durata la plaja. Un dezavantaj notabil: Chiar daca in linie dreapta este la sub 100 m de mare, din locatie nu se vede marea.
Accesul auto in interiorul locatiei:
Locatia Corbu: manevrabilitate scazuta a atelajelor datorita stratului gros de nisip
Locatia Costinesti: datorita ierbii ce acopera locul de campare, nu sunt probleme date de manevrabilitatea atelajului, nici chiar daca iarba este uda (*)
Acces la apa potabila:
Locatia Corbu: apa poate fi procurata de la o fantana cu cumpana, de la cca. 50-100 m de locatie
Locatia Costinesti: exista pe teren racord cu mufa rapida de conectare la apa potabila (*)
Acces la wc:
Locatia Corbu - am inteles ca sunt wc-uri ecologice amplasate in zona (*)
Locatia Costinesti - nu exista
Evacuarea gunoiului menajer:
Locatia Corbu - pubele de gunoi in apropierea terenului de campare (*)
Locatia Costinesti - gunoiul menajer se transposta la pubelele de pe raza localitatii Costinesti
Acces la deversarea toaletelor chimice:
Locatia Corbu: deversare in toalete ecologice (*)
Locatia Costinesti deversare in reteaua de canalizare aflata langa teren (*)
Umbra:
Locatia Corbu: nu exista
Locatia Costinesti: nu exista
Acces la curent electric:
Locatia Corbu: nu exista
Locatia Costinesti: nu exista
Acces la aprovizionare cu diverse alimente:
Locatia Corbu: la mare distanta de locul de campare
Locatia Costinesti: in apropiere (*)
Aces la terase, agrement, discoteci, etc.:
Locatia Corbu: nu beneficiaza de asa ceva
Locatia Costinesti: in apropiere, dar nu intr-atat de aproape incat sa creeze un disconfort (*)
Securitatea bunurilor in locatie:
Locatia Corbu - nesigura - a fost furata o barca maricica (se putea transporta de 4 persoane), culmea, cand in locatie erau campate 4-5 rulote
Locatia Costinesti - pe parcursul camparilor de anul trecut nu a fost semnalat nici un furt. Doar manacarea lui Ciprian din geanta frigorifica a disparut. Hotul a fost prins! era un pui de maidanez (*)
Costuri de campare pentru membri asociati:
Locatia Corbu: anul trecut costurile au fost, din cate imi amintesc de cca. 15 lei/echipaj
Locatia Costinesti: pretul de campare pentru membri asociati - 5 lei, de trei ori mai mic decat la Corbu (*)
Accesul rulotistilor neinregimentati in forumuri sau asociatii:
Locatia Corbu: nu au acces
Locatiea Costinesti: acces nerestrictionat, la un tarif echivalent cu cel de la Corbu perceput membrilor asociati. (*)
Costuri de inchiriere a locatiei:
Locatia Corbu - cateva mii de lei
( moderat-sters "zeci de mii" )
Locatia Costinesti - zero lei (*)
Deci, fiecare poate alege locatia care i se potriveste. E bine ca totusi exista aceste posibile variante de campare off.
Avand in vedere si alta mentiune facuta de persoana ce tulbura mereu apele:
parpaneata » Sat May 25, 2013 7:57 pm - forum ACCCR scrie: ... Daca eu respect parerea celor care spun ca e perfect si e aproape plaja ( 2 minute ), de ce sa nu-mi fie respectata si parerea mea....ca e aiurea acolo ? (Costinesti)
Eu o sa merg la Corbu !
... il sfatuiesc, stiind ca are barca, la Corbu sa doarma in ea, pentru a putea fi sigur ca nu pateste ce a patit Adi Tanasa. Asta, daca nu are somnul greu, ca altfel il ia cu tot cu barca si ne lasa fara "miez" la dodoasca.