Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rulota este KIP 48, 1994, intr-o stare foarte buna cumparata de la Targu Secuiesc, din dotari: wc fix, dus, plase toate geamurile care se deschid,suport biciclete, cort mare si veranda,husa protap casetofon pat etajat,pompa apa, frigider mare. i-am mai pus de la rulota pe care am avut-o panou solar cu acumulator gel,etc pret 2825 euroi.
Fişiere ataşate
20130514_130447.jpg (11.39 KiB) Vizualizat de 2656 ori
KIP 48
Hyundai Santa Fe
Prima victima a razboiului este adevarul.
Lupu Danut 0741065738
cat mai multe momente placute in/cu ea....cred ca este surioara un pic mai mare a rulotei mele. Kip 48 adica are 4,8 m?. a mea e kip 45, in rest este absolut la fel repartizarea in interior, doAR ca a mea nu are sistem audio si panou solar...poate ne intalnim la un moment dat sa le comparam si sa schimbam impresii