topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ati mai reusit sa semnati acordul cu patronul campingului? Se apropie plecarea (1 iulie) si sa stim ce bani ne raman pentru bere :D .
Daca s-a modificat ceva din ce s-a prezentat anterior(tarife etc) as fi foarte interesat sa stiu din timp.
Multumesc.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
La finalul intalnirii de la 1 mai + Paste in Venus Palace dl. Laurentiu a stabilit ca tariful va fi 50 ron echipaj , curent inclus sau 40 ron + plata curent contorizat daca va instala cele 50 de contoare pe care le-a comandat.....
Am inteles ca s-au comandat si bratari de silicon colorate , pt. a putea fi identificati clientii campingului, pt. ca sunt f. multi vizitatori care in acest an vor fi taxati separat .
Ca sa nu mai fie discutii cu acest termen "echipaj" cred ca cel mai simplu ar fi sa sunati inainte sa spuneti cate persoane mergeti si ce varsta au copiii ...
Pretul de lista pt. nemembrii in 2013 am inteles ca este 65 ron ( rulota , auto , 2 adulti , curent + copil 5 ron daca este cazul )
Repet ...pt. cei ce doresc sa stea intr-o anumita zona , mai ales cei care merg 2-3 rulote , prieteni / grup va recomand sa sunati sa vorbiti cu Laurentiu Sava la tel 0743 337 855
Echipajele care detin racitor suplimentar in cort sau aer conditionat vor achita inca 10 ron in plus fata de tarifele de mai sus .
Echipajele care nu solicita deloc energie electrica avand panouri solare , pot specifica acest lucru in momentul camparii pt a beneficia de tariful care nu include energia electrica.
Pt. alte detalii si rezervari este cel mai bine sa vorbiti cu Laurentiu .
In momentul sosirii prezentati legitimatia CLUBRV RO ( F.I.C.C. ) !
NU se ofera reduceri celor care stau 1-2 zile ( nopti ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gata, m-am hotarat! Cel putin 5 zile le stau si eu in Camping Palace, undeva intre 15-25 iulie... Mai sunt si alti "trantori" prin zona in perioada asta?
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Recomandam cu caldura acest camping. Vineri seara am ajuns in camping pentru prima data, in jur de ora 23 si insusi patronul ne astepta la poarta fara sa ne cunoasca. Macar atat si tot este un lucru de apreciat. personalul foarte amabil, curatenie totala pana la cel mai mic detaliu. D-nul Laurentiu un om deosebit. Pe aceasta cale tinem sa-i multumim pentru gazduire, deoarece ieri cand am plecat, dumnealui nu era in camping si nu am apucat sa ne luam la revedere. Cu siguranta vom mai reveni cel putin de 2 ori in acest an pentru cel putin 6 - 7 zile.
Alin Mihaila scrie:Gata, m-am hotarat! Cel putin 5 zile le stau si eu in Camping Palace, undeva intre 15-25 iulie... Mai sunt si alti "trantori" prin zona in perioada asta?
Teoretic, cam in aceeasi perioada ajung si eu pentru 5...6 zile.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca dupa toaletarea vegetatiei din camping mai este umbra deoarece stationatul in soare cu rulota mi se pare un lucru crancen, mai ales ca avem si un mic rulotist care sufera de caldura. As vrea sa facem o iesire luna aceasta dar am dubii in privinta umbrei.
Campingul este trecut doar in sectiunea "Campinguri partenere", unde spre rusinea mea n-am cautat... Cred ca ar trebui bagat si in lista tuturor locurilor de campare. Sa nu se inteleaga ca sunt carcotas, cu toate ca nu-s departe :)... Am facut doar o remarca. O fi scapat :)
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
E un bug :( Camping-ul trebuia sa apara automat peste tot.
Eu l-am cautat direct dupa nume (cu caseta de cautare de pe Wiki) pentru ca in fapt stiam deja ca exista.
Dl. Lupu scria acum ceva timp:
La finalul intalnirii de la 1 mai + Paste in Venus Palace dl. Laurentiu a stabilit ca tariful va fi 50 ron echipaj , curent inclus sau 40 ron + plata curent contorizat daca va instala cele 50 de contoare pe care le-a comandat.....
Am inteles ca s-au comandat si bratari de silicon colorate , pt. a putea fi identificati clientii campingului, pt. ca sunt f. multi vizitatori care in acest an vor fi taxati separat .
Ca sa nu mai fie discutii cu acest termen "echipaj" cred ca cel mai simplu ar fi sa sunati inainte sa spuneti cate persoane mergeti si ce varsta au copiii ...
Pretul de lista pt. nemembrii in 2013 am inteles ca este 65 ron ( rulota , auto , 2 adulti , curent + copil 5 ron daca este cazul )
Lucruri total false am vorbit acum 15 minute cu Dl. Laurentiu si mi-a spus ca nu are nici un contract incheiat in acest an cu CLUB-RV chiar daca avem legitimatie FICC asa ca ramanem la pretul de lista 65 ron (2 adulti+rulota+masina+curent) eu voi fi in acest camping in perioada 20-26 iunie.